Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Programuotojas ieško partnerio


MagicBean

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

sumaniau užsukt  būtent į supergames paieškot nes kurti kokį projektą žaidimų tema man būtų širdžiai miela ir smegeninei artima (pastaruoju metu neesu aktyvus, bet gyvenime geiminęs gan daug). Visgi, esu atviras įvairiem pasiūlymam.

Programuoju apie 5 metus, pagrinde JS aplikacijas (React, Vue, Angular), tačiau nebijočiau apsiimt ir kokį serverį sukonfigint ar pan. Bendras išprusimas IT srityje visig yra. Taip pat SEO, SEM yra žinių. Tik su soc. tinklų reklama nesusidraugavęs.

Tad jeigu turi kokią idėją ar gali ją sugeneruoti, rašyk, gal tai bus nauja pradžia abiems. 

Prieš rašydamas pagalvok ir koks būtų tavo indėlis nes vien idėjos, beabejo negana. Pvz. jei kalbant apie kokio gift-card'ų e-shopo paleidimą - galėtum gal tų kodų ieškot? Ar tai  pakankamas indėlis ilgalaikei perspektyvai? Ar tai tiesiog ebay panaršyt? Nes jei taip, prarastum vertę jau po savaitės - bet kas kitas galėtų tai daryt. Visig, tikiu, gali būt sunku tokį dalyką sumąstyt ar suprast kaip ir kur galėtum teikti naudą, tad galėtume kartu pamąstyt. Ieškau partnerio ne be reikalo - vystant ką nors kartu, būtų bent šiokia tokia atsakomybė, motyvacija ir projektas neužgestų dar neišvydęs dienos, kaip kad man jau buvę kelis kartus.

Rašau čia tikrai ne tam, kad idėjų pasirinkt, pats jų galiu prigalvot - ieškau geiminimo srityje (bet nebūtinai) žmogaus, su kuriuo galėtume sukurt ką nors sėkmingo, generuojančiu bent šiokias tokias pajamas. Kitaip sakant - ieškau nežinau ko, bet pasiūlyk. Parašyk kodėl manai tai apsimokėtų, padiskutuosim.

p.s. finansavimu taip pat prisidėčiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...