Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

CSFanas # |CS:GO| V.I.P 24/7


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pristatau naują Counter Strike 1.6 serverį!

Serverio tipas: CS:GO

Serveryje Legalus žaidėjai gauna nemoka FREE VIP!

Serverio modifikacija kas kart yra tobulinama, tad jei rasite nesklandumą rašykite į skype: simonukas159789 AČIŪ ❤️

Serverio IP: 91.211.246.131:27016

Serverio forūmo šiuo metu nėra, bus kuriamas ateitį ;) Tad būgus galite pranešti paminėtoje skypėje.

Laukiu jūsų projekte!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įėjau į serverį ir kurioje vietoje tobulinamas? Na tiksliau nieko dar nepadaryta nuo pirmadienio. 

Ar bent bug'u  sutvarkymas būtų padarytas :) ?  Šį moda turi daugelis iškarto pasakau 

šiaip patarimai : Jei kuri cs go modifikacija tu jau turi lygintis į slimi rata ( noriu pasakyti kad turi jau iškarto kažko unikalaus duoti ) nes tie kurie žais t.y bus tokie kaip N.1 ar dar kelį tavo draugai. Šiaip aš pats tūrėjau projektą labai labai labai ilga laika. Ir taip žmonės laikėsi ir ne paslaptis jog mokėdavau @Privatus asmuo jog įvykdytu mano norus ir žinoma pinigai budavo tikrai nesmulkus  bet tai apsimokėdavo. Tad siūlau tau pačiam su juo susisiekti ir bandyti derinti kažką unikalaus nes kitaip tau šakės.  Toliau ką pasakysiu tai jei darai serverį dėl pelno Lietuvoje tu projekta uždarysi kaip ateis laikas susimokėti už vargana hosta. O pabandyk daryti taip kaip aš darydavau užkeldavau  kosmoso už paslaugas ir žmonės nupirkdavo žinoma bet ne tiek daug ir tai jie suprasdavo kad pinigu nemėtyti į balą tai būdavo daugiau galima pasakyti parama projektui. Dar svarbus dalykas skinai jei žmones žaidžia per daug serverių ir tie patys skonis jie pas tave nežais.... Daryk kaip aš "Bandyk piešti savo set'us" patikėk iš patirties sakau kad patiks jiems ir net gi atsiras kitų projektu kurie norės kad jiems piešt ( bet pagal tavo situacija panašu jog to negalėsi) dar dalykas toks jog neapkrautum šūdo į serverį. Toliau tai kad susirink žmonių rata kuris būtų motyvuotas tau padėti bet kokiais atvėjais noriu pasakyti ( Galvotu įvairias įdėjas, ieškotu populiarių Lietuvoje puslapiu su reklamomis, ieškotu žmonių kurie norėtu prisidėti ir gauti dovanų ) žinoma buvo pas mane tik trys žmonės kurie taip darydavo man ir Mindaugui bet jie būdavo nepalikti o kaip tik visur paminėti ir apdovanoti ar apmokėta ) dažniausiai apdovanojimai būdavo žaidimais nuo 1.6 žaidimo iki naujausio žaidimo rakto ( Steam key ) arba to žaidimo suma į ju sąskaitą ta prasme steam ) net gi dabar gali į steam paieška parašyti cepka.lt į steam žmonių paieška ir pamatysi kiek tu accountu su įvairiais žaidimais yra ir iš žmonių pripirktu paskyru ( tarkim dažnai pirkdavau iš čia supergames.lt ) ir taip sudominsi dar didesnį žmonių rata aplinkui. Tai gi toliau investuok į reklama nors 50€ į mėnesį nors čia tikrai mažai bet.. Vistiek reklama ( fb grupės, puslapiai su lankomumu ir panašiai) .. 

Žodžių žmoguti apgalvok viska gerai nes jei paleisi ir galvosi kad zjbs bus toliau viskas tai tu puikiai klysti ir žlugusi greičiau. 

Siūlau pirma serverį unikalesni padaryti o tada paleisti ir ramia širdim žiūrėti į žmonės kurie žaidžia ir gal nei busi lucky ir sudominsi žmonės gausi paramos iš jų. Svarbiausia apgalvok ką reikia daryti o ne rushink. 

Gero tau dienos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • ARTacp užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...