Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nuomone apie GFX darbus.


Sv0ger

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 10 valandas(-ų), Teisingas Personažas parašė:

Vieni gražesniu grafikos darbų kuriuos teko matyti, nors ir pats esi grafikos dizaineris, tačiau šitas darbo stilius ir protingai išdėstytos idėjos sukėlė nėt truputėlį pavydo. Siūlyčiau orientuotis į tatuiruočių dizaino kūryba. 

Dėkui, mane labai traukia drabužių dizainas tačiau čia jau reikėtu ir pinigų idėti nemažai jeigu norėčiau savo darbo irl ir už gera kokybe manau tikrai nemažai sumokėčiau tačiau verta manau bus pameginti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, pewpeu parašė:

Neblogai, bet vos ne kiekvienas darbas praeita darbą primena. Noise efektai irgi labai krentą į akį. Keep going. ?

Dėkui , dauguma šitu darbų buvo daryta pagal ta pačia tematika ir kaip žmonės prašė kažką padaryti dauguma prašė tuo noise effekto tačiau kaip labiau pradėsiu dirbti prie normaliu team advertismentų manau visiškai nenauduosiu.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jei trumpai tai realiai tavo darbai yra geresni nei ~90% visų forumo narių. Neabejoju, kad jei norėtum pradėti kažką su drabužių linija vienintelis limitas būtų, kokią spaustuvę ir kokias medžiagas rinktis.

 

Didžioji dalis darbų jaučiasi, kad yra gan "švieži" ir naudojamos pastarųjų metų tendencijos, stilistikos. Dėl noise, kai kuriuose darbuose tikrai jau yra perdėtas jo naudojimas, bet nepaisant to didžioji dalis darbų yra vizualiai patrauklūs ir iškart matosi, kad supranti kokie vizualinai sprendimai gražiai atrodys, kurie ne.

 

So yeah gal galėčiau ir daugiau litanijos išspausti, bet jau labai lipčiau prie smulkmenų ar pavienių darbų, kuriuos reiktų nuosekliai nagrinėti. Vienintelis dalykas, kurį rekomenduočiau tai nebijoti save išbandyti kitose srityse ar tai būtų net tas pats clothing koks nors mockup ar net kažkokios įsivaizduojamos įmonės brandingas ( gal net pačio clothing line brand, just a suggestion), gal kokio facebook puslapio bendras įvaizdis and so on.

 

All in all, matosi, kad realiai turi gerą galvą ant pečių, o akys irgi ne ką prastesnės tai good luck ir have fun creating.

 

Redaguota , nario swede.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...