Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Azeron Builds - Mūsų proga padėti jums!


AdomC3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Azeron Builds
Mūsų proga padėti jums!

„Azeron Builds“ yra grupė talentingų statytoju, dirbančių populiariame vaizdo žaidime „Minecraft“, statant tiek privatiems klientams, tiek visuomenei, ką turiu omeny su visuomene? Noriu pasakyti jog mes galim statyt spawnus ir juos pasidalinti nemokamai. Mūsų „Minecraft“ konstruojami įvairūs dalykai: nuo beveik realių vietų poilsio iki visiškai fantazijos pasaulių, kuriuos įsivaizduoja ir pastato statytojai. Mes siekiame sukurti pastatus, kurie įkvepia žmonių baimę ir džiaugsmą. Mūsų kūriniai dažnai naudojami „Minecraft“ serveriuose kaip rinkinys kitiems. Kadangi daugelis mūsų privatus klientai yra serverių savininkai, mes stengiamės gaminti geriausios kokybės statinius už prieinamą kainą.
Azeron gali būti samdomi pastatyti jums žemėlapius, Spawnus, Lobby/Hub ir viską, ką tik galite įsivaizduoti, kurti. Pradžiai neteikiam labai dideliu statinių, kadangi mūsų yra nedaug ir ieškom taipogi kas norėtų prisidėti prie mūsų.
Akcentuodami puošnią architektūrą, galite būti tikri dėl aukščiausios kokybės ir be galo unikalaus dizaino kaip tik išeina. Jei jus domina sutartis su mūsų komanda, pateikite pranešimą mūsų Discord Serveryje. Norime kuo greičiau pradėti kurti jūsų šedevrą!

Taip pat noriu pranešt jog tai grupe kur galėtu susirinkt mūsų minecrafteriai ir susirasti nauju žmogučiu su kuriais galėtu pažaist, nes nesitikiu jog gausim daug užsakymu ir pnš, kadangi tai Lietuva ir čia yra nedaug projektu.


Discord'o linkas: https://discord.gg/kbRKQSn

Mūsų, statybu pvdž:
Tadassi: https://imgur.com/a/neQ9Hld
CrafterLTU, AdomCe: https://imgur.com/a/ukfH2DR


Atsiprašau už mano rašyba.

Redaguota , nario AdomaS_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), Ricci parašė:

Tada gerai, nes vistiek mokėsi pinigus už statinius. Negalės būti jokių platinimų. Jeigu būtų nemokamai, galėtų bet kada platinti ir daryti nuostolį projektams, kelti dramas. 

Ateityje bus ir tinklapis kuriame bus galimybe nusipirkti statinius/atsisiusti nemokamai, kurie bus pastatyti pagal musu idejas. Aiskiau tai bus ne klientu statiniai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...