Peršokti į turinį
Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Pagalba už €(europietiškus)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, esu visiškas naujokas FiveM serverio kūrime, daug prisiskaitinėjau forume čia visko, serverių kaip matau anuo neversi ?, pats prisėdau išmėginti kaip viskas veikia, bet kaip ir sakiau, esu žalias ir norėčiau pats dėl savęs išbandyti visas galimybes kurias gali suteikti FiveM, nusipirkau zap-hosting, bet nesugebu tvarkingai įsidėti platintos, išverstos modifikacijos, gal kas nors galite padėti ? Už pagalbą atsiskaitysiu banku, susitarsim ?

Redaguota , nario d0nNY
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), Enderdroid parašė:

Jeigu sakai "norėčiau pats dėl savęs išbandyti visas galimybes". Nu tai ir bandyk pats, kam tada klausti/prašyti kažko kito kas padarytu "už tave", ką gero tai atneš? Nes nematau konkrečios problemos. O jeigu yra konkreti problema, tai klausk, ir reiktu daugiau details.

Na tarkim, susisetupinti serverį, per ZAP-hosting, viską išbandžiau viskas gerai, bet va kyla klausimas, jeigu turiu serverio esx failus, parsisiuntęs iš forumo, kur buvo paplatinta, kaip tvarkingai viską susikelti, nes kiek bekelčiau, vis kažkas neįsikelia ar nepilnai veikia, niekaip neišeina sukelti visko, kad būtų geras variantas. 

prieš 2 valandas(-ų), Mahart parašė:

Šiais laikais niekas nemoka naudotis google bei youtube, apgailetina.

Youtube naudotis, moku, bet nesusikeliu platintų failų, taip, kad viskas veiktų, serveris veikia, bet kažkaip ne iki galo atrodo viskas susikėlę. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

na mano nuomone tai:

pirma klaida - zap hostingas, pasirinkai worst hostinga koks tik įmanomas fivem serveriui tikriausiai (buvau pakomentavęs kodėl kitoje temoje nesenai).

antra klaida - kam keltis platintus failus, kurie neaišku kaip ir kur sumesta, gal padrika viskas, gal ten visiškas jovalas ir painiava. Tau tai darbo tikrai nepalengvins, kils kokios problemos vis - ieškosi po visur jų , nes, kai ne pačio sudėta bus tiek daug neaiškumų nei kur rasti, nei kaip. Kodėl tiesiog "step by step" nesimokyti ir nekelti visko pačiam, kurti ir buildinti serverį pačiam, naudojantis ta pačia ESX platforma - ir lengviau ir naudingiau pačiam bus, plius tai nebus platinta kažkieno, bus pačio tavo bent jau susetupinta, pagal tave.

Redaguota , nario Enderdroid
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...