Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

KOKS FIVEM SERVERIO HOSTAS GERIAUSIAS?


SuperisHD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galiu trumpai apie kelis iš patirties:
1. ZAP - Daug kas renkasi šitą, nes jis premade fivem serveriui, lengvas setup. Minusai tokie, kad vos 32 slot pavelka apie stabilius 64 nėra nei kalbos, crashina dėl visiškai jokios priežasties dažnai, dažnos ping problemos, dažnos database problemos. Jei nori stabilaus serverio, jokiu būdu nesirink šito host. Turi minimalias apsaugas nuo ddos. Pigus, bet tuom ir pasibaigia jo privalumai.

2. Iceline - Realiai same shit kaip ZAP. Viskas premade, DDOS apsaugų nerasta. Support'as išvis slow kaip vežlys. Neverta. Gal šiek tiek geresnis serverio performance, nei zap'e, bet ir kaina aukštesnė šiek tiek. TLDR: Paboostinas ZAP, bet still shit.

3. Renkantis lietuviška VPS (kaip dauguma mėgsta daryti), tokie kaip vpsnet - linux platforma, fivem stabiliai joje neveikia, taip pat nėra apsaugų nuo ddos. Gali bandyti Dedikuotą imti iš jų kaina gal ant to pačio gausis kaip ir iš užsienio, bet jau geriau imti iš OVH, nes jie apsaugas nuo ddos turi, ko lietuviškas nei vienas hostingas neturi.

4. OVH (ir kitos jo dukterinės paslaugos) - geriausias variantas, įpač jeigu imi Dedikuotą serverį, kuris būtų best case fivem serveriui. Maximum ddos apsaugos, gali pamiršti apie serverio nestabilumą. Geriausias hostingas rinkoje.

5. NFOservers - irgi labai geras hostingas, kaip OVH, tik kainos gal labiau kandžiojasi nei pastarojo, bet taip pat garsėja vienomis geriausiu apsaugų nuo ddos.

Redaguota , nario Enderdroid
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
46 minutes prieš, RoJea parašė:

@Enderdroid minėjai, jog geriausia yra imti OVH VDS serverį. Kažko nepainioji? Regis OVH turi tik VPS ir DS serverius ar aš kažko nerandu? ??

My bad, pataisiau, taip turėjau omenyje Dedikuotą. Taip pat pridėjau aprašymą dėl Iceline hostingo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...