Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1964 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

7 minutes prieš, Tony_Good parašė:

Sveiki galvoju pirkti naują telefoną ir labai sužavėjo Huawei p 20 lite telefonas ar verta ji pirkti man? dabar turiu Huawei p smart 2018m bet jis kaip ir nusibodo man tai galvoju nauja pirkti. :)

Turėjo klasiokė lite versiją, po kurio laiko pradėjo baisiai laginti. Nepatarčiau, geriau į naujesnius modelius taikykis, nors palyginus tas p20 lite nėra toks ir senas. Still, tavo vietoje į šviežius modelius taikyčiausi.

Prieš 1 valandą, KasparasDope parašė:

Turėjo klasiokė lite versiją, po kurio laiko pradėjo baisiai laginti. Nepatarčiau, geriau į naujesnius modelius taikykis, nors palyginus tas p20 lite nėra toks ir senas. Still, tavo vietoje į šviežius modelius taikyčiausi.

Aš turiu Huawei P20 Pro, panelė turi Lite, ir nei vienas nelagina kaip tu sakau, aš pro turiu jau beveik du metus.

Prieš 1 valandą, KasparasDope parašė:

Klasiokas taipogi turejo lite, tai irgi velniskai strigti pradejo. Siuo metu naudoja s7 edge, o telefonas nors ir senas, taciau puikiai veikia.

Rekomenduoju xiaomi telefonus. Kainos ir kokybes santykis - nuviltas neliksi.

HvUkUhu.gif

// Naujas Counter-Strike 1.6 projektas NUKE.LT

O dėl xioami kiek girdėjau jie yra spartus greitį bet jų minusas yra kameros prastos o Huawei p 20 lite yra neblogos kiek žinau o biudžetas mano 200 su virš kažkur. 

prieš 2 valandas(-ų), Ricci parašė:

Naudoju jau apie metus, baterija laiko ilgai net ir žaidžiant. Rekomendacija.

O kaip kameros? 

49 minutes prieš, Tony_Good parašė:

O dėl xioami kiek girdėjau jie yra spartus greitį bet jų minusas yra kameros prastos o Huawei p 20 lite yra neblogos kiek žinau o biudžetas mano 200 su virš kažkur. 

O kaip kameros? 

Nesiskundžiu.

Visi momentiniai uždarbiai vienoje vietoje (su depozitu/be depozito): uzsidirbk.online

Turiu pats Mate 20 pro, tai tikrai rekomenduočiau, o prieš tai turėjau P7 ir P8. Tai su huawei susipažinęs ir nesiskundžiu. Bendradarbis turi p20, tai nesiskundžia irgi, jau kurį laiką naudoja. Bet už biudžetinę kainą siūlyčiau Xiaomi. Pats kalėdoms mamai nupirkau note 8t ir tikrai geras telefonas, kaip už tokią kainą puikiai veikia, o 3 kameros irgi nei kiek nenuvilia, palyginus su P20 lite, tikrai geresnis. Todėl siūlyčiau Xiaomi note 8t, gausi geresnį aparatą už mažesnę kainą(lyginant su p20 lite).

7913094037.png

44 minutes prieš, logicephe parašė:

Turiu pats Mate 20 pro, tai tikrai rekomenduočiau, o prieš tai turėjau P7 ir P8. Tai su huawei susipažinęs ir nesiskundžiu. Bendradarbis turi p20, tai nesiskundžia irgi, jau kurį laiką naudoja. Bet už biudžetinę kainą siūlyčiau Xiaomi. Pats kalėdoms mamai nupirkau note 8t ir tikrai geras telefonas, kaip už tokią kainą puikiai veikia, o 3 kameros irgi nei kiek nenuvilia, palyginus su P20 lite, tikrai geresnis. Todėl siūlyčiau Xiaomi note 8t, gausi geresnį aparatą už mažesnę kainą(lyginant su p20 lite).

Kad aš už 200 eur žadu pirkti kažkur. 

54 minutes prieš, Tony_Good parašė:

Kad aš už 200 eur žadu pirkti kažkur. 

Tai xiomi note 8t iki 200 kainuoja, aš 216 mokėjau, bet jau su draudimu, apsauginiu stiklu. Tai už 200 drąsiai pasiimsi note 8t, kuris bus geresnis už p20 lite. 

Ir p20 lite dagiau nei 200 kainuoja :D Ar ne?

7913094037.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1964 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...