Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Laba vakarą visiems,

Ieškau žmogaus su kuriuo galėčiau filmuoti YT vaizdo įrašus:

https://www.youtube.com/channel/UCDGNZIFN2STlTPCUzClANBA?

Ko man reiktų:

●  Kad jūsų balsas skambėtų solidžiai, kad nebūtų vaikiškas.

● Būtų puiku, kad jau jūs turėtumėt savo auditoriją.

● Būtūmėt kinda aktyvus žmogus

⇒ Yeah hmu discord: Kayotas#9634

Redaguota , nario KayohiPlay

parasas.png

1 minute prieš, KayohiPlay parašė:

Bet aš galiu tai atgaivinti, ko kiti negali. Galiu suteikti žmonėms kokybišką contentą.

Kokybė? Na, tikrai yra neeilinės lietuviui, tačiau tikrai nėra nieko ypatinga, žmonėms reikia ir originalumo, o ne to pačio ''stumiu nes galiu'' arba minecraft survival games kuris buvo populiarus Dzagh laikais, tbh čia mano nuomonė :)

1 minute prieš, GuiDO parašė:

Kokybė? Na, tikrai yra neeilinės lietuviui, tačiau tikrai nėra nieko ypatinga, žmonėms reikia ir originalumo, o ne to pačio ''stumiu nes galiu'' arba minecraft survival games kuris buvo populiarus Dzagh laikais, tbh čia mano nuomonė :)

Na ir tikrai kiekvienas lietuvis pradėdamas kažką daryti youtube platformoje investuoja į garso kokybę, kiekvienas pradedantis tiesiog pasiima paprastą mic'ą iš maximos už 4e ir eina daryti video. Ką aš vadinu kokybę, tai bent garsą, kad žmogus, kuris žiūrės video bent jau negirdės BIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 

parasas.png

Dabar, KayohiPlay parašė:

Na ir tikrai kiekvienas lietuvis pradėdamas kažką daryti youtube platformoje investuoja į garso kokybę, kiekvienas pradedantis tiesiog pasiima paprastą mic'ą iš maximos už 4e ir eina daryti video. Ką aš vadinu kokybę, tai bent garsą, kad žmogus, kuris žiūrės video bent jau negirdės BIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 

Tas, taip, nu, bet sėkmės, linkiu atrasti tą originalų kontentą !

7 minutes prieš, KayohiPlay parašė:

Būtent kas neatitinka?

Tbh bet ką, kuom galiu mėgautis, tą ir kuriu, kartais truputi ekspermentuoju bet joa :D

1. tavo mikrofonas tragiškas (arba balsas), ta sssss cypia per ausis;
  2. neturi auditorijos (sulauki max 400 peržiūrų), nors turi 4k prenumeratorių, reiškiasi arba pirkai jos, arba paspaudė prenumeruoti ir pamiršo apie tavo kanalą;
  3. nesi aktyvus. Pask. vaizdo įrašai prieš 4 mėn. ir prieš 2 d. tik išleidai naują. Su tokiu atktyvumu miršta kanalai iškart.
15 minutes prieš, NTQ parašė:
  1. tavo mikrofonas tragiškas (arba balsas), ta sssss cypia per ausis;
  2. neturi auditorijos (sulauki max 400 peržiūrų), nors turi 4k prenumeratorių, reiškiasi arba pirkai jos, arba paspaudė prenumeruoti ir pamiršo apie tavo kanalą;
  3. nesi aktyvus. Pask. vaizdo įrašai prieš 4 mėn. ir prieš 2 d. tik išleidai naują. Su tokiu atktyvumu miršta kanalai iškart.

Pradėkime nuo to, kad į kanalą nekėliau gana ilgą laiką, t.y. 1 metai, tačiau visi kurie žiūrėjo mane, žino mane. Aktyvumas nėra toks geras jau koks norėčiau, bet tačiau su normaliais žmonėmis galiu jį atgaivinti per 2 sav. Mano mikrafonui trūksta filterio, tai laukiu jo dabar.

parasas.png

2 minutes prieš, KayohiPlay parašė:

Ačiū

Bet dėl kanalo, tai bišk miręs jis, bet greit galiu prikelt :D

Oho, koks pasitikintis savimi. Kaip tu prikeltum, jeigu YouTube algoritmas specialiai numažina tavo YouTube kanalo rekomendacijas dėl mano aukščiau parašytų (nuo 2 ir 3) faktorių?

Fantazuoji kažkaip.

Pasidomėk į ką algoritmas atsižvelgia, gal dings tuščios fantazijos. ^^

1 minute prieš, NTQ parašė:

Oho, koks pasitikintis savimi. Kaip tu prikeltum, jeigu YouTube algoritmas specialiai numažina tavo YouTube kanalo rekomendacijas dėl mano aukščiau parašytų (nuo 2 ir 3) faktorių?

Fantazuoji kažkaip.

Nes aš žinau ko reikia, kad atgaivinti kanalą :) Galbūt tu esi tipinis lietuvis, kuris tiesiog yra durnas, bet esu atgaivinęs keletą savo mirusių kanalų. 

parasas.png

5 minutes prieš, KayohiPlay parašė:

Nes aš žinau ko reikia, kad atgaivinti kanalą :) Galbūt tu esi tipinis lietuvis, kuris tiesiog yra durnas, bet esu atgaivinęs keletą savo mirusių kanalų. 

:shok: nieko sau. Čia tu kvailys, jeigu manai lietuvių rinkoje kažką pasieksi. Daugmaž visi žiūri dabar užsienio kanalus, nebent nesimokei anglų k., tada taip, tenka limituoti save.

Ir tu jo niekaip neatgaivinsi be reklamų. O jeigu pirksi reklamas, paprasčiausiai užpisi lietuvius ir pridės dislike. YouTube pamatė, kad nesugrįžo pas tave tie vadinami prenumeratoriai, vartai užsidarė. + nepasiekiai 10k peržiūrų net.

Įkėliau filmo sceną ir jau 200k peržiūrų turiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...