Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

RiotCity | RolePlay


GucciBoys

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1638 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

RiotCity
                RolePlay

 

Darbai

Serveryje galima įsidarbinti net į trylika skirtingų darboviečių. Gavus darbo vadovo pakvietimą galima įsidarbinti policijos pareigūnu, mediku, taksistu, mechaniku, automobilių pardavėju ar mechaniku. Kitu atveju, bet kuriuo metu galite išbandyti skerdiko, siuvėjo, kuro pristatytojo, žvejo, šiukšlininko, medkirčio ar kalnakasio darbą. Kiekvienas darbas turi savą sistemą, todėl galite nesirūpinti veiklos stoka, o mes pasirūpinsime jos įvairumu.

 

Narkotinės medžiagos

Nelegalių medžiagų rinka plačiai plačiai paplitusi San Andreaso saloje, ypatingai kanapių, amfetamino ir kokaino. Įvairių nelegalių lokacijų, plantacijų ir gamyklų galima rasti įkurtų įvairiose vietovėse visame žemėlapyje, kiekviena jų skirta tam tikros medžiagos paruošimui. Kanapės – vienos iš lengviausiai gaunamų narkotinių medžiagų, todėl jų užauginimo ir apdorojimo vietos yra pažymėtos žemėlapyje. Kitų narkotikų gamybą teks susirasti žaidimo eigoje ar besiburiant su kitais bendruomenės nariais. Dėl pelningo ir pavojingo gamybos proceso šia veikla užsiima dauguma serverio nusikalstamų grupuočių, tačiau, atidžiau dirbant, galite tuo užsiimti ir vieni.

 

Transporto priemonių modifikacijos

Modifikacijos – viena FiveM suteikiamų galimybių, leidžianti realias transporto priemones integruoti į žaidimą, pridedant žymiai daugiau RolePlay galimybių. Mes stengiamės tokias galimybes kuo daugiau išnaudoti, kartu užtikrinant sklandžią žaidimo kokybę. Serveryje sutiksite lietuviškus specialiųjų tarnybų automobilius, įvairius Audi, BMW, Mercedes, Nissan, Mitsubishi modelius bei žinoma daugelį kitų. Šių nuostabių grožių galite teirautis automobilių pardavėjų salone.

 

Kitos sistemos

Be abejo serveris tuo ir neužsibaigia. Serveryje taip pat galite pamatyti nuosavybių sistemą. Susikaupus pakankamai turto galite įsigyti ar išsinuomoti gyvenamąsias patalpas, kuriose galėsite atsipūsti po darbų ar pasidėti šiek tiek prekių. Apiplėšimai – stipriausių gaujų užsiėmimas, atnešantis didelį pelną. Į tokį veiksmą greitai reaguoja serverio pareigūnai, todėl visgi niekas dykai neatsieina. Dar viena nusikaltimo priemonių yra visraktis. Pastarąjį galima rasti daugumoje salos parduotuvių už 200€, tuomet galėsite vogti kitus, žaidėjams nepriklausančius automobilius. Tačiau nenorint sulaukti pasekmių nuo teisėsaugos galite rinktis iš šešių mopedų nuomos punktų legaliai kelionei.

 

Kontaktai

Discord : https://discord.gg/Y5xTGZ4

Facebook : RiotCity Roleplay

El.Paštas : [email protected]

 

 

 

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1638 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...