Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

CriMe.lt - Misijos / Frakcijos / Hard survival / Kaimeliai


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

 

crime2.jpg.6a7ab1d52a90f2c24872c5331cb703a0.jpg

 

 

CriMe.lt - kas tai per dalykas? Tai yra minecraft projektas, kuris bandys įnešti kažko naujo į Lietuvos serverių rinką. Mes nebijosime varžytis su kitais dideliais ar mažais projektais, nes jeigtu tiki - tai viskas yra įmanoma, ar ne? Dabartiniuose lietuviškuose serveriuose niekas nesikeičia, tapati rutina kasdien. Nesakau, kad visi, esu tikrai sutikęs labai unikalių serverių, bet pagrinde didieji serveriai (aišku neminėsiu), kurie siekia tik užsidirbti ir turi tokias - kasdieninias, nesikeičiančias rutinas. Todėl, nusprendžiau sukurti kažką naujo, kažką negirdėto ir nepatirto lietuviškoje rinkoje. Taip ir gimė  CriMe.lt serverio idėja. Visas kūrimas ir idėjų galvojimas prasidėjo vasaros pradžioje, tad laiko apmąstyti ko iš tiesų norime - tikrai turėjome. Serveris dar tik ruošiamas ir testuojamas, nenorime labai skubėti, nes norime serverį paruošti be klaidų ir startuoti švariai be jokių nesąmoningų, nenumatytų įvykių!

P.S serveris gali būti girdėtas/matytas, nes buvo kažkur prieš du metus paleistas, todėl aš jį bandau atkurti tik su daug didesniu noru!

 

 

crimebannerlightsistema.jpg

 

Serveris bus sunkaus išlikimo / frakcijų tipo. Turbūt paklausit kodėl sunkaus? Nes kuo sunkesnis yra išgyvenimas, tuo daugiau patiri nuotykių, tuo labiau reikia stengtis išgyventi. Sunkaus išlikimo serverių lietuviškoje rinkoje nėra daug, ypač tokių kaip mūsų. Tuoj paaiškinsiu kodėl tokių kaip "mūsų".

Norint žaisti serveryje reikės visų pirma resource packo. Jį atsisiųsti duos pačiame serveryje, kai įeisite. Be jo neįleis Jūsų į serverį. O kam jis ? Jis bus reikalingas, kad veiktų visos sistemos. Viena iš sistemų bus inventorius. Kaip suprasti inventoriaus sistema? Taigi, kai ateisite į serverį Jūsų inventoriuje bus atrakinti tik vienuolika slotų (vienas bus tik kardui). Jeigu norėsite atsirakinti papildomą inventoriaus slotą Jums reikės jį pirkti. Pirmas slotas nebus brangus, kainuos 300 pinigų ir 20 patirties lygių. Poto jie ims vis brangėti. Taigi, daugiau apie šią sistemą ir amuletus nebepasakosiu, paliksiu įdomumą startui :).

Darbastalis taip pat bus užrakintas. Galėsite vos atėję naudotis tik keturiais slotais. Kaip jį atsirakinti turbūt galvojate? Labai paprastai, pas mus serveris yra surištas. Įdomu kaip? Bus misijos, kurias turėsite vykdyti ir jeigu nevykdysite negalėsite atsirakinti darbastalio. Taigi jeigu nevykdysite misijų negausite ir artefaktų (reikalingi atrakinti darbastaliui). Galiu tik apie artefaktus pasakyti, kad jie reikalingi atsirakinti darbastaliui ir juos sunku gauti. Taigi viskas yra kaip sakant "surišta", vieno dalyko nepadarai ir nebegali daryti kito, ar net keltis rango. 

Dabar apie misijas truputėlį papasakosiu. Bus serveryje pora kaimelių, juose gyvens kaimo gyventojai. Jiems reikės Jūsų pagalbos ir Jūs turėsite jiems padėti, nes kitaip neišeis žaisti serveryje, be tam tikrų daiktų. Pavyzdžiui pirma misija yra Kepėjas. Jis Jums duos šešis duonos kepalus, kad nuneštumėte Aloyzui. Už tai gausite atlygį (paslaptis koks). Jis Jums duos kitos misijos koordinates ir taip Jus keliausite. Dauguma sistemų nėra išvardinta, kad paliktume Jums intriga per serverio startą :).

 

 

pasaulis.jpg

 

 

Pasaulis bus modifikuotas. Kaip suprasti? Jis bus kaip sakant "custom" pasaulis. Taigi nebus pasenusių vietų, kurias pažįstame kaip penkis savo pirštus. Aišku bus vietų, kurios bus beveik nekeistos, dėl tokių žmonių, kuriems patinka senasis minecraft'o stilius. Bet dauguma vietų bus pakeistos.

Įdomus faktas, kad visos šitos nuotraukos imtos iš pačio serverio :).

 

 

crimebannerlightrs.jpg

 

 

Rangų sistema, kas čia įdomaus? Gal čia nieko ypatingo labai nėra, nes dabar mačiau ne vienas serveris tokią rangų sistemą pradėjo naudoti, bet mūsų serveryje reiks ne tik kalti pinigus, kad pasikeltum rangą, bet reiks ir padirbėt daugiau. Kaip čia dabar suprasti? O gi visai labai paprastai, keliantis pavyzdžiui į antrą rangą, Jums reiks ne tik 550 pinigų, bet ir turėti penktą patirties lygį ir būti išgriovus 128 akmens (stone).

 

crimebannerlightatmosferos.jpg

 

 

Atmosferos - vienas įdomesniu dalykų serveryje. Šita konfigūracija yra užsakyta specialiai mūsų serveryje, taigi jos niekur kitur nerasite. O dabar plačiau apie atmosferos. Nesupraskite klaidingai, kad bus galima skristi į Marsą ar Mėnulį. Jeigu Jūs leisitės labai žemyn arti bedrocko Jums gali pradėti trūkti oro ir iškart Jums išmes lentelę, kad greičiau kilkite aukštyn, nes trūksta oro. O jeigu kilsite labai aukštai šimtiniais blokais viršun, Jums pradės svaigti galva, pasidarysite labai alkanas, o pakilę į aukščiausias vietas pasaulyje Jūs nebegalėsite kvėpuoti ir mirsite. Bet tam yra išeitis! Taip pat prie šios konfigūracijos yra atmosferos kaukės. Aišku jų nebus galima pasigaminti, jas bus galima gauti mainant auksą arba monetas  (dėl to dar galvojame).

 

 

crimebannerlightkuriama.jpg

 

Šiuo metu orentuojames tik serveriu, taigi visos lėšos keliauja serveriui, bet greitu metu bus pradėta kurti serverio tinklapis. Taip pat greitai bus pradėti kurti serverio kaimeliai ir gyventojų nameliai, fermos ir kt.

Aišku nepamirštame žaidėjų idėjų ir jeigu jos yra įgyvendinamos ir tinkančios serverio tipui mes jas įvykdome. Taip pat galite ir Jūs siūlyti savo idėjas komentarų sekcijoje :).

Taigi ačiū už dėmesį, jeigu iki čia perskaitėte reiškia kažkiek gi sudomino serveris? Jeigu taip būtinai pakomentuok!

 

 

crimebannerlighttest.jpg

 

 

Serverio versija: 1.12.2

Projekto tinklapis yra: GREITAI

Discord serveris: https://discord.gg/XpJjZSF

Serverio startas: gruodį (gali keistis)

 

 

 

Redaguota , nario Septynetas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

31 minutes prieš, Frukts. parašė:

Sekmės jūms ;) 

 

15 minutes prieš, Valin-Eco parašė:

Labai įdomus aprašymas, sėkmės.

 

12 minutes prieš, BehindYou parašė:

Sekmes

Labai dėkoju už tokius atsiliepimus, tai tik motyvuoja judėti toliau :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
9 minutes prieš, Meluojanti parašė:

Na ka galiu pasakyti, aprašymas įdomus, bet va apie atmosferas aa jau prieš du metus žinau ir buvo jos viename lietuviškame serveryje. Todėl tai nėra "nematytas" dalykas.

Anyway sėkmės

Gal plačiau galima? Nes ta konfigūracija buvo užsakyta kaip tik šitam serveriui :).

 

Kaip tik va Enoxs toks žmogelis ir kūrė:

http://prntscr.com/plvjh6

Redaguota , nario Septynetas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Septynetas parašė:

Gal plačiau galima? Nes ta konfigūracija buvo užsakyta kaip tik šitam serveriui :).

 

Kaip tik va Enoxs toks žmogelis ir kūrė:

http://prntscr.com/plvjh6

Tai va apie jo serverį ir šneku ? taip, kad užsakyta ne būtent šitam serveriui, o jis savo serveryje ją naudojo, lygtais tada buvo mcstory pavadinimu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

11 minutes prieš, Meluojanti parašė:

Tai va apie jo serverį ir šneku ? taip, kad užsakyta ne būtent šitam serveriui, o jis savo serveryje ją naudojo, lygtais tada buvo mcstory pavadinimu.

Visko gali būti, nes kai ta konfigūracija buvo užsakyta, dar apie serverį nieks nežinojo, tai gal pats nusprendė panaudoti. Bet dėkui už pastebėjimą :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
11 minutes prieš, 5exyGuy parašė:

Rekomenduočiau prieš projekto skelbima visąlaik užsisakyti domeną. Tai nėra būtina, bet nežinia koks trolis išlys ir nusipirks. Aš dabar laisvai galėčiau užsisakyti

 6CbxaPc.jpg

Per savaitgalį nedirba bankų pervedimai, tad negalėjo ateiti pinigai į hostingą, tad neturėjau progos susimokėti, bet ačiū už pastebėjimą. Nemanau, kad kažkas leistų devynis eurus, kad padarytų tokią nesąmonę. Ir visad galima pasikeisti tą pavadinimą.

17 minutes prieš, Meluojanti parašė:

Na ne jis ta atmosferą kūrė būtent sau, nes tai buvo mano idėja, tik jis ją įgyvendino?

Gali būti, aš tiksliai nežinau, ne aš tiksliai pirkau tą konfigūraciją, o kitas administratorius (jo nebėra). Tik žinojau, kad jo kitur nėra. Atsiprašau už klaidinga informacija :).

Redaguota , nario Septynetas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

crimebannerlightsistema.jpg

 

Serveryje įvyko keli atnaujinimai, taigi jais pasidalinsiu čia taipogi.

 

Dabar suvalgius golden apple bus pridėtas greitis II 30 sekundžių. 

Pridėtos premijos, taigi galėsite draugui ar nedraugui uždėti ant jo premiją, kad jį nužudytų už tam tikrą sumą.

Pridėti žaidėjų ir VIP efektai t.y. particles. Žaidėjai galės efektus atsirakinti keldamiesi rangus arba vykdant misijas (dar bus papildyta). O VIP turės savo išskirtinius efektus, kurių negalės joks žaidėjas gauti (nebent paskutinis rangas - dar galvojama).

Taipogi buvo pridėtas sumo žaidimėlis (dar dėl jo galvojama ar palikti). Du žmonės galės išsiaiškinti ant nedidelės platformos kas moka greičiau daužytis rankomis. Pirmas nukritęs pralaimi žaidimą.

 

Taigi tiek atnaujinimų. Kai bus vėl įdomesni atnaujinimai/papildimai vėl pranešime :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Meluojanti parašė:

Tik labai negražiai elgiesi, reklamuodamas savo serverį kitų discord'e, gadini reputaciją savo.

Iš administracijos "manau" galiu pasakyti niekas neraklamuoja, nebent žaidėjai, į tai bus atsižvelgta dėkui už pastebėjimus.

Redaguota , nario Tadassi.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), Meluojanti parašė:

Tik labai negražiai elgiesi, reklamuodamas savo serverį kitų discord'e, gadini reputaciją savo.

Labas, pora pakvietimų numečiau, nes paprašė keli žmonės, nes klausė ar tu esi iš crime.lt projekto. Tad ir daviau. Bet jeigu taip ant širdies negera, tai atsiprašau tada :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...