Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

[!] Parduodama STEAM paskyra [!]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1579 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Steam kaina paskaičiuojama taip jeigu acc turi VAC ban:    Bendra paskyros kaina pagal steamdb calculator yra padalinama iš 9 ir jeigu paskyra turi kelis BAN ant žaidimų tai dar kartą dalinama iš to skaičiaus kiek BAN žaidimų pvz:    Paskyros vertė: 300 € / 9 / 5 = 6.67 € va kokia kaina būtų tokios paskyros     Klausimas kodėl dalinama iš 9? Atsakysiu, nes mes Lietuviai neperkame brangiau kainuojančių dalykų ir žinome kainas kurios vaikšto rinkoje.   Paaiškinimai:    9 - Jeigu paskyra turi VAC kaina krenta 9 kartus,    5 - Tarkim paskyra turi multiple games BAN šiuo atveju parinkau 5 nes tarkim paskyroje užblokuoti 5 žaidimai. Dar yra skaičiuojama suma į kurią atsižvelgia pirkėjai jeigu paskyra neturi VAC skaičiuojama taip:     Paskyros vertė: 300 € padalinama iš paskyrois metų skaičiaus tarkim:     300/15 toliau gauname tikslią paskyros vertę ir bus ta suma kiek galima mokėti už pačia paskyrą    300/15=20 € paskyros vertė paskaičiuojama per: Vertės skaičiuotuvas  tiesa skaičiuojama nuo žalio rezultato. T.y ta suma kuri yra žalia

 

 

Tavo atveju bendra paskyros vertė yra 136 € tai reiškia jog turi VAC yra dalinama suma iš 9 toliau gautas rezultatas yra padalinamas iš užblokuotų žaidimų skaičiaus šiuo atveju pas tave 2 žaidimai turi BAN 

136/9/2= 7.56€   

Taigi daugiau kaip 7.56€ už šia paskyra negausi. Sėkmės parduodant.

Redaguota , nario Vov3ryt3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

per daug nesąmoningų skaičiavimų, jei rimtai. čia ko gero tik Tavo tokie skaičiavimai. nieko blogo nesakau, bet kaip priimsi taip. o kvailiausiai skambėjo tai dėl metų skaičiaus, kai sakei 300/15. Skaityk sukuriu acc, priperku akcijomis viską už 300e, acc turi 0 metų senumo, tai gaunu 300e. jei acc senas (kas ir taip aišku, kad vertingesnis), gauni mažiau. nu logikos tame visiškai nėra. dėl ko ir sakau, kad tai tik tavo skaičiavimai tikriausiai. realiai tai žiūri kokie žaidimai acc liko geresni, nuimi per pusę kainą, tada dėl ban vaizno nuimi kainą ir turi, bet nereik dėlioti degtukų ir skaičiuoti centas į centą tokiais skaičiavimais.

 

https://steamdb.info/calculator/76561198975770455/?cc=eu savo tokio acc pagal pateiktus tavo skaičiavimus, už 28e tikrai neparduočiau. :) taip, kad beprasmis skaičiavimas ir niekas taip neparduoda tikrai, o kas pardavinėja - taip ir neparduoda. :)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1579 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...