Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šiandien parduodami INTERJERAI 

Šie interjerai yra netexturinti todėl daug iš jų tikėtis negalima , tačiau jie atspindi tų laikų kuriame vykstą visas veiksmas modernujį stilių. 

*Vairavimo mokyklos interjeras.

3c99dc45669c8a8a38e70f72a1c9feac258.png

d59e8102839ea2835b8c44525cdfaf6a921.png

0c4cf4cc343a628c746c53baffeac16a573.png

49dce4e105b2e5515fede172e9ba1a66612.png

*Ginklų parduotuvės interjeras.

SA-MP Mapperiai nuotrauka.

*Banko interjeras.

*Namo interjeras.

AUKCIJONO TAISYKLĖS

Pradinė statymo suma 1 Eur.

Minimali statymo suma 1 Eur.

Trukmė : 24 h

Rezervas: 10 Eur 

Pirk dabar ir nelauk vos už 5 Eur.

Redaguota , nario RicardoO
  • Teigiamai 1
2 minutes prieš, Ocetter parašė:

Nelabai aš į aukcioną čia, bet tiesiog klausimas, už ką čia 30 eurų? Čia po 7 eurus už mapą iš 2010 metų, gal čia dar litais? Nu nežinau, turbūt gerokai turėtum uždirbt ir būti trenktas, kad taip švaistyt pinigus ant tokių mappų. No offense.

Supranti rezervas nebūtinai turi atitikti realią prikinio sumą todėl ir įdėjau šią temą į turgaus skiltį.  Mane tenkins nors ir mažesnė suma. Tiesiog rezervas įdėtas didesnis. Bet ačiū už pastebėjimą. 

(redaguota)
3 minutes prieš, Džemal. parašė:

Darbai atrodo per daug geri, kad būtų be texturų. Jeigu žmogus map'inęs moka padaryt tokį interjerą - 100% kad mokės ir sutexturint. Man šviečias čia ištraukti map darbai iš kažkur į constructor'ių ir tiesiog nufotkinti.

Dėja tačiau tu neteisus. Visi mapp darbai kuriuos čia matai yra uniklaūs ir nesuklastoti, bei daryti manęs pačio. Failai ir visa kitą yra tik mano kompiuteryje. O textūrų nenaudojų dėl asmeninių priežasčių ir įsitikinimų.

Redaguota , nario RicardoO
24 minutes prieš, Džemal. parašė:

Darbai atrodo per daug geri, kad būtų be texturų. Jeigu žmogus map'inęs moka padaryt tokį interjerą - 100% kad mokės ir sutexturint. Man šviečias čia ištraukti map darbai iš kažkur į constructor'ių ir tiesiog nufotkinti.

+ dzemalini

kas daro permatomus langus is tvoros, jei nesiruosia texturint, aferistas!!!!!!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...