Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, PowerisW parašė:

Mano nuomone užtenka serverių, ir tik švaistymas laiko čia tų serverių kurimo. Tad ne.

Dėl kokios priežasties? Nesvarbu yra tu serverių ar nėra vistiek kažkurie projektai nesustos ir eis į priekį tačiau kai jūs duodate jiems va tokius komentarus jie nebenori nieko kurti dėlto serveriai miršta. 

Dabar, ReklamosSprendimas parašė:

Dėl kokios priežasties? Nesvarbu yra tu serverių ar nėra vistiek kažkurie projektai nesustos ir eis į priekį tačiau kai jūs duodate jiems va tokius komentarus jie nebenori nieko kurti dėlto serveriai miršta. 

Nes bent jau mano pastebėjimu nu va kurie seniai gyvuoja tie neužsidaro, turi tų žaidėjų, o va naujesni sukuria kažkas nu ir jie taip galima sakyt žlunga greit, po savaites, mėnesio užsidaro.. Dėl žaidėjų trūkumo ar tiesiog motyvacijos trūkumo.

1 minute prieš, PowerisW parašė:

Nes bent jau mano pastebėjimu nu va kurie seniai gyvuoja tie neužsidaro, turi tų žaidėjų, o va naujesni sukuria kažkas nu ir jie taip galima sakyt žlunga greit, po savaites, mėnesio užsidaro.. Dėl žaidėjų trūkumo ar tiesiog motyvacijos trūkumo.

Va motyvacijos trūkumo jūs neduodate žmogui galimybės lietuviai nebeturi pasitikėjimo serveriais manau jeigu žmones negalvotu kad serveris žlugs ir pnš, manau ilgai ir nežlugtų jei motyvuotu tą žmogu ir pnš kiti moka apšnekinėti ir tiek, žmones kažka bando kurti nepavyko, bando dar kartą svarbiausią tai kad nepasiduoda, taip pritariu žaidėjų neabeateina tačiau jeigu žmones nežiurėtų į tai kad serveris žlugs greitai serverį žaidėjų būtų manau daug kad ir naujame projekte, nežinau čia mano nuomonę kiekvienas galvoja savaip. Taigi manau sampe dar įmanoma kažką padarytį tačiau reik būtį labai rištingu, nes žmones kritikuoja per daug, ir jie tiesiog neatlaiko ir galiause uždaro projektus.

1 minute prieš, ReklamosSprendimas parašė:

Va motyvacijos trūkumo jūs neduodate žmogui galimybės lietuviai nebeturi pasitikėjimo serveriais manau jeigu žmones negalvotu kad serveris žlugs ir pnš, manau ilgai ir nežlugtų jei motyvuotu tą žmogu ir pnš kiti moka apšnekinėti ir tiek, žmones kažka bando kurti nepavyko, bando dar kartą svarbiausią tai kad nepasiduoda, taip pritariu žaidėjų neabeateina tačiau jeigu žmones nežiurėtų į tai kad serveris žlugs greitai serverį žaidėjų būtų manau daug kad ir naujame projekte, nežinau čia mano nuomonę kiekvienas galvoja savaip. Taigi manau sampe dar įmanoma kažką padarytį tačiau reik būtį labai rištingu, nes žmones kritikuoja per daug, ir jie tiesiog neatlaiko ir galiause uždaro projektus.

Nežinau tikrai nieko blogo nesakau, tiesiog savo nuomone išsakiau, kas čia žino gal tau pavyks? Nu jeigu tikrai bandysi kurt didžiausios sėkmės tau ;)

(redaguota)
34 minutes prieš, ReklamosSprendimas parašė:

Aš, nieko ir nekursiu tiesiog noriu pamotyvuoti žmogų autoriu temos, kad mėginti galima, ir klysti per galva niekas neduos :) .

Per galvą ne, bet su kiekvienu, sėkmės nesulaukiančiu projektu, kurio baigtis yra tiesiog elementarus žlugimas, smunka pasitikėjimo reitingas iš ko dažniausiai ir kyla neigiama nuomonė apie naujai besikuriančius projektus. Pirštais nerodom, bet pavyzdžiui Zavaskas ir visos jo peripetijos. Todėl jeigu nori, jog į tave pažiūrėtų bent kiek rimčiau tau (kalbu bendrai), reiktų gerai apsvarstyti idėjos vystymą, tikslus, viziją, savo galimybes. Motyvacija irgi ne ką mažiau svarbi. Klysti galima, kiek tik tau norisi, bet SAMP'o bendruomenė turi neblogą atmintį,  yra labai kritiška ir nieko neatleidžia. Antro šanso gali ir nebebūti.

O apie temos autoriaus klausimą, manau, kad tai nebūtų labai racionalus sprendimas. "Vardan senų laikų" reiškia senas sistemas, grįžimą atgal, kai didžioji dalis lietuviškų projektų visais įmanomais būdais stengiasi išlaikyti ir pritrauki naujų žmonių naujomis idėjomis. O kiek bus tokių kurie pasiryžę grįžti atgal? 

Redaguota , nario Garris
1 minute prieš, Garris parašė:

Per galvą ne, bet su kiekvienu, sėkmės nesulaukiančiu projektu, kurio baigtis yra tiesiog elementarus žlugimas, smunka pasitikėjimo reitingas iš ko dažniausiai ir kyla neigiama nuomonė apie naujai besikuriančius projektus. Pirštais nerodom, bet pavyzdžiui Zavaskas ir visos jo peripetijos. Todėl jeigu nori, jog į tave pažiūrėtų bent kiek rimčiau tau (kalbu bendrai), reiktų gerai apsvarstyti idėjos vystymą, tikslus, viziją, savo galimybes. Motyvacija irgi ne ką mažiau svarbi. Klysti galima, kiek tik tau norisi, bet SAMP'o bendruomenė turi neblogą atmintį,  yra labai kritiška ir nieko neatleidžia. Antro šanso gali ir nebebūti.

Nesutikčiau, jeigu žmogus bando ir nesustoja tai žmones įžvelgs į jo pastangas jei žmogus greitai apsileis, ir žiurės kreivai tada taip sutinku, tačiau reikia motyvacijos žmogui judėtį į priekį zavaskui atsibodo kurti ir tvarkyti tuos bugus manau, ir dėlto uždare susirinkęs pinigus :) 

(redaguota)
Prieš 1 valandą, PowerisW parašė:

Dauguma serverių iš naujų nėra užsibrėžė savo tikslų ne pasidarė savo planą kaip viskas turi gražiai ir unikaliai atrodyti. Dažniausiai paleidžia platinta modifikacija ir galvoja nieko ne kūręs žais žaidėjų deja klystate. Projekto kūrimas čia ne lego žaidimas jis užsiima daug laiko čia kaip verslas, bet po sunkaus darbo ir greenside lv rls turi žaidėjų.

@S'Jobs @Inv1s @Ridas 

Redaguota , nario Photography
1 minute prieš, Photography parašė:

Dauguma serverių iš naujų nėra užsibrėžė savo tikslų ne pasidarė savo planą kaip viskas turi gražiai ir unikaliai atrodyti. Dažniausiai paleidžia platina modifikacija ir galvoja nieko ne kūręs žais žaidėjų deja klystate. Projekto kūrimas čia ne lego žaidimas jis užsiima daug laiko čia kaip verslas, bet po sunkaus darbo ir greenside turi žaidėjų. 

Apie ka aš kalbu, kad žluga greitai tokie vadinami "projektai". Tie geriausi mano manymu projektai turi savo modifikacijas, nepasėmė iš kažkur modifikacijos o nuo 0 patys pasidarė.

Apie kokią jūs motyvaciją kalbat? Čia net su belenkokia motyvacija jūs neištemtumėt to projekto daugiau nei 40 on, nes jūs net gm negalit susikurt. Nesitikėkit iškelt projektą, kai gm kitų. Seni projektai taip aukštai laikos vien dėl to, kad jie sukūrė kažką unikalaus, o ne nupiso gm iš sargo ir sėdėjo su juo 4 metus. Pagalvok prieš rašydamas. Ne, niekam nereikia to šūdservio išskyrus tuos kurie ten pareigas turės.

(redaguota)
5 minutes prieš, PowerisW parašė:

Apie ka aš kalbu, kad žluga greitai tokie vadinami "projektai". Tie geriausi mano manymu projektai turi savo modifikacijas, nepasėmė iš kažkur modifikacijos o nuo 0 patys pasidarė.

Ne tai nebūtinai nuo nulio kurti bet pasiėmęs platinta modifikacija ar pirkta tu į ją turi įdėti žymiai daugiau darbo negu buvo platinta ar pirkta modifikacija. Bet kaip daugelis suprantu nedaro to paleidžia ir startuoja o paskui žlunga. 

Redaguota , nario Photography

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...