Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2168 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodama FILMAI.IN paskyrų duomenų bazė, paskyrų yra ~ 3.000, paskyrose taškų ~ 170.000. Kelios dešimtys VIP paskyrų. Duomenų bazėje duomenys pateikiami - (prisijungimo vardas | slaptažodis | taškai | vip dienos | statusas). Galima pridėti ir email ir kitą informaciją pateikiamą puslapyje.

Prieš parduodant paskyros bus per skenuotos, bei visos bus veikiančios su ne mažiau 10 taškų kiekvienoje.

KAINA: sutartinė (pm)

image.png.ef033beed5cb2cd7defa7f68c0186751.png

(galiu pakurti filmų/serialų automatinį parser'į į jūsų svetainę)

Redaguota , nario Vidmantas.
Prieš 1 valandą, Vidmantas. parašė:

viskas vyksta ne taip kaip tu manai :D

O kaip vyksta? Gaunat duombazes žmonių paskyrų, į kurias sukišami pinigai, nupisat, viską pakeičiat ir pardavinėjat :D iš oro tos paskyros neatsiranda gi. Kelis kartus esu gavęs tokias paskyras, tai tą pačią dieną buvo vėl pakeistas pw ir paštas ir tikriausiai kitam žmogui iš naujo atiduotas, arba savininkas į supportą parašė.

(redaguota)
25 minutes prieš, epicONE parašė:

O kaip vyksta? Gaunat duombazes žmonių paskyrų, į kurias sukišami pinigai, nupisat, viską pakeičiat ir pardavinėjat :D iš oro tos paskyros neatsiranda gi. Kelis kartus esu gavęs tokias paskyras, tai tą pačią dieną buvo vėl pakeistas pw ir paštas ir tikriausiai kitam žmogui iš naujo atiduotas, arba savininkas į supportą parašė.

turbūt juokauji :D paskyros gaunamos per žmonių naivumą ir kvailumą. Tikriausiai tiek ir turėjai tų paskyrų, jei tau dingdavo. Iš patirties galiu pasakyti, kad dingsta retai, man pačiam tėra dingę tik keletas didesnių paskyrų > 1000 taškų, o kiek pats pardavinėjau, net dabar dar sulaukiu žinučių. O dėl filmai.in support'o tai atsipeikėk nes jis nelabai veiksmingas.  "Gaunat duombazes žmonių paskyrų" jo perperku iš filmai.in. Ir jiems pliusas ir man.

Redaguota , nario Vidmantas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2168 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...