Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ieškomas TIK patyręs ir kūrybingas maperis prisidėti prie naujai kūriamo projekto Los Santos mieste. Privalote aktyviai dirbti ties projekto kūrimu. Tai nereiškia, kad prašau dirbti 24/7 ar kažkas panašaus, bet man reikalingas rimtai susiėmęs žmogus, kuris nori kažko pasiekti ir užsidirbti tam tikrą pinigų sumą (Projekto pelnas 50/50).

Apie projektą:
Kaip ir minėta, tai sa-mp grp/rpg tipo serverio projektas. Kadangi Los Santos miestas vis dar yra  ir daugumai atrodo gan didelis bei sunkiai atsimenamas, esu pasirengęs sukūrti serverį, kuris supažindins sa-mp žaidėjus su Los Santos miestu taip, kad jo pamiršti nebus įmanoma. Užtikrinu ir duodu pažadą, kad serveris nebus to pačio pobūdžio kaip dauguma kitų serverių. Daugiau realistiškumo, veiksmo, legalios ir nelegalios veiklos bei balansuota ekonomika ir abiejų pusių galimos funkcijos.
Nenoriu prasiplėsti labiau į visą tai, kadangi tai yra įdėjos, kurias aš esu pasirengęs įgyvendinti, bet gali keistis pagal žmonių nuomones.

Norint įgyvendinti šią projekto įdėją ir tikslą, būtinai reikalingas atsakingas ir patyręs maketuotojas (maperis). Tiesiai į akys galiu pasakyti, kad Los Santos gali sukelti tam tikrų keblumų kūriant map darbus, kadangi miestas nėra toks tiesus kaip kiti miestai (pvz. Las Venturas) ir yra gan kalnuotas.

Pagal temos sukūrimo datą galite matyti, kad serveris buvo kūriamas gal ilgą laiką. Keletą mėnesių per tą laikotarpį buvo išvaistyti kitiems mano reikalams, bei aišku turėjau kūrti map darbus pats, kad tęsti mano kūrybą. Prie serverio kūrimo iki šiol neprisilietė nei vienas kitas žmogus, tik aš pats.

Gali pasitaikyti, kad nepaminėjau keletos sukūrtų dalykų. Jei taip atsitiks, pridėsiu daugiau informacijos per ateinantį laiką.

Trumpai apie mane:
Mano vardas yra Arnoldas. Esu 18-likos metų bei gyvenu Šiauliuose. Šiuo metu einu į profesinio rengimo centra (statybininkas).

Pelnas maketuotojui:

Šiam žmogui priskiriu 25% surinkto pelno kas mėnesį, (Tik bankiniu pervedimu). Taip pat administratoriaus pareigos serveryje nelimituotam laikotarpiui.
Susisiekti su manimi galite A.Ž. arba skype apetraukas18.

Norėsiu pamatyti pavizdžių iš jūsų ankstesnių darbų.

Lauksiu rimtų pasiūlymų nuo rimtų, nevaikiško charakterio žmonių.

??

6b178bb119f17d91a544468c8d866818232.png

1 minute prieš, AivarasT parašė:

r-mg.lt ts-fg.lt sanlife.lt , kiekviena kart sakai kad dabar viskas bus normaliai, vėl naujas projektas ;d

Kiekviena karta? Gal jau geriau atsičiūkink vaikas ;) 

Dabar, ̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻̻, parašė:

Va tau ir atsakymas Arnoldai :) ,nu gerai ne savaite, bet kas dvi keiti tuos projektus :)

O delko rupiniesi? Iš tavo pinigų aš viską keliu? Ne - Tai manau mažiau čia verkit :) 

??

3 minutes prieš, Escobar` parašė:

Kiekviena karta? Gal jau geriau atsičiūkink vaikas ;) 

O delko rupiniesi? Iš tavo pinigų aš viską keliu? Ne - Tai manau mažiau čia verkit :) 

Joks mapperis neis, vien del tavo sugadintos reputacijos, sedek sau ramiai nes busi vel banned kaip ir visi kiti tavo 11 vartotoju. Vaikais cia kitus vadina, tu i save pasiziurek, jei paklausciau pas adoma kiek temu prasei paslepti, turbut pasakytu apie 10 :DD.. tai tylek, o ne samp god'a primesk.

Jau geriau GTA 5  projektą darytum ir būtų rami galva ir nebūtų KASDIENYBĖ serveriuose kaip daugelyje SAMP serveriuose yra. O unikalaus nelabai manau ką ir padarysi :D Nebent Lietuvos Pačius įvairiaus Darbus ( darbovietes ) ir ekonomika + BTC Lietuviška versiją.... O į RP jau gali žiūrėti atvyrom akym į geresne grafika ir aplamai plėstys labiau nes pats ŽAIDIMAS yra realus vos ne ... 

6 minutes prieš, CEPKA.LT | ADMINISTRACIJA parašė:

Jau geriau GTA 5  projektą darytum ir būtų rami galva ir nebūtų KASDIENYBĖ serveriuose kaip daugelyje SAMP serveriuose yra. O unikalaus nelabai manau ką ir padarysi :D Nebent Lietuvos Pačius įvairiaus Darbus ( darbovietes ) ir ekonomika + BTC Lietuviška versiją.... O į RP jau gali žiūrėti atvyrom akym į geresne grafika ir aplamai plėstys labiau nes pats ŽAIDIMAS yra realus vos ne ... 

Iš sampo dar pakankamai unikalumo galima išpaust, nuo A iki Z, tik galvą reikia turėt ant pečių ir mokėt ja naudotis. 

Tu vaivorykštė, aš daltonikas.

35 minutes prieš, ̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻̻, parašė:

Joks mapperis neis, vien del tavo sugadintos reputacijos, sedek sau ramiai nes busi vel banned kaip ir visi kiti tavo 11 vartotoju. Vaikais cia kitus vadina, tu i save pasiziurek, jei paklausciau pas adoma kiek temu prasei paslepti, turbut pasakytu apie 10 :DD.. tai tylek, o ne samp god'a primesk.

Pridaryk tu vaikas vpš, nes reiktu išeitį į lauka tai sedėtum po tevuko užpakaliuku :D 

??

32 minutes prieš, AivarasT parašė:

kaži atlaikysi savaitgalį? nes man atrodo toi vėl kažkam atiduosi projektą :DD 

Atlaiksyiu nebijok, Eik toliau kurk savo SARG kopijas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dabar, Larsoniukas parašė:

Sėkmės pajieškose

Dėkuj kolega! :) 

33 minutes prieš, Eimantas // parašė:

tai 25proc ar 50?

Primiršau prirašyti - Priklauso koks pelnas būs ;) 

??

prieš 2 valandas(-ų), Escobar` parašė:

Atlaiksyiu nebijok, Eik toliau kurk savo SARG kopijas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dėkuj kolega! :) 

Primiršau prirašyti - Priklauso koks pelnas būs ;) 

Jei toks išvis bus ;)

prieš 2 valandas(-ų), Escobar` parašė:

Pridaryk tu vaikas vpš, nes reiktu išeitį į lauka tai sedėtum po tevuko užpakaliuku :D 

Nesupratau ka norejai pasakyt siuo sakiniu? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...