Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Tikra tiesa apie LibertyCity.lt


Tony Montana

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki tai norėčiau pradėti jog Libertycity.lt turėjo buti pats unikaliausias ir populiariausias serveris Lietuvoje ar netgi Europoje taigi labai didele informacijos dalį apie projekta suteikė man LibertyLife.lt Administracija

Taigi norėčiau paminėti jog Libertycity savininkas buvo @Marius jis serverį startavo ir per starta jis naudojo plugina jog padidina žaidėju skaičių serverije ir negana to jis NESUMOKĖJO už mapp darbus todėl jie buvo paplatinti ir serveris ŽLUGO tada Zavaskas pardavė serverį už kapeikas +/- 200Euru Mhysa_Ace  šis žmogus suburė komanda kuri nemoka rašyti ir visiskai yra pasimete ir nesuvokia jog jie nieko nepasieks vogdami kitu projektu temas ir kas baisiaiusia jog jie net nepakeičia nei žodelio ir kai paklausė kodėl tu taip padarei jie atsako štai taip.

 

Screenshot_13.png.b0ff8e36b4057bc01cdec1d7e86fc3c0.png

Manau jog joks save gerbiantis žmogus nesiregistruos ir nesijunks į šį projekta vien dėl tokios vaikiškos administracijos kuri elgiasi šlykščiai.

 

Libertycity.lt komandos nariai

 

1. SANTOS Žmogus nukopijuoja temas iš LibertyLife.lt texta ir kai ji exposina per live jis greitai nueina ir pakeičia tema

pBDNS2L.png?1 Screenshot_1.png.9a25d4bcf625761f5de27bc697aa3679.png

Ir dabar žmogus sake jog pats perdarys tema ir parašys pagal save

 

2. Armis Prašo jog už ji parašytu temas. Matosi LibertyCity komandos stiprumas. ? tiesiog graudu.

87e491d0b2fa037a425996f6428eafda372.png 7467f9141e81a0724fa45773447a096076.png    

Pokalbis su LibertyCity mapperiu

15afe31087a39dee620736eb7e333d84207.png  0838f53a13b1f4c0fbec8c75f017a68a829.png

Tiek apie šį šaunu projekta.

Redaguota , nario Carleone’
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nežinau, bet koks tolkas jums žlugdyti kitus projektus? Esu visiškai už libertycity ir ką tu čia parašei išviso nekreipiu dėmesio (patarčiau visiems nekreipti dėmesio) ir tiesiog pažiūrėti į šoną, visi projektai viską vienas nuo kito kopijuoją, kodėl būtent šis tau turėjo užkibti?

Redaguota , nario AivarasT
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, AivarasT parašė:

Nežinau, bet koks tolkas jums žlugdyti kitus projektus? Esu visiškai už libertylife ir ką tu čia parašei išviso nekreipiu dėmesio (patarčiau visiems nekreipti dėmesio) ir tiesiog pažiūrėti į šoną, visi projektai viską vienas nuo kito kopijuoją, kodėl būtent šis tau turėjo užkibti?

Žmogau tu vps skaitai ka aš rašau aš ir esu už LibertyLife.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Citata

1. SANTOS Žmogus nukopijuoja temas iš LibertyLife.lt texta ir kai ji exposina per live jis greitai nueina ir pakeičia tema

kurioj vietoj ta tema iš kurios jis kopijavo? + kur tas pakeitimas matosi, kad įdėtas gfxas ne į temą, norint pažėt kaip atrodo temoj jis?

 

Citata

Mhysa_Ace  šis žmogus suburė komanda kuri nemoka rašyti 

pasiūlyčiau pačiam išmokt rašyti :)

Redaguota , nario mariusqw
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Du per live facebook'e toki pati Š mala trečias atėjas ir čia ta pati vėl užvelia... Kiek dar bus apie šita nesamone postu ar dar ko, visa ta verkimą dėl taisyklių? Kalbi jog rašyti nemoka komandos nariai. Okey, pas pati irgi matau nemažai klaidų. Norit ankščiau laiko sužlugdyt projektą? Darykit tai sąžiningai, galvokit įdėjas ir darykit tai jog jūsų projektas būtu pranašesnis už libertycity. Žmogau matosi jog bandai prinerti libertylife administracijai į ta maža, maža, ruda, ruda vietele. Su tokiais postais ir tokiu naro stilium toli nenueisi, susigadinsi pats sau reputacija, visiškai niekam neidomu kokius tu čia vėjus postini... Duodų galvą kirst, pats visos tiesios nieko nežinai, tiesiog postini tai ką girdėjai per fb live ir kokias nuotraukas matei... Kokia iš to nauda vėl ta pati per ta pati postint? Sugalvok kažką naujo žmogau. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Speicas parašė:

Tai cia dar ne viena drama bus, ka sitas forumas isgyvenes yra, dar cia centai. Kai libertylife, ir libertycity startuos, ir po savaites bus dramos vel cia pamatysi, duodu ranka nukirst

Čia ir taip aišku, visa live žiūrėjau fb kai dare ten Ainius. Vienas sako dėl taisyklių live darom kitas sako todėl nes projektas atiteko kažkam kitam o ne jam nes zavaskas buvo žadėjas jiems ji perleist. Žodžiu čia užvirs rimtas karas ir ainius tikrai rinks bet kokia informacija jog pakenkt libertycity projektui taip kaip bande šiandien tai padaryti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...