Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Naruto // banner v2.


Kkz.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vidurinė dalis puiki, dydis geras, contrastas puikus tačiau už jo esantys dar tie patys veikėjei nelabai reikalingi nes atrodo kaip mėsmalė ir vienas jų turi daugiau fade nei kitas tai gan keistai atrodo kitaip sakant laužo akis labai. grafikoj turi žiūrėt ką nuimt, o ne ką pridėt. Tai bent aš bandyčiau vietoj tų dviejų nereikalingų veidų išnaudot ta negative space su rožėm ir vietoj rožinės naudot raudona.

Sample kaip gali išnaudot tas rožes vietoj tų dviejų useless šūdų :D

oj8l-Gz-Ip-QAE.jpg

 

Redaguota , nario Barz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

image.png.19cb9ebf787e5f89aeec20bc6c5cc433.png

 

Aight pasijungiau playlist tai nepatingėsiu gal parašyt ką nors.

 

First off, sveikinu išmokai iš dalies panaudoti apšvietimą šį kart jau matosi, kad šviesa sklinda iš dviejų pusių ir kažką apšviečia, tho reiktų pasilikti ties vienu šaltiniu šviesos t.y. main one, ir turėti nebent keletą papildomų, kurie neužgožtų papildomos šviesos, bet pakeistų jos feel, color, amount of light ir visas kitas smulkmenas. Kitaip sakant sėkmės žaidžiant su šviesos detalėmis ir mokantis jos subtilybių.

P.s. kakashi ir toby veidas apšviesti nelygiai dunno ar tai buvo tavo sprendimas ar tiesiog tokie renderiai pakliuvo, bet geriau išlaikyt simetriją darbe, kadangi dabar gan keistai kakashio nosis nusilaužia pereina į tamsos liniją ir tada atsiranda toby veidas (just some random insight)

 

Next off ir pats šlykščiausias dalykas (no offence), t.y. veidų atkartojimas tiek ankščiau, tiek dabar nematau prasmės naudoti to pačio renderio antrą kart ir dar išdidinto. Nei jis turi pridėtinės naudos, nei kažką suteikia naujo, todėl ir pažymėti raudona spalva. Jau geriau būtum tą vietą išnaudojęs kažkokiems shapes, flowers, patterns and so on.

 

Third part, let's talk 'bout flowers. Gražus papildymas, bet neišgrynintas iki galo. Jei jau darai kokį akcentą nebijok jo rodyti visu 100% opacity ir leisti žiūrovui atkreipti į jį dėmesį. Ne be reikalo jis yra papildymas, jis privalo turėti savo dalį kūrinyje, nes dabar ką tu padarei tai yra pagrindinio renderio "pagražinimas" t.y. rožės renderio užmetimas su kokiu screen ar soft light ir dar sumažinus opacity. No don't do that. Kartais sure gali, bet reik žiūrėt iš situacijos in this case jis labai netinka, ir tame mėlyname apskritime ta gėlė atrodo ne tik kaip ne vietoje, bet išvis pasiklydus savo egzistencijoje ir nežino ką daryti toliau.

 

Fourth, smagu, kad pradedi žaisti su noise tekstūromis, tag'uose jie yra labai mėgstami, nes jie prideda tą vintažinį jausmą ir kartais net sustiprina keliais kartais patį darbą. Tho backgroundas galėjo būti parinktas įdomesnis ir ne pilnai uždengtas, kadangi labai lengva sublendint renderį į foną, kai jis ir yra fonas, bet tiesiog bėgi nuo realybės šiuo atveju, kadangi tau reik išmokt pritaikyt įvairius renderius prie įvairaus stiliaus užsklandų.

 

All in all nežinau ar mano šitie minčių gveldenimai ir paistalai kažką pasako, bet if it does reiškiasi eini gera linkme ir suvoki savo klaidas bei jas gali pripažinti.

Įmetu savo seną darbų galerija, joje yra gerų bei blogų darbų tai sėkmės tau atsirenkant, kurie yra kurie jeigu žadi bandyt juos analizuot. https://imgur.com/a/SmVwj

 

Jei turi klausimų gali rašyt į Discord, nes tbh tingiu ir nematau reikalo viešai skelbti šio turinio, atsižvelgiant į sg auditoriją.

 

Štai ir baigėsi mano 20 minučių playlist. Time to go off.

Redaguota , nario arnas swede
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...