Admin_Norbe

Pagalbos dėl return susikurimo

Recommended Posts

Sveiki visi! Gal kas galėtumet padėti susikurti return ? Kad komanda veiktu tiktais vip nariams,o kitiems neveiktu.

COMMAND:vsarvai(playerid, params[])
{
  if(playerDB[playerid][vip]) return SendClientMessage(playerid,-1,"Ši komanda skirta Vipams");
  SetPlayerArmourEx(playerid, 99);
  return 1;
}

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
COMMAND:pavadinimas(playerid, params[])
{
	//vip narių komanda:
	if(!playerdb[playerid][vip]) return 0;
	//vip ir admin narių komanda
	if(!playerdb[playerid][vip] && playerdb[playerid][admin] == 0) return 0;
}

 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
10 minutes prieš, mariusqw parašė:
COMMAND:pavadinimas(playerid, params[])
{
	//vip narių komanda:
	if(!playerdb[playerid][vip]) return 0;
	//vip ir admin narių komanda
	if(!playerdb[playerid][vip] && playerdb[playerid][admin] == 0) return 0;
}

 

C:\Users\pc\Desktop\gm\gamemodes\gm(35945) : warning 225: unreachable code

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
COMMAND:vsarvai(playerid, params[])
{
  if(playerDB[playerid][vip] == 1)
  {
  	SetPlayerArmourEx(playerid, 99);
  }
  else
  {
    SendClientMessage(playerid,-1,"Ši komanda skirta Vipams");
  }
  return 1;
}

Pats paprasčiausias variantas

Dabar, Admin_Norbe parašė:

C:\Users\pc\Desktop\gm\gamemodes\gm(35945) : warning 225: unreachable code

sulygiuok

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
Dabar, Admin_Norbe parašė:

C:\Users\pc\Desktop\gm\gamemodes\gm(35945) : warning 225: unreachable code

Jeigu vipas ne boolas pakeisk į [vip] == 0;

 

Dabar, Minerva parašė:
COMMAND:vsarvai(playerid, params[])
{
  if(playerDB[playerid][vip] == 1)
  {
  	SetPlayerArmourEx(playerid, 99);
  }
  else
  {
    SendClientMessage(playerid,-1,"Ši komanda skirta Vipams");
  }
  return 1;
}

Pats paprasčiausias variantas

Kam atidaryt ifus ir else jei galima viską su viena eilute? :?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
Dabar, mariusqw parašė:

Kam atidaryt ifus ir else jei galima viską su viena eilute? :?

Tam išmoktų daryti paprasčiausius kodo blokus bei juos atidaryti :) ir tik tada pereiti prie sudėtingesnių.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
Dabar, Minerva parašė:

Tam išmoktų daryti paprasčiausius kodo blokus bei juos atidaryti :) ir tik tada pereiti prie sudėtingesnių.

ah okay, bet nekenčiu kiekvieno ifo atidaryto, o ant galo 5 else :D tiesiog viską geriausia pradžioje returnint 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
3 minutes prieš, Minerva parašė:
COMMAND:vsarvai(playerid, params[])
{
  if(playerDB[playerid][vip] == 1)
  {
  	SetPlayerArmourEx(playerid, 99);
  }
  else
  {
    SendClientMessage(playerid,-1,"Ši komanda skirta Vipams");
  }
  return 1;
}

Pats paprasčiausias variantas

sulygiuok

C:\Users\pc\Desktop\gm\gamemodes\gm(35942) : warning 213: tag mismatch

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
1 minute prieš, Admin_Norbe parašė:

bool:vip,

Tik toks

tada 

if(playerDB[playerid][vip] == 1)

keisk į

 

if(playerDB[playerid][vip] == true)
Redaguota , nario Minerva

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
3 minutes prieš, Minerva parašė:

tada 

if(playerDB[playerid][vip] == 1)

keisk į

 

if(playerDB[playerid][vip] == true)

Dėkui,susitvarkė.

prieš 1 valandą, Minerva parašė:

tada 

if(playerDB[playerid][vip] == 1)

keisk į

 

if(playerDB[playerid][vip] == true)

P.S galėtum paaiškinti kaip padaryti,kad tą komanda galėtum naudoti kas 2 minutes?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
prieš 4 valandas(-ų), Admin_Norbe parašė:

Dėkui,susitvarkė.

P.S galėtum paaiškinti kaip padaryti,kad tą komanda galėtum naudoti kas 2 minutes?

https://wiki.sa-mp.com/wiki/Gettime

image.png.55175f267092090092a807fc0a5774ad.png

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
{
	//tikrinimai jei vipas ir t.t
	if(gali_naudot [ pid ] > gettime()) return SCM(pid, -1, "Nepraejo 2 minutės po paskutinio komandos naudojimo");
	gali_naudot [ pid ] = gettime()+60*2; //nerašiau 120, nes dar ir dėl to klausimų turėtum. 60*2 yra 60 sekundžių du kartus = 2 minutės.
	return SCM(pid, -1, "panaudojai komandą");
}

kodas skirtas kai žinosi kas yra gettime ir kaip jis veikia.

Redaguota , nario Geras Skripteris

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele