Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAVG.LT - [SURVIVAL] [PVP] [FACTIONS] [MINIGAMES] [1.8.X]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nxI3mhP.png.ecfbf5adecf8b1302718bd0db5fbc66e.png

//Informacija apie projektą! Sveiki! SAVG.LT bendruomenė sugalvojo sukurti serverių tinklą! Kaip žinote, gal kai kas ir nežino Savg.LT turi SA:MP projektą kuris startavo gan nesenai - 2019.01.12 įvyko serverio startas! Minecraft serveris yra įpusėjąs kurti, pradėjome kurti originalias sistemas.

 

1887978048_imageproxy(2).png.16ebb6eff91fc99079257e2228a5f5a4.png.c8c3fefc576e86ef14bec8bed504c6b0.png

//Serverio sistemos!

  • Hopperių nebus galima pirkti! Kadangi fermos = verslas, tai reiks investuoti į juos norint automatizuoti sistemą.
  • Serveris taipogi turės azartinį žaidimą 50/50 - Coinflip, parašę /Coinflip iššoks lentelė, su kuria bus galima pastatyti norimą sumą.
  • Taipogi yra banko sistema. T. y. bus galima nusipirkti banko saskaitą už 15.000Eurų.
  • Galvų sistema susįjusi su banko sistema. Pvz. jūs nužudėte priešininką kuris turi kišenėje 10.000Eurų ir gavote jo galvą parašę tam tikrą komanda iš to žmogaus nuskaičiuos [10%] jo turimų pinigų, bet jeigu žaidėjas bus pasidėjąs į banką visus pinigus, žmogus nieko nepraras mirdamas.
  • Kreditų sistema! Serveryje pražaidus tam tikrą laiką gausite po 1 kreditą! Surinkus tam tikrą kreditų skaičių galėsite nusipirkti paslaugą. Pvz. surinkote 50 kreditų ir galėsite nusipirkti už juos vip'ą. Surinkus 65 kreditus galėsite nusipirkti Svip, ir t.t.
  • Bounty sistema. Norite atkeršyti? Užsakykite žmogžudį! Parašius /bounty galėsite pastatyti sumą ant tam tikro žmogaus, kad jį kažkas nužudytų, o kas nužudė gaus tą sumą kuria pastatė ant jo užsakovas.
  • Airdrop. Serveryje 15:00 ir 19:00 atsiras po 3 skrynias WarZone arenoje. Skryniose galima rasti labai vertingų daiktų, t.y. užkerėti kardai, šarvai, auksiniai obuoliai, eleksyrai, pickaxai.
  • Trade sistema. Pagaliau, pagaliau žmonės galės mainytis daiktais, pinigais. Šita sistema leidžia saugiai apsikeisti su žmogumi daiktais. Parašius /trade [Nick] arba /trade accept išmes lentelę į kurią žaidėjai sudės daiktus pinigus (Pinigus galima dėti nuo 10Eurų iki 30.000 eurų.) ir abiems sutikus apsikeis daiktais.
  • Serveryje leis pasikeisti į jums norimą skin! Tiesiog parašius /skin [Nick] staiga pasikeis į skiną kuris uždėtas ant to nick'o.
  • Taipogi galėsite gauti privilegijas už balsavimą už serverį. Tiesiog daugiausiai per mėnesį balsavę trys žmonės gaus po tam tikrą privilegiją.
  • SkyWars arena.
  • 1v1 arena iš pinigų!
  • Planuojame padaryti Murder Mistery, Mc Disasters minigame'us, kad žaidėjai neturintys legalios paskyros galėtų pajausti tą legalių žaidėjų minigame'ų malonumą.

//Dedikuotas serveris Serveris stovės ant dedikuoto serverio. Taipogi serveris apsaugotas Anti Ddos Pro. Dėkojame Ovh.LT už patikimą dedikuotą serverį!

//Daugiau info

Serverio startas numatomas!

Serverio tinklapis - www.savg.lt

Serverio būsimas ip - mc.savg.lt

Savg.lt administracija

 

Redaguota , nario Kriaukslys
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2019-01-22 23:43, Sherlockas parašė:

Nieko nežadantis projektas, samp'o projektas bugynas ir paskutines dienos jau jo. Tai ir čia bus totalus atsiprašant šūdas.

Ne paskutinės. Tai tik pradžia :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2019-01-20 15:44, Kriaukslys parašė:

serverio startas! Minecraft serveris yra įpusėjąs kurti, pradėjome kurti originalias sistemas.

Originalias sistemas? Viską ką išvardinot esu naudojęs, susidūręs bei matęs. Jei tik komanda pakeitėt čia nepasiekimas :D no hate bet meluojat.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...