Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

b4fbdc4681deafcfcbab9c048968c1ae568.png

Taigi sveiki, kaip ir matote tiekiu mapp paslaugas, nes esu pasiryžęs padėti kitiems, bet į darbą reikės ir investuoti. gaila jog neturiu patikimumo, bet šis šansas bus įrodyti.

• Kokios patirties turiu mapinime.

Patirties turiu 3 metus, per kuriuos esu išsiaiškinęs tikrai labai daug. Laikui bėgant pagalvojau nuo nemokamo mapinimo pereiti prie mokamo, kadangi darbas man visas eina šuniui ant uodegos, mapinau keliuose projektuose, nebuvo pasigailėta. 

PATIRTIS: [MAP EDITOR] - [TEXTURE] 

Paslaugos kaina priklausys nuo manęs, nuo darbo ir jo kokybės, išvaizdos. Įrodymai mano mapp darbų, darbai kuriuos dariau gan seniai, nuotraukos, kurios yra nepublikuotos yra sukurtos naujų darbų.  Kai kurie darbai nėra publikuoti. Darbai nuotraukose yra labai maža mažuma to ką esu padaręs.

https://imgur.com/a/s57pKP4

• ,

Dar per anksti siūlyti paslaugas už pinigus. O ir nemokamai, sunkiai kažkam įkiši tokius darbus, kadangi vadinamųjų „šūdservių“ dabar nebe daug ir kuriasi. O didesnį projektą tokiais darbais sudominti bus sunku, tačiau toliau mapink, gal dažniau mapink (nes per 3 metus turbūt labai mažai mapp'inai, patirties netrodo daug), paieškok idėjų kažkur internete (nekopijuok visko, tiesiog, kokią detalę ar panašiai) ir įsivažiuosi. Sėkmės tobulinant įgūdžius.

14833.gif

24 minutes prieš, MVikarijus parašė:

O ir nemokamai, sunkiai kažkam įkiši tokius darbus, kadangi vadinamųjų „šūdservių“ dabar nebe daug ir kuriasi.

O tai sarg'o kopijos nebuvo šūdserviai? Banguoja jie labai, bet ir platintų gm map'ai žymiai geriau atrodytų, negu tokie darbai, kur užrašą matai iš kito žemėlapio galo.

Į temą jeigu tu tuos 3 metus būtum map'inęs, darbai tikrai negadintų pačio GTA žemėlapio. 3 savaitės nėra lygios 3 metams.

prieš 5 valandas(-ų), Džemal. parašė:

O tai sarg'o kopijos nebuvo šūdserviai? Banguoja jie labai, bet ir platintų gm map'ai žymiai geriau atrodytų, negu tokie darbai, kur užrašą matai iš kito žemėlapio galo.

Į temą jeigu tu tuos 3 metus būtum map'inęs, darbai tikrai negadintų pačio GTA žemėlapio. 3 savaitės nėra lygios 3 metams.

Aš suprantu, kad platinti map'ai iš interneto ar kokio kito gm geriau atrodytų, bet tiesiog žmogui bandau duot motyvacijos bandyt kažką daryt.

14833.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...