Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Neįprastas lava išlikimas! | Projekto Veikla Stabdoma


SfeKsi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mieli forumo lankytojai, norime jums pristatyti neįprastą lava survival serverį kuris greitu metu išvys dienos šviesą. Atvykę į serverį, atsirasite spawn'e kuriame jums bus papasakota istorija, ją išklausius jums reikės surasti lavos pasaulio portalą bei į jį patekus galėsite pradėti savo išlikimo kelionę. Spawn'e taipogi bus galima rasti specialių renginių (eventų) portalą, frakcijos informacijos lentą, lavos pasaulio portalą, urvą bei trading postus. Turbūt daugeliui kyla klausimas, kuom gi mes išsiskiriame? Mūsų serveris išsiskiria tuom, jog serveris turi specialiai jam kurtą unikalią frakcijos sistemą, exp parduotuvę, daiktų generacijos sistemą ir dar daug kitų sistemų ties kuriomis yra dirbama kiekvieną dieną, taipogi administracija turi daug įdėjų kurias sugeba įgyvendinti serverio koduotojas bei savininkas Merlinas. Serveryje visas veiksmas vyksta lavoje bei esančiame danguje virš jos, po lava galite kurti slaptas bazes, o virš lavos galite statyti dangaus bazes ir kovoti su kitais žaidėjais. Serveris yra Non-Pay2win tipo, todėl mes jums garantuojame kad serveryje nebus išleistos privilegijos kurios suteiktų pranašumą. Daugiau informacijos apie patį išlikimą rasite apačioje.


Neįprasta Minecraft Išlikimo Vieta
9azYWou.png


Tai yra pagrindinė vieta kur visi žaidėjai galės kovoti vieni su kitais, statyti bazes, šio pasaulio ribos yra 200x200 blokų. Bazes galima statyti po lava, virš jos, bei ant drakono. Serverio startavimui pastatytos bedrock linijos antrą ar trečią dieną bus ištrintos nebent žaidėjai norės kad jos liktų, tokiu atveju jos liks. Bedrock linijos skirtos tam, kad žaidėjams būtų lengviau statyti bazes ir jog nereiktų kovoti lavos pasaulio mažajame spawn'e.

 


Daiktų Generacijos Sistema
l7s6MXZ.png

JVCgo9W.png


Frakcijos Sistema
9qdzVsr.png


Serveryje tokių komandų kaip /f claim bei /f map nebus, todėl visas bazes turėsite gerai paslėpti jog jos nebūtų surastos. Taipogi siekiant išvengti išdavysčių (Insiding) nustatyti frakcijos namų nebus įmanoma, tačiau bus galima naudoti /sethome komandą. Frakcijoje maksimaliai gali būti 5 nariai. Frakcijos sistema atnaujinta į naują.


 

Renginių Portalas

gl1nnMz.png

 

Serveryje vyks įvairūs renginiai (eventai) iš kurių bus galima gauti unikalių daiktų kurie jums padės išlikimo procese. 

 

 

Urvas

AxaK2vi.png

 

Kažkur spawn'e slepiasi urvas į kurį galite patekti paspaudę mygtuką, šiame urve galite atsiimti kas savaitinius prizus bei galite sudalyvauti labirinte. Ateityje šis urvas bus didinamas/mažinamas ir jame bus įgyvendinamos įvairios įdėjos.

 

 

Urvo labirintas 

FckCpls.png

Paslėptame urve bus ne tik galima atsiimti prizus kas savaitę iš Alfredo, tačiau taipogi bus galima rasti "labirintą" kurį praėjus gausite tam tikrus prizus, šis labirintas yra puikus kantrybės bei užsispyrimo testas! Skrynia bus pildoma administracijos atžvilgiu atsitiktiniu laiku, prizus bus galima pasiekti pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais. Labirintas bus atidarytas tik tomis dienomis. Kas savaitę ar dvi labirinto kelias bus keičiamas, jeigu žaidėjai jį sugebės įsiminti, kad senbuviai neturėtų pranašumo prieš naujus žaidėjus.
Kita informacija:

Serverio IP adresas: Serverio veikla laikinai sustabdyta
 
Serverio administracija:
Merlinas - Savininkas, koduotojas

Webas - Administratorius
Nardvex - Moderatorius

Tema kai serveris bus prikeltas bus perkurta.

 

Redaguota , nario SfeKsi
Projekto veikla stabdoma.
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atnaujintas aprašymas, prie serverio aktyviai dirbama ir startuoti turėtumem kitoje savaitėje jeigu viskas ir toliau vyks taip sklandžiai kaip dabar. Maloniai laukiame jūsų pasiūlymų pagrindiniame kanale mūsų Discord'e [https://discord.gg/GV6au3m] jeigu jų tik turite. Taipogi prisijungę prie Discord kanalo gausite priminimą kada serveris atsidarys.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Projekto veikla stabdoma dėl mažo žaidėjų skaičiaus, planuojame keltis į užsienio rinką turint didesnį biudžetą bei pilnai sukūrus serverį, ačiū visiems kas apsilankėtė ir bent jau kažkiek tais žaidėte.

Uždarymo data: 2019-01-20, jeigu grįšime, stengsimes grįžti kuo greičiau.

Redaguota , nario SfeKsi
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...