Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Country-Life.lt // Startas jau 19:00!


Foot'as

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

UBrwx3O.thumb.png.12832b6b9c414bbd45e99afb843341fa.png

5c09778468252_imageproxy1_png.png.09bd16f55cc82a4979c487d52594655a.png.18026be572bc0991b963fd508d0a4b77.png

UBrwx3O.thumb.png.12832b6b9c414bbd45e99afb843341fa.png

/\DATA/\

Sveiki visi, kaip pastebėjote forumo viršuje paskelbta serverio starto data. Veiksmas vyks Sausio 11 dieną, 19.00. Serverio starto metu bandysim surinkti kuo didesnį prisiregistravusių žaidėjų skaičių, susipažinti su serveriu ir žinoma gerai praleisti laiką. Kadangi norime surinkti kuo didesnį žaidėjų skaičių, tai bandysime starto metu prigalvoti kuo įdomesnių ir nematytų idėjų, kurias galėsime įgyvendinti būtent Sausio 11 dieną, jog visi kartu galėtumėme praleisti laiką ne veltui, o naudingai ir linksmai.

UBrwx3O.thumb.png.12832b6b9c414bbd45e99afb843341fa.png

/\SERVERIO STARTO METU NUMATOMA VEIKLA/\

Kaip matote serverio darbai tikrai vyksta ir projekto komanda stengiasi pateikti kuo kokybiškesnį ir įdomesnį žaidimą. Noro turime tikrai daug, laiko skiriame taip pat nemažai, kad starto metu būtų mažiau trūkumų ir klaidų. Ką veiksime serverio starto metu pamatysite šiek tiek vėliau, viskas bus išsamiai ir aiškiai paaiškinta. Serverio starto metu kiekvienas komandos narys ves po renginį, o po to visi forumo lankytojai galės balsuoti už labiausiai patikusią veiklą ar renginį ir žinoma pačius komandos narius. Žinoma už komandos narius ir patį projektą visada pasisakyti galite, bet mus labiausiai domina pirmi įspūdžiai serverio starto metu ar netgi prieš patį startą. Taip pat serverio starto metu bus kalbinami tiek žaidėjai, tiek komandos nariai, klausimai taip pat bus sugalvoti, o visa surinkta medžiaga bus panaudota ateityje tam tikrame vaizdo įraše. Žaidėjai, kurie nenorės būti filmuojami ar duoti interviu bus neįkeliami ir nekalbinami, nes tai nėra prievarta.

UBrwx3O.thumb.png.12832b6b9c414bbd45e99afb843341fa.png

/\SERVERIO STARTO METU VYKDOMA VEIKLA/\

Galiu prižadėti, jog starto metu veiklos tikrai netrūks. Kaip ir minėjau anksčiau veiklas ves visa projekto komanda, žinoma starto metu negalintys dalyvauti nariai renginio vesti negalės, tad kai kuriems komandos nariams gali tekti dirbti ne tik už save, bet ir už kolegą ar kolegas. Žinoma ateityje tie nariai atsigriebs ir tikėkimės, kad jus nustebins. Projekto komanda jau netrukus pradės ruošti savo rengiamas veiklas ar renginius, tad laukite naujienų jau netrukus. Turbūt įdomu, kas jau yra sugalvota ir bus norima pateikti starto metu, tad nebetuščiažodžiavęs paaiškinsiu jums keletą savo sugalvotų idėjų ir jus su jomis supažindinsiu.

Klausimanija - šio renginio metu bus sugalvojami tam tikri klausimai apie projektą, jo komandą, šiaip loginiai klausimai, jog patikrinti žaidėjų budrumą, matematiniai uždaviniai ir kita. Aišku už kiekvieną teisingą atsakymą žaidėjams bus įteikiami prizai, kurių atskleisti nenoriu ir negaliu.

Interviu ėmimas iš žaidėjų ir komandos narių - Kaip ir minėjau anksčiau serverio starto metu ar jau jo išvakarėse bandysiu kalbinti projekto lankytojus ir keletą komandos narių, kuriuos nufilmavęs galėčiau viską sujungti į vieną vaizdo įrašą ir jį pateikti būtent jums, būtent šiame forume.

Kelionė - Kol kas šios idėjos pilnai dar nesugalvojau, ką būtent pačios kelionės metu galėsime veikti, tad kitoje temoje stengsiuosi paaiškinti, ką veiksime jos metu, kokie numatomi prizai, laikas ir kita. Kol kas numanau kokią nors staigų laipiojimo ar bokso rungtį, bet nesu dar tikras, tad, kaip ir minėjau ateityje viskas bus paaiškinta pilnai.

Bendros nuotraukos darymas - Bendrą nuotrauką darysime turbūt pačioje pradžioje, kol dar nebus išsilakstę, savais reikalais visi serverio žaidėjai. Tikiuosi, jog nesklandumų nuotraukos darymo metu nebus, nes nuo to priklausys ir jūsų premijos po fotosesijos.

Premijos - Starto metu bus dalinamos premijos. Jų kiekis ir jų „sandara“ priklausys nuo jūsų. Kuo mūsų bus daugiau - tuo premijos bus didesnės.

Laimingųjų valanda - Serverio starto metu surinkus tam tikrą prisijungusių žaidėjų skaičių atsitiktiniu būdu bus renkami keli laimingieji, kurie išrinkti galės laimėti: Transporto priemonę, galbūt kokį nors verslą ar namą/butą, patirties taškų, pinigų, kreditų ar netgi VIP narį.

UBrwx3O.thumb.png.12832b6b9c414bbd45e99afb843341fa.png

Primenu, jog forume vis dar vyksta du renginiai:  QUIZIZZ renginys ir Reklamos konkursas tad nepraleiskit progos ganėtinai lengvai pasipelnyti ir įrodyti iš kokio kelmo esate spirti.

Visų skaitančiųjų šią temą norėčiau paprašyti, kad prisidėtumėte prie projekto reklamos, nes šiuo metu ji yra tikrai labai svarbi ir vargu ar be jos surinksime norimą žaidėjų kiekį starto metu.

Būkit aktyvūs, stebėkit naujienas, nes pažadu jums, jog greitu metu jus nustebinsime.

Padėkite išreklamuoti projekta, ir pasiekti normalų žaidėjų skaičių !

UBrwx3O.thumb.png.12832b6b9c414bbd45e99afb843341fa.png

Country-Life.lt administracija

Redaguota , nario Jack'as
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

16 minutes prieš, Pablas parašė:

Jau 3-4 pristatymas to serverio specialiai įdėjo , ale kad surinktų daugiau žaidėjų , nors ir taip likimas aiškus , sėkmės

Likimą taip pat galimą išsiaiškinti nuėjus į tinklapio apačia ir peržiūrėjus kiek narių buvo prisijunge per 24valandas, prieš starto dieną.. Daug tai pasako apie patį projektą.

Dėl pristatymų kūrimo irgi klaustukas, ar tai dėl biudžeto stokos daroma, ar kitokio marketingo plano administracija neišmąsto? Anyway goodluck, nemirkit po mėnesio, kaip įprasta šiom dienom..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

23 minutes prieš, `Galloway parašė:

Laiku pasitraukiau iš projekto :D

Žmogau, dėl tavęs ir žlugo. 

Bėje, kas čia *Myliu SuperGames.lt**t? (Paėmiau iš jūsų "atnaujinimo"), pirmieji lietuvių serveriai tikriausia gražesnius spidometrus turėjo....

Redaguota , nario Džemal.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...