Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Heyooo! Norėčiau padiskutuoti, apie administracijos nesąžiningumą. Kažkada senai senai forumo narys Castello buvo užblokuotas už padaryta didele apgavystę (Buvo vienas patikimiausių forumo narių) Viskas buvo okey, buvo visi įrodymai. Tačiau dabar naršant forume pastebėjau narį Castello, galinti skelbti įvairu turinį ir pilnai naudotis forumu. Klausimas, kodėl? Kodėl vieni forumo nariai atblokuojami, o kitiems pasakoma, kad jie nebus atblokuoti už jokius pinigus. Parašykit savo nuomonę ką manot dėl tokių užblokuotų asmenų? Gal tada reikėtu ir kitus atblokuoti nes tai yra NESĄŽININGA

@SomethingHappened  @kesh 

Redaguota , nario Robytis
prieš 2 valandas(-ų), Lipalas parašė:

čia senai aišku, pažiūrėkit kur nusirito, tiek lv tiek gs administratoriai gauna informacija apie ip adresus narių kurie pardavinėja paskyras jų projektų, ar tai teisėta forumo atžvilgiu ? dėl to ir nesistebiu kodėl forumas merdėja palyginus koks buvo.

Lv gauna, tai dėl to kad Tošha čia moderatorius, tai gali pats ipus susitikrint, o dėl gs tai irgi kita situacija. Pažiūrėsiu ką patys administratoriai pasisakys dėl savo tokių poelgių. Nes kai prašiau, kad atblokuotu mano accountą, atsakė - Kad už jokius pinigus negali to daryti. Smagu

2019-01-08 17:46, Robytis parašė:

Lv gauna, tai dėl to kad Tošha čia moderatorius, tai gali pats ipus susitikrint, o dėl gs tai irgi kita situacija. Pažiūrėsiu ką patys administratoriai pasisakys dėl savo tokių poelgių. Nes kai prašiau, kad atblokuotu mano accountą, atsakė - Kad už jokius pinigus negali to daryti. Smagu

Naikinti šituos tarakonus tošhas ir kitus tokius neteisingus moderatorius...

2019-01-08 18:46, Robytis parašė:

prieš 23 valandas(-ų), VolkswagenLTU parašė:

Shame on me.

giphy.gif

Pats minėjai, kad buvo patikimiausias narys, bet sykį apgavo. Na, tai tikėtina, kad gavo antrą šansą. Vis dėlto tikiu, kad turėtų būti nuoseklumas sprendimų priėmime ir jeigu yra atblokuojami atitinkami Forumo nariai, tai jiems irgi turėtų būti paliekamos tokios galimybės. Tik bėda ta, jog bus pasakymų, kad „Forumas merdija“ dėl tokių narių egzistavimo.

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

2019-01-08 16:26, Lipalas parašė:

čia senai aišku, pažiūrėkit kur nusirito, tiek lv tiek gs administratoriai gauna informacija apie ip adresus narių kurie pardavinėja paskyras jų projektų, ar tai teisėta forumo atžvilgiu ? dėl to ir nesistebiu kodėl forumas merdėja palyginus koks buvo.

Jau 6 metus susekam vartotojus, kurie pardavinėja vartotojus arba turtą, dar nuo tada, kai pats buvau moderatorius. Nereikia daryti to, kas taisyklėse AIŠKIAI uždrausta.

2019-01-09 22:21, VolkswagenLTU parašė:

Arba Tosha sunaikins tave, teisingasis žmogau.

logo.png

prieš 1 valandą, Inv1s parašė:

Jau 6 metus susekam vartotojus, kurie pardavinėja vartotojus arba turtą, dar nuo tada, kai pats buvau moderatorius. Nereikia daryti to, kas taisyklėse AIŠKIAI uždrausta.

Arba Tosha sunaikins tave, teisingasis žmogau.

• 1.17. Draudžiami bandymai parduoti (atiduoti) savo forumo paskyrą. Visgi pastebėjus, kad paskyra buvo parduoda (atiduota), ji nedelsiant bus užblokuota.

matau tik šią taisyklę, kitos leidžia pardavinėti tiek samp vartotojus tiek kitus dalykus, tam ir yra turgaus kiltis, tačiau jūs naudojates šiuo forumu ir tarnybine padėtimi gauti ip iš šio forumo (kas yra tikrai nemalonu jų atžvilgiu) ir tada konfiskuojate lyg "dievai". Anw, tng aš čia kažką aiškint, esmė tame forumas visiškai degradavęs, o valdžia šio forumo dar kartą parodyta yra lukonic temose.

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

prieš 8 valandas(-ų), Lipalas parašė:
  • 1.17. Draudžiami bandymai parduoti (atiduoti) savo forumo paskyrą. Visgi pastebėjus, kad paskyra buvo parduoda (atiduota), ji nedelsiant bus užblokuota.

matau tik šią taisyklę, kitos leidžia pardavinėti tiek samp vartotojus tiek kitus dalykus, tam ir yra turgaus kiltis, tačiau jūs naudojates šiuo forumu ir tarnybine padėtimi gauti ip iš šio forumo (kas yra tikrai nemalonu jų atžvilgiu) ir tada konfiskuojate lyg "dievai". Anw, tng aš čia kažką aiškint, esmė tame forumas visiškai degradavęs, o valdžia šio forumo dar kartą parodyta yra lukonic temose.

Kalbu ne apie šio forumo, o apie serverio taisykles. Darydami pažeidimą turit suprasti, kad už jį gali būti ir bausmė.

logo.png

prieš 16 valandas(-ų), Ethno parašė:

Shame on me.

giphy.gif

Pats minėjai, kad buvo patikimiausias narys, bet sykį apgavo. Na, tai tikėtina, kad gavo antrą šansą. Vis dėlto tikiu, kad turėtų būti nuoseklumas sprendimų priėmime ir jeigu yra atblokuojami atitinkami Forumo nariai, tai jiems irgi turėtų būti paliekamos tokios galimybės. Tik bėda ta, jog bus pasakymų, kad „Forumas merdija“ dėl tokių narių egzistavimo.

Tai okey, atblokuojam mano vartotoją @Robysas ir visi ramūs

Taip ir iš Invio nemačiau normalaus paaiškinimo, kodėl ipai dalinami pardavinėjant paskyras. Taip LV serverio taisyklėms nusižengiama, bet ar ne tam forumo turgus yra skirtas, kad pardavinėtume ten tai, ko neleidžia kitur? Pavyzdžiui, osrs acc, steam acc irgi draudžiama pardavinėti, tačiau niekas nedalina norinčių parduoti IP adresų jiems, nes supergames forumo taisyklėse tas nėra draudžiama.

(redaguota)

Na gerai, jūs darot pažangą sustabdant serverio pardavinėjimus, bet IP adresų log'inimas ir jo naudojimas neatsiklausus pačio vartotojo nėra legalu (bent jau man atrodo). Kas čia? Facebook'as su Cambridge analytica? kad perdavinėtų informaciją nežinia kokiu tikslu ir kam? Tai mano asmens duomenys ne jūsų.

cituoju:

IP adresas pagal ADTAĮ 2 straipsnio 1 dalį daugeliu atvejų bus laikomas asmens duomenimis, t. y. informacija, susijusia su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta.

tokie dalykai šiame forume yra nelegalūs, turėtų būti sustabdyti, kadangi nei privatumo politikoje, nei forumo taisyklėse nemačiau nieko panašaus kad galima IP logginti jei forumo vartotojas pažeidžia kito forumo taisykles.

Redaguota , nario Dovisas

prieš 14 valandas(-ų), Dovisas parašė:

Na gerai, jūs darot pažangą sustabdant serverio pardavinėjimus, bet IP adresų log'inimas ir jo naudojimas neatsiklausus pačio vartotojo nėra legalu (bent jau man atrodo). Kas čia? Facebook'as su Cambridge analytica? kad perdavinėtų informaciją nežinia kokiu tikslu ir kam? Tai mano asmens duomenys ne jūsų.

cituoju:

IP adresas pagal ADTAĮ 2 straipsnio 1 dalį daugeliu atvejų bus laikomas asmens duomenimis, t. y. informacija, susijusia su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta.

tokie dalykai šiame forume yra nelegalūs, turėtų būti sustabdyti, kadangi nei privatumo politikoje, nei forumo taisyklėse nemačiau nieko panašaus kad galima IP logginti jei forumo vartotojas pažeidžia kito forumo taisykles.

Korupcija, tik korupcija. Draudžia pardavinėti vien dėl to, kad jiems varkės nebus ir patys neuždirbs.

Dėl IP viešinimo turi būti forumo krata.

(redaguota)
prieš 21 valandas(-ų), Frankut1s parašė:

Taip ir iš Invio nemačiau normalaus paaiškinimo, kodėl ipai dalinami pardavinėjant paskyras. Taip LV serverio taisyklėms nusižengiama, bet ar ne tam forumo turgus yra skirtas, kad pardavinėtume ten tai, ko neleidžia kitur? Pavyzdžiui, osrs acc, steam acc irgi draudžiama pardavinėti, tačiau niekas nedalina norinčių parduoti IP adresų jiems, nes supergames forumo taisyklėse tas nėra draudžiama.

Dar būdamas Las-Venturas projekto skripteris aš taip pat tikrindavau supergames forumą ir blokuodavau čia paskyras pardavinėjančių narių vartotojus, esu daug vartotojų, o IP adreso prašiau moderatorių vieną kartą.

Tokiems dalykams nėra būtinas IP adresas, gi visą informaciją ant lėkštutės paduodat, tai kam dar tikrinti/prašyti IP adreso? + pateikiat skype, email ar kokį būdą iš kurio 50% pardavinėtojų būna rašę ir las-venturas administracija - vėl it's a match.

Nuo pardavinėjimo neįmanoma apsisaugoti. Užsiregistruosit į SG su kitu ip, susikursit naują skype ir vistiek nepadės. Paprašys accounto duomenų - viskas, accountas prarastas.

prieš 18 valandas(-ų), Dovisas parašė:

cituoju:

O kaip tu įrodysi, kad IP adresai yra viešinami kitiems projektams? Turi susirašinėjimus, kur matosi, kad IP adresas yra perduodamas moderatoriaus? Turi balso pokalbį?

Redaguota , nario br1tas
(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), br1tas parašė:

Dar būdamas Las-Venturas projekto skripteris aš taip pat tikrindavau supergames forumą ir blokuodavau čia paskyras pardavinėjančių narių vartotojus, esu daug vartotojų, o IP adreso prašiau moderatorių vieną kartą.

Tokiems dalykams nėra būtinas IP adresas, gi visą informaciją ant lėkštutės paduodat, tai kam dar tikrinti/prašyti IP adreso? + pateikiat skype, email ar kokį būdą iš kurio 50% pardavinėtojų būna rašę ir las-venturas administracija - vėl it's a match.

Nuo pardavinėjimo neįmanoma apsisaugoti. Užsiregistruosit į SG su kitu ip, susikursit naują skype ir vistiek nepadės. Paprašys accounto duomenų - viskas, accountas prarastas.

O kaip tu įrodysi, kad IP adresai yra viešinami kitiems projektams? Turi susirašinėjimus, kur matosi, kad IP adresas yra perduodamas moderatoriaus? Turi balso pokalbį?

Kam man tavo tas balso pokalbis jeigu pats parašei kad tikrini supergames forumą ir kartą prašei ip adreso? Patys prisipažinot, kad naudojat asmens duomenis be jokio mūsų pačių leidimo. Įrodyt neįrodysiu bet tai turi būti sustabdyta ir tokie vierchai kaip lv, gs serverių administracija neturėtų gauti teisę kišt nosį į kitų asmens duomenis. Jei jau dalinat belekam duomenis tai bent išimkit SSL sertifikatą, nes čia kaip matau kiekvienas kas nori paprašęs moderatoriaus gali gauti ip adresą ar cookies.

Ačiū @Robytis už šios temos pradėjimą.

Kodėl turi teisę samp projektai tikrinti mūsų ip adresus, kai vistiek forume vyksta nelegalūs pardavinėjimai, tokie kaip steam paskyrų pardavinėjimai, minecraft paskyrų pardavinėjimai?

(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), Dovisas parašė:

Kam man tavo tas balso pokalbis jeigu pats parašei kad tikrini supergames forumą ir kartą prašei ip adreso? Patys prisipažinot, kad naudojat asmens duomenis be jokio mūsų pačių leidimo. Įrodyt neįrodysiu bet tai turi būti sustabdyta ir tokie vierchai kaip lv, gs serverių administracija neturėtų gauti teisę kišt nosį į kitų asmens duomenis. Jei jau dalinat belekam duomenis tai bent išimkit SSL sertifikatą, nes čia kaip matau kiekvienas kas nori paprašęs moderatoriaus gali gauti ip adresą ar cookies.

Ačiū @Robytis už šios temos pradėjimą.

Kodėl turi teisę samp projektai tikrinti mūsų ip adresus, kai vistiek forume vyksta nelegalūs pardavinėjimai, tokie kaip steam paskyrų pardavinėjimai, minecraft paskyrų pardavinėjimai?

Aš nebe komandos narys, aš galiu šnekėti ką noriu. Gal aš kerštauju, kad manęs nepriėmė į komandą atgal ir tyčia meluoju? :D Aš galiu sakyti betką, o instancijų reikalas patikrinti ar tai tiesa ar ne.

Ir bėje kaip ir minėjau uždrausti galit tuos IP adresus, vistiek vartotojus bus lengva atimti. 

Redaguota , nario br1tas
(redaguota)

Tai gerai, jei nebeesi komandos narys tai ko tu čia kyšiesi? Nesuprantu esmės tavo naudai? Mums nesvarbu ar jūs galit atimti vartotojus ar ne, svarbu yra tame kad mano ir kitų asmens duomenys be mano leidimo negali būti panaudoti kitam projektui, kadangi „NĖRA“ tokių taisyklių privatumo politikoje ar forumo taisyklėse. LV forumas turi taisyklę panaudoti IP adresus jei žaidėjas nusižengia projekto taisyklėms, bet šitas forumas nič nieko panašaus neturi į taisyklę kuri leistų perdavinėti IP adresus tiems žmonėms, kurio projekto forumams nusižengta taisyklėms. Tad norėčiau gauti šio forumo administracijos paaiškinimus arba privatumo politikos perrašymus, nes čia neeaišku, kaip ir minėjau kur tie duomenys eina.? Taipogi, instancijos labai greitai gali patikrinti ką jūs darot ar Las-Venturas.lt išvis yra registruota įmonė, kadangi ji uždirba pelno, ar IP adresai tekinami be jokio leidimo.

Įsivaizduok tavo naudojamas forumas būna nuhackinamas arba pasinaudojamas blogiems tikslams ir visi asmeniniai duomenys būtų nutekinami nežinomam žmogui. Būtum laimingas? Manyčiau ne, O čia kad tu išsisukinėsi ir ginsi tavo manymu „Nekaltus žmones“ tau nieko nepadės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...