Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

NorthState.lt - Svajonės prasideda čia!


Akama

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1956 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

C26LnR5.thumb.png.eb70d0690daa6b8319230c7b17599cc6.png
Sveiki, taigi norėčiau visiems pristatyti naujai besivystantį projektą, kurio tikslas nėra pelnas ar kaip nors kitaip pasipelnyti, o žaidėjų pasitikėjimas, ištikimi žaidėjai, kurie padės projektui gyvuoti ilgai.
 
• TRUMPAI APIE PROJEKTĄ
 
NorthState.lt tai lietuviškas San Andreas multiplayer serveris, kuriame vyrauja „GRP“ stilius. Projektas nėra pirmos jaunystės, tačiau yra matęs ir šilto, ir šalto. Jis turėjo daug nuosmukių, buvo keletą kartų uždarytas, tačiau vistiek nepasidavėme ir vėl atidarėme šį projektą, jog įrodytumėme, jog NorthState yra tikrai nepaprastas ir jis gali daug pasiekti, tačiau tam reikia jūsų ir jūsų pagalbos padedant plėtoti projektą. Komandą sudaro 3 asmenys t.y. Kennyon_Quez, Luco_North ir Fawn_Manuel. Šie asmenys jums tikrai užtikrins stabilų serverio veikimą ir tikrai nepasiduos po pirmųjų nuopolių. Serverio veiksmas vyksta san fierro mieste.
 
• MŪSŲ TIKSLAI
 
Mūsų serverio misija yra padaryti tokį serverį, kuriame būtų tikrai įdomu žaisti, jog žinotumėme, jog tikrai turime ištikimų žaidėjų ir mums verta stengtis ties šia sritimi. Norime išlaikyti pastoviai bent nuo dvidešimt iki trisdešimt žaidėjų. Dar vienas mūsų noras yra padaryti vieną iš geriausių serverių san fierro mieste, galbūt ne žaidėjų skaičiumi, tačiau sistemomis.
 
• APIE SERVERIO SISTEMAS
 
Transporto sistema - severyje yra 3 vietos kur galima bus įsigyti savo norimą transportą, t.
y. Mašinų salonas, mašinų turgus ir motociklų salonas, vienur bus pigiau kitur brangiau. Įsigijus savo nuosavą transportą, būtina jį priregistruoti ir pravaryti technikinę, kitaip būsite sulaikyti policijos, gausite baudą, arba net kalėjimo. Mašinų turgs surištas su tolimūjų reisų vairutojų darbu, šio darbo darbuotojai turės vis atvešti mašinų į turgų, kad jas būtų galima pirkti.
 
 
Gaujų sistema - serveryje yra jau sukurtos dvi mafijos, bet žaidėjai galės kurti savo gaujas, susikūrus gaują, turėsite kariauti su kitomis gaujomis dėl savo miesto vardo, dar ši sistema bus tobulinama, jūsų veiklą galėsi pertraukti policijos pareigūnai, saugokitės.
 
 
 
Direktorių sistema - direktorius atsidares savo pultą, galėsi kurti rangus, priskirti jiems uniformą bei transportą. Galės nusiteleportuoti iki bazės, iki žaidėjo, ar net atsiteleportuoti žaidėją pas save, gali nustatinėti darbo reikalavimus.
 
 
Verslų sistema -  serveryje bus kaip ir daugelyje daug įvairių verslų, kurių pelnas bus skirtingas ir priklausys nuo to, kokia tai įmonė. Pelnas bus valandinis bei jis kils tik kai būsite prisijungęs. Žinoma verslą galėsite parduoti kitam žaidėjui arba agentūrai, atiduoti kitam žaidėjui, valdyti pelną, tai pogi galėsite padidinti pelną, bet ne taip paprastai. Kainos prasideda nuo 60.000€.
 
 
Namų sistema - pati sistema yra kaip ir daugelyje serverių, juos galėsite parduoti, atiduoti padėti pinigų, ginklų, narkotikų į seifą ir panašiai. Serveryje yra unikalūs interjerai, maketuoti mūsų pačių rankomis, tad niekur kitur tokių nerasite.
 
Alkis, troškulys - tai sistema, kuri suteikia nemažą dalį realistiškumo mūsų serveriui. Jūs nuolat turėsite pavalgyti bei atsigerti kaip ir tikrame gyvenime, o to nepadarius jums silps alkio ir troškulio procentas ir galų gale mirsite ir atsidursite ligoninėje.
 
 
Žvejybos sistema - tai viena iš unikalių sistemų. Norėdami žvejoti jūs turėsite nusipirkti meškerę, masalo ir ne tik. Dar turėsite įsigyti ir leidimą žvejoti, nes betkurią minutę gali atvažiuoti iš šerifo nuovados pareigūnas ir patikrinti leidimą. Leidimą įsigyti bus galima tik tam tikram laikotarpiui, nuo 10 iki 30 dienų.
 
Medikų NPC botai - serveryje yra papildomas darbas, kas kažkiek laiko atsiras NPC botas ir jums reikės nuvažiuoti iki jo ir suteikti jam pagalbą. Plačiau video.
 
 
• DARBAI SU DIREKTORIAUS PAKVIETIMU
 
Policininkas - tai vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso visa serverio tvarka. Pareigūnai turės nuolat vykti į žaidėjų iškvietimus ir išaiškinti kas ten vyksta negerai, taipogi vykti gaudyti nusikaltėlius bei patruliuoti mieste. Pareigūnai gaudys tik nusikaltėlius, kurie turės iki 20 įtarimo lygio, o stambesnio mąsto nusikaltėlius paliksime specialiosioms pajėgos. 
 
 
Medikas - tai taipogi vienas iš svarbesnių darbų, nes medikai turės suteikti žmonėms gyvenimo, juos pagyditi, parduoti šarvų, kad jie nenumirtų, darbas atsakingas.
 
 
Taksistas - šis darbas vėlgi yra svarbus serveriui . Jis pasitarnauja tiek naujokams, tiek senbuviams, kadangi jei žaidėjas neturi lėšų nusipirkti transporto priemonę ar galbūt jis yra toli nuo jos, betkada gali išsikviesti taksi. Taksistams jūs mokėsite už nuvažiuotą kilometražą. Kilometro kaina jau bus nustatyta serveryje.
 
 
Mechanikas - šis darbas yra svarbiausias transporto priemonių srityje,  mechanikai turės galimybę ir nutemti nevietoje paliktus automobilius į konfiskuotų mašinų aikštelę, o norėdami iš ten išsipirkti, turėsite viską suderinti su mechanikais.
 
 
Tolimųjų reisų vairuotojas - tai yra dar vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes jei nė fūristai, nebūtų serverio turgavietėse mašinų, motociklų. Šis darbas rimtas ir atsakingas.
 
 
S.W.A.T - tai yra dar vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes policijos pareigūnai gaudys tik nusikaltėlius, kurių įtarimo lygis nedidesnis kaip 20, o specialiosios pajėgos nuo 20 įtarimo, kitaip sakant gaudys stambaus mąsto nusikaltėlius. Taipogi šio būrio nariai turės dalyvauti įvairiuose įkaitų išlaisvinimuose, streikų malšinimuose ir t.t.
 
 
• GAUJOS
 
„Familijos“ mafija - Šios mafijos nariai yra labai pavojingi asmenys, turbūt patys pavojingiausi serveryje. Ši gauja vygdo stambaus mąsto apiplėšimus ir nusikaltimus, taipogi prekiauja ginklais ir narkotikais.
 
 
„Latin Kings“ gauja - Ši gauja taipogi yra pavojaus įsikūnijimas, tačiau netoks kaip kitos gaujos. Ši gauja yra šiek tiek ramesnė, tačiau kai užsibrėžia tikslą, visada jį pasiekia. Be to ši gauja užsiima narkotikų prekyba, tai didžiausias jų pelnas, o didžiausi priešai yra „Familijos“ mafija.
 
 
 
• Serverio svetainė:http://northstate.lt/
• Serverio IP: samp.northstate.lt (nestartavęs)
• Teamspeak IP: ts.northstate.lt (nestartavęs)
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Heyy, aprašymas visiškai nesudomino, galėtu būti platesnis, aprašyti daugiau darbus, ištaisyti rašybos klaidas, kadangi jos biškutėli man bent bado akis.

52 minutes prieš, Akama parašė:

Žvejybos sistema - tai viena iš unikalių sistemų. Norėdami žvejoti jūs turėsite nusipirkti meškerę, masalo ir ne tik. Dar turėsite įsigyti ir leidimą žvejoti, nes betkurią minutę gali atvažiuoti iš šerifo nuovados pareigūnas ir patikrinti leidimą. Leidimą įsigyti bus galima tik tam tikram laikotarpiui, nuo 10 iki 30 dienų.

Nežinau kur tu matau čia "unikalumą", nes aš tai niekur, ko gero jau daugumą serverių toks "š" jau yra. 
P.S - Danai eik toliau į fūristus dirbt, Derekas :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

9 minutes prieš, Renas parašė:

10 iš 10. (nepiktybiškai, bet susitvarkykit, nes baisu darosi užėjus. o_O)

https://prnt.sc/ltpja8

Asmenikai man rodo viską puikiai.

 

21 minutes prieš, Derick parašė:

Heyy, aprašymas visiškai nesudomino, galėtu būti platesnis, aprašyti daugiau darbus, ištaisyti rašybos klaidas, kadangi jos biškutėli man bent bado akis.

Nežinau kur tu matau čia "unikalumą", nes aš tai niekur, ko gero jau daugumą serverių toks "š" jau yra. 
P.S - Danai eik toliau į fūristus dirbt, Derekas :).

Aprašymas bei projektas ne mano, aš tik įdėjau reklamą. 
p.S Neateisiu,nes tavęs nebėr:D

24 minutes prieš, pesh parašė:

Gal jau gana?

Mes tikrai stengsimės, tik aišku nevisi mes esame šitie herojai ir negalime padaryti visko puikiai, tad aišku bus klaidų, bet rankų tikrai nenuleisime.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 14 valandas(-ų), Andrius_Side69 parašė:

Palinkėsiu sėkmės, kolega. :taika:

Dėkuj Andriau, ir tau didžiausios sekmės :song:

 

prieš 13 valandas(-ų), Torreto parašė:

Linkiu sekmes kuriant. 

 

 

Dėkuj :) 

 

prieš 15 valandas(-ų), Dolskis parašė:

Kieno čia tas aprašymas? 

 

Nežinau... :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Naujas administratoriaus statusas:

Sukurtas IV lygio administratoriaus statusas.
Sudėtos visos IV lygio administratoriaus komandos.
Sukurta /psetlevel komandą - paskirti administratoriaus statusą iki 3 lygio.
/setlevel nebeveiks.
Kitos komandos /skomandos.

  • Naujas darbas:

Sukurtas S.P.D darbas (Slaptasis policijos departamentas)
Visos komandos /darbas
Įdėtas įsidarbinimas bei ginklai bazėje.
Kiekvienas darbuotojas galės naudoti /tpspd.
Kadangi bazė toli kiekvienas darbuotojas galės naudoti /tpmiestas.
Kadangi tai atskiras darbas PD nebegalės nieko daryti susijusio su SPD.
Nuo šiol /sirena galės užsidėti ir ant nuosavos tr.priemonės.

  • Tolimūjų reisų vairuotojai:

Patvarkytas tralas dabar turėtų būti geresnis konteineris uždėtas.
Atsirado priekabos su užrašu NorthState.LT - Logistics.
Perdarytos kordinatės visų krovinių kitur buvo netikslios.

 

  • Kiti darbai/bug fixai:

Pagražinti [INFORMACIJOS] tekstai.
Nuo Teisėsauga ir Mafijos galės naudoti /pmapp - nustatyti narkotikų lokacija.
VIP nuo šiol galės /tpsf
/tele - drag atsirado 2 Infernus.
Sutvarkyta /taxi klaida ant kaikurių mašinu bugindavosi ženklas,dabar viskas okey.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

58 minutes prieš, Arnas'P parašė:
  • Naujas administratoriaus statusas:

Sukurtas IV lygio administratoriaus statusas.
Sudėtos visos IV lygio administratoriaus komandos.
Sukurta /psetlevel komandą - paskirti administratoriaus statusą iki 3 lygio.
/setlevel nebeveiks.
Kitos komandos /skomandos.

  • Naujas darbas:

Sukurtas S.P.D darbas (Slaptasis policijos departamentas)
Visos komandos /darbas
Įdėtas įsidarbinimas bei ginklai bazėje.
Kiekvienas darbuotojas galės naudoti /tpspd.
Kadangi bazė toli kiekvienas darbuotojas galės naudoti /tpmiestas.
Kadangi tai atskiras darbas PD nebegalės nieko daryti susijusio su SPD.
Nuo šiol /sirena galės užsidėti ir ant nuosavos tr.priemonės.

  • Tolimūjų reisų vairuotojai:

Patvarkytas tralas dabar turėtų būti geresnis konteineris uždėtas.
Atsirado priekabos su užrašu NorthState.LT - Logistics.
Perdarytos kordinatės visų krovinių kitur buvo netikslios.

 

  • Kiti darbai/bug fixai:

Pagražinti [INFORMACIJOS] tekstai.
Nuo Teisėsauga ir Mafijos galės naudoti /pmapp - nustatyti narkotikų lokacija.
VIP nuo šiol galės /tpsf
/tele - drag atsirado 2 Infernus.
Sutvarkyta /taxi klaida ant kaikurių mašinu bugindavosi ženklas,dabar viskas okey.

Unikalūs at atnaujinimai :DD serveris tik čj ir laikosi, kadangi visi klasiokai tik ir sėdi afk zonose bei pareigose nvkl.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), Gleb parašė:

Unikalūs at atnaujinimai :DD serveris tik čj ir laikosi, kadangi visi klasiokai tik ir sėdi afk zonose bei pareigose nvkl.

Nekalbėk ko nežinai.. :song:

prieš 3 valandas(-ų), Nemes1s parašė:

Nepamoina cp aprašyma? :DD vien su juo ant tiek gėdos pasidarėt

 

Galima aiškiau..? Nes čia ką parašiai, tai nieko nereiškia :kiets:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

33 minutes prieš, Fuceri parašė:

Meh eilinis projektas kuris viena diena užrakina serveri ir parašo Northstate.lt - Projektas uždaromas kita vėl veikia

Beje eilinis atnaujinmas net žalias mokėtu sukurti darba, pakeisti kordinates. Toliau nereikalingi atnaujinimai.

Ne tau spręsti kas reikalinga kas ne.. :kiets:

 

34 minutes prieš, Nemes1s parašė:

Matosi kas į mokyklą nėjo. Negėda su kopijuotu aprašymu sedėt? Dabar gal aiškiau

O tu čia nebe freepost'ink vaikeli, nes matau jog tiek jau bandai išgauti postu kad jėzau jėzau :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1956 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...