Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2766 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėjau pasiteirauti vienu ilgai kylančių klausymu. Dabar yra tokia situacija, kad turiu Dell inspiron 15 3000 series nešiojimą kompiuteri (LAPTOP). Ir jame yra viena integruotą, kitą paprasta vaizdo plokštė. Integruota plokštė: AMD Radeon R5 (2GB), paprasta vaizdo plokštė: AMD Radeon R3 (500mb)

Dabar kylą vienas klausymas, ar įmanomą padaryti taip, jog pajungus koki nors žaidimą įsijungtu tą neintergruotą vaizdo plokštė ? Jei taip, tai kaip man tai padaryti, buvau atsisiuntęs DRIVER'IUS bet tai nepadėjo. Ta ar įmanomą ir kaip tai padaryti ?

Padėjusiam galėčiau net sumokėti.

4 minutes prieš, |>>SUPREME<<| parašė:

1. Pas mane RADEON o ne NVIDIA

2. Bandžiau su driveriais bet neišėjo

3. Noriu kad ne su integruotą žaisti o su ta kitą kuri nėra integruota

Analogiškai turėtų būti kažkoks tai AMD control panel, kuriame galėtum keisti analogiškus parametrus.

Štai ką randa google'as:

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

6 minutes prieš, S'Jobs parašė:

Analogiškai turėtų būti kažkoks tai AMD control panel, kuriame galėtum keisti analogiškus parametrus.

Štai ką randa google'as:

Kaip ir buvau minėjes pradžioje, kad naudojau grafikos draiverius bet ir šie nepadėjo, tiesiog tarp draiveriu net nebuvo tokio dalyko kad sukeisti grafikas, ten tiesiog rodo kad specifikacijas gali padidinti, bet ir tas nemačino. Bet tikrai netikiu kad neimanoma ant žaidimu pajungti šią plokštę.

12 minutes prieš, |>>SUPREME<<| parašė:

Kaip ir buvau minėjes pradžioje, kad naudojau grafikos draiverius bet ir šie nepadėjo, tiesiog tarp draiveriu net nebuvo tokio dalyko kad sukeisti grafikas, ten tiesiog rodo kad specifikacijas gali padidinti, bet ir tas nemačino. Bet tikrai netikiu kad neimanoma ant žaidimu pajungti šią plokštę.

Atsisiuntei „AMD Radeon settings“ programėle ir joje neradai tokių nustatymų, kurie buvo pateikti mano pateiktame vaizdo įraše? Gerai tave supratau?

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

3 minutes prieš, S'Jobs parašė:

Atsisiuntei „AMD Radeon settings“ programėle ir joje neradai tokių nustatymų, kurie buvo pateikti mano pateiktame vaizdo įraše? Gerai tave supratau?

Taip, gerai supratai, neradau tokio dalyko kad sukeisti šias grafikas.

ant laptopu is integruotos i dedikuota pereinama automatiskai-is laptopo gpu galima sprest, kad tai ddr2/drr3 dedicated gpu tad nesitikek zenklaus performance pakitimo daugelyje zaidimu-to tiesiog realiai nebus. vienintelis variantas butu zaisti kuo zemesniais nustatymais kad isvengti kancios su low performance hardware.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2766 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...