Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Internetas per speedtest.net yra - ping 15, download 94.20, upload 6.42, naudojantis internetu viskas okey ( turiu omeny naršykle, youtube ), o žaidžiant CS:GO kyla ping iki 300, krinta iki 100 iki 300 ir taip kokią minutę tada pažaidi vėl krinta nu suprantat manau, kažkas gal žino problemą?

P.S. naudoju interneto kabelį t.y. eternetą man rodos, ne wi-fi.

Redaguota , nario Robezas
(redaguota)

Interneto tiekėjas???? Ar bandei ant kito pc paleisti cs:go???? Bandei perdiegti cs:go? Siūlau paskambinti į ISP(Interneto tiekėjams) ir pasakyt jog stringa internetas tegul žiūri arba nutrauksiu sutartį taip pasakyk bandytas reikalas man padėjo kai pisau Tele2 protą ir per klientų aptarnavimą ir salone tai kažką pamaigė sakė žiūrėti ar pasitaisys 24h bėgyj ir kitas reikalas :D 

7825565763.png

O per cs:go daugiau negu 30ms nekyla pingas

Pingas max yra buvęs ~40ms ir tada kai nesikreipiau dėl problemų... Greitis pakankamas download dažniau būna siekia net 60-70mbps su mobiliu internetu , bokštas tolokai , bet vistiek normaliai užtenka ... Telia naudojau ping 60-80ms mobilu ir greitis 10-15mbps daugiau nesiekdavo...

Redaguota , nario E3ikaZ

Forumo bernelis.

Pasidaryk matchmaking max ping 50 bei į cfg įdėk šituos nustatymus:

rate "128000" 
cl_cmdrate "64" 
cl_updaterate "128" 
cl_interp "0" 
cl_interp_ratio "2" 

Man tai sutvarkė internetą, jeigu matysi kad viskas gerai, iki 100 acceptable matchmaking ping pakelk ir žiūrėk.

Taipogi tikrink kabelį, nes man šokinėjo pingas dar dėl to jog kabelis nebuvo interneto normaliai įkištas ir kas kokias 10-20 sec atsijunginėdavo internetas 2-3 sekundem ir vėl pasijungdavo.

20 minutes prieš, SfeKsi parašė:

rate "128000" 
cl_cmdrate "64" 
cl_updaterate "128" 
cl_interp "0" 
cl_interp_ratio "2" 

Man tai sutvarkė internetą, jeigu matysi kad viskas gerai, iki 100 acceptable matchmaking ping pakelk ir žiūrėk.

Taipogi tikrink kabelį, nes man šokinėjo pingas dar dėl to jog kabelis nebuvo interneto normaliai įkištas ir kas kokias 10-20 sec atsijunginėdavo internetas 2-3 sekundem ir vėl pasijungdavo.

O tai cia pades visam CS ar tik mm? Nes as to mm nezaidziu :D

37 minutes prieš, SfeKsi parašė:

rate "128000" 
cl_cmdrate "64" 
cl_updaterate "128" 
cl_interp "0" 
cl_interp_ratio "2" 

Padejo, dropint dar retkarciais dropin, bet nedropin auksciau negu 80 tyyy

prieš 11 valandas(-ų), Tadeh parašė:

Ne prie ko į šitą temą, bet pastebėjau pas visus upload speed 5x lėtesnis negu download, taipogi ir man. Tai galvoju gali būt variantas, kad čia lietuvoj kažkas su upload speedais atsitiko? Ar tiesiog sutapimas?

Kiek mates uzsieniecius youtubei, tai irgi upload gerokai mazesnis negu download. 

(redaguota)
38 minutes prieš, ZoLq parašė:

nuo interneto tiekejo pradek. gali bandyt modemo vieta pakeist

turejau telia hibridini-stremainant pingai iki 500sokdavo zaidziant iprastai eu serveriuose 50-150 budavo ant visu games. pasikeiciau telia neterminuose sutarti i maxi ir pakeite routeri i kita technicolor. dl speed krito perpus, bet uztat avg ping be stream ant pvz OW tapo ~25-35. upl speed ~20mbps, dazniausaii apie 15ms. kartais soka i 100s bet skirtumas jauciasi. kadangi overwatch pingas ir response time priklauso nuo upload speed labiau negu dl speed.

sakyciau ziurek koki konkreciai naudosi ne tik kad tiekeja bet ir kokia sutarti pasirasysi-ne visada highest download/upload speed'as nes nauda-is patirties sakau. gali turet 200+ mbps dl speed stabilu su low upl speed. bet kartu ir knisancius pingus. arba dl zemesni speed ir stabileni upl speed su pingais.

is adsl perejus i vdsl pingai stabilizavos, idomu kiek laiko telia sitai palaikys-nes juo ilgiau naudojies juo daugiau sudu ima daryt.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...