Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SALG.LT - San Andreas Lietuviškas Gyvenimas


f0cusas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 jcXsdS8.png.8563241a78d9a688b8c052d37aa901c8.png

Serverio svetainė - www.SALG.lt
Teamspeak serveris - ts.SALG.lt
Samp serveris - samp.SALG.lt

- Veiksmas vyksta:

Viename iš didžiausių San-Andreas serverio miestų – San Fierro.

- SALG.lt projekto komandą sudaro vienas asmuo:

  • Domka_Quattro (KarmA`) - projekto įkūrėjas, koduotojas.

SALG.lt aprašo įvadas:

Po ilgos tylos, ir susimąstymų, pristatau dar vieną SA:MP projektą, kuris įteka į žaidėjų interneto laidus - SALG.lt, projektas patyręs tiek šilto, tiek šalto, subūręs tikrą motyvuojančią komandą ir vėl pasirodo jūsų ekranuose. Šis kartas manau paskutinis bus kaip šis projektas startuos, ir gyvuos amžių amžius. Esame stipri ir nepasiduodanti komanda, siekianti kuo aukštesnio SA:MP serverių tinkluose, ir mes pasistengsime dėl kiekvieno vartotojo suteikti malonų žaidimą, draugišką kolektyvą, ir stiprius projekto darbus. 

- SALG.lt projekto tikslai:

Pats pagrindinis projekto tikslas yra sukurti fainą, aktyvią, ir žinoma labai draugišką žaidėjų bendruomenę, sukurti įdomesnį žaidimą tiek jums tiek kitiems vartotojams. Sukurti ramią ir atokią vietą žaidėjams, kur galėtų skirti laisvalaikį būtent šiame serveryje. Žinoma, mum labai svarbu, kad prisijungus į serverį žaidėjas atrastų sau veiklos, siektų kažko tai aukšto šiame projekte, būti išskirtiniu, o paskui jau būti žinomybė šio projekto. Tikslas yra nepasiduoti prie projekto, nemiegoti o judėti pirmyn.

- SALG.lt kodėl verta rinktis mus:

Administracijoje stovi subrendęs kolektyvas, nupirkti patys stipriausi hostingai, su ddos problemų tikrai nekils. Verta rinktis todėl, kad esame pilnai pasiruošę priimti į savo projektą, čia jums suteiksime galimybę kažko tai siekti, pildyti ir galbūt, pasiekti? Viskas priklausys nuo jūsų. Kursitės savo istoriją patys, kolektyvas visom rankom jums padės pagelbėti, atsakyti į reikiamus klausimus. Mes jums pabandysime pateikti gerą, pilnai paruošta žaidimą viename iš didžiausių San-Andreas žemėlapio miestų - Los Santos. Bandysime pagerinti asmeninius projekto rekordus, sieksim neįmanomo.  Visuose puslapiuose bus supirktos reklamos, ir kiekvienoje pusėje matysite tik vieną pavadinimą - SALG.lt - San Andreas lietuviškas gyvenimas!

- SALG.LT sistemos, žaidimo pradžia ir visą kitą kas susiję su serveriu:

- Žaidimo pradžia:

Įėjus į serverį, jums išmes registracijos langelį į kurį suvesite informaciją, kuri bus išsaugota duomenų bazėje. Suvedę reikiamą informaciją, jūs atsirasite San Fierro stotyje, nuo kurios ir pradėsite savo žaidimą. Atsiradus stotyje, jums bus pateikta įvairi informacija apie šį projektą, kas jam vadovauja. Visas komandas galėsite rasti - /komandos. Spawne iškarto yra sudėti nuomos automobiliai, kurių jums gali prireikti nuvykti į tam tikrą vietą. Pirmasis taškas į kurį turėtumete nuvykti tai yra Vairavimo mokykla. Išsilaikę teoriją, ir gavę vairuotojo pažymėjimą, galite vykti dirbti į darbą (be pakvietimo), taip pat vygdyti misijas (/misija), o toliau visos žaidimo veiklos yra šiame apraše.

Hg46AjV.png

- Namų sistema:

Namų sistema yra paprasta, tik prideda pliusą tame, kad name galima laikyti  ginklus. Nusipirkę namą galite į jį įeiti, užrakinimo ir atrakinimo komandos yra - /raktas, su ja gali tiek atrakinti, tiek užrakinti namą. Namo valdymas - /namas, Galite padėti pinigus, juos išimti, parduoti namą, perleisti, parduoti žmogui, ir aišku remontuoti. Namo remontas kainuoja pagal lygius, jų yra 5, 1 interjero kaina - 10,000€, o penktojo 50,000€. Aišku, kaip be ginklų laikymo! Ginklus galite laikyti tik tada, kai turite ranką tą ginklą. Sistema pati išsaugo jūsų kulkas pačiame name, tad pradingimų ar kažkokių kėblumų neturėtų kilti.

sWpMNAi.png

- Medžių kirtimo sistema:

Medžių kirtimas yra viena iš paprastų, ypač bedarbiams tinkančių darbų. Jūsų darbas yra pjauti medžius, susidėti į mašiną, vežti ir parduoti turguje. Pats procesas yra labai paprastas, yra informacijos ženkliukas per kurį galite pamatyti daugiau informacijas. Turite įsėsti į Bobcat automobilį, ir nuvažiuoti į medžio kirtimo vietas, kurias rasite /gps. Nuvažiavę, ir išlipę turėsite nueiti prie bagažinės paspausti N raidę, ir pasiimti pjūklą. Toliau prieisite prie medžio ir su N raide jį pjausite. Nupjovę medį, gausite 1 malką, kurią turėsite įsidėti į bagažinę. Išviso bagažinėje telpa 4 malkos. Supjovė visas 4 malkas, nuvežate jas į turgų ir parduodate. Ateityje ši sistema bus ištobulinta.

J2GhiT3.jpg

- Žvejybos sistema:

Dar vienas pinigų šaltinis, už kurį galite gauti šiek tiek pinigų. Kas 1 valandą vyksta žvejybos varžybos, duodama 15 minučių, kas daugiausiai pagaus žuvų tas laimės piniginį prizą. Žvejojimo procesas yra labai paprastas, norint pradėti žvejoti, turite būti nusipirkę meškerę, masalo ir valo. Be šių priemonių žvejoti jums neeis. Antras dalykas kurį turite padaryti, tai prieiti prie žvejojimo vietos, kur galėsite kabinti savo žuvį. Parašius komandą /zvejoti, jums išmes meškerę, ir turėsite gaudyti. Kai kažkas pradės kibti, jūs turėsite spaudinėti SPACE mygtuką. Lėtas spaudinėjimas lygus - masalo nutrūkimui. Žuvų kilogramai yra įvairūs, gali kibti nuo 1 kg iki 10 kg.  Žvejybai reikalingas leidimas, su kuriuo galėsite pilnaveriškai be įvairių baudų žvejoti. Be leidimo žvejoti draudžiama, šerifo darbuotojai gali, bet kurią minutę atvažiuoti į žvejybvietę, ir patikrinti ar žaidėjas turi leidimą žvejoti. Šiai sistemai esame atviri pasiūlymams.

vXdjAh3.png

- Transporto priemonių / padangų sistema:

Severyje yra 3 vietos kur galima bus įsigyti savo norimą transportą, t. y. Mašinų salonas, mašinų turgus ir motociklų salonas, vienur bus pigiau kitur brangiau. Įsigijus savo nuosavą transportą, būtina jį priregistruoti ir pravaryti technikinę, kitaip būsite sulaikyti policijos, gausite baudą, arba net kalėjimo. Mašinų turgus surištas su tolimūjų reisų vairutojų darbu, šio darbo darbuotojai turės vis atvešti mašinų į turgų, kad jas būtų galima pirkti. Čia taip pat vyrauja ir padangos. Padangų sistema yra gan paprasta, jeigu važinėsite su vasarinėm nuo žiemos sezono, jūsų mašina pradės slidinėti, jeigu turėsite normalias padangas, jūsų mašina neslidinės, ir važinėsite normaliai. Padangas galima įsimontuoti pas mechanikus garaže, pats firmos direktorius nustato kainą kiek kainuos padangų pakeitimas.

z3Ku89N.png

- Šiukšlių sistema:

Dar viena iš unikalesnių sistemų tai šiukšlių sistema. Jūs turėsite būtinai dirbti šiukšlininku. Jūsų darbo tikslas bus surinkti 20 šiukšlių, ir išvežti į savartyną. Sistema gan paprasta, įsėdę į darbinę transporto priemonę, paėmę šiukšlę su komanda /paimtisiuksle įdėsite į mašinos galą, kur jau pildysis ir keisis pats tekstas. Sistemą reikės tobulinti, ją praplėsim tik lauksime jūsų įdėjų.

8kusF3p.jpg

- Direktorių valdymo sistema:

Ši sistema yra neapkrauta visokiais š. Ji yra paprasta, direktorių valdymo pulte, jūs galėsite priskirti mašinas, nuo tam tikro rango, sukurti rangą, ištrinti rangą, priskirti skiną rangui. Taip pat per /darbuotojai komandą, galėsite lengvu būdu nuiimti / uždėti įspėjimą. Taip pat galėsite, atiteleportuoti savo darbuotoją, pas jį nusiteleportuoti, į darbo bazę nusiteleportuoti, daugybę komandų kurių reikia kaip direktoriui. Įsidarbinant, direktorius turi uždėti darbo kontraktą, palikus darbą kontraktas nedingsta, o lieka ir po to laiko galėsite įsidarbinti kitur, nebent išsipirksite susitarę su direktorių prižiūrėtojumi.

PTf1ytL.jpg

- Gaujų / mafijų sistema:

Šiame serveryje vyraus mafiją ir gauja. Nazzareno mafija ir Sicilijos gauja, bus vienos ir vienintelės gaujos, kurios turės savo lyderius. Kurti gaujų tokio dalyko tikrai nebus kaip gaujų kūrimas. Plačiau apie šią sistemą. Visų pirma gaujų / mafijų sistemoje vyrauja toks dalykas kaip /uzimti. Čia Nazzareno mafija ir Sicilijos gauja galės kariauti tarpusavyje, užimdami bazę. Mape spalvos keisis Sicilijos ir Nazzareno mafijos bazių. 19 valandą, pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais atsidaro sandėliai, mafija ir gauja kariauja tarpusavyje dėl ginklų paketo, plačiau apie jį šiek tiek vėliau. Abi bazės, šaudosi, kol po 10 minučių katros bazės nariai lieka sandėlio zonoje, tie ir paiima ginklų paketą. Ginklų paketą gali teturėti tik viena gauja ar mafija, kadangi dėl jo kariaujama. Narvų sistema. Narvus galima atrakinti, užrakinti mafijos / gaujos lyderiui ir dešiniajai rankai, joje laikomi įkaitai, kuriuos galite imti. Narkotikai bazėje taip pat vyrauja šioje sistemoje, narkotikų reikės gauti iš sandėlio, kuris randasi ten pat, kur ir kariaujama dėl ginklų paketo. Policija gauna pranešimą, kad vogami narkotikai, ir jie nedelsiant turi vykti. Narkotikus galima grobti kas 1 valandą. Gaujose ir mafijose taip pat vyrauja užgrobimai įvairių pastatų ( vyriausybė, bankas, policijos departamentas ). Užgrobti gali tik mafijos lyderis arba dešinioji ranka, visam serveriui pranešama, kada yra užgrobiama, ir per 15 minučių teisėsauga turi atgrobti, neatgrobus gaujai atitenka 15,000€ į gaujos / mafijos fondą, atgrobus teisėsauga pareina pinigai iš mafijos / gaujos fondų. Sistema yra plečiama, kadangi prie jos tikrai yra kur tobulėti. 

h3CU6Na.jpg

- Taksistų budėjimo vietos:

Serverio taksistai galės būdėti prie ( vyriausybės, policijos departamento, sf stoties, spawno, ligoninės ), būnant toje vietoje jūs gausite į algą +5€.

lGZGgYs.jpg

- Alkio sistema:

Tai sistema, kuri suteikia nemažą dalį realistiškumo mūsų serveriui. Jūs nuolat turėsite pavalgyti bei atsigerti kaip ir tikrame gyvenime, o to nepadarius jums silps alkio ir troškulio procentas ir galų gale mirsite ir atsidursite ligoninėje.

ArqZnKy.png

- Verslų sistema:

Verslų sistema, yra viena iš svarbesnių serveryje. Jums būnant verslo savininku suteikiama daug galimybių, keisti verslo pavadinimą, valdyti biudžetą, įnešti pinigų į verslą, pasiimti pinigus. Yra galimybė ir keltis savo verslo uždarbį, kaina - 50 kreditų. Kas 5 minutes gausite nurodytą sumą, kadangi nenorima suknisti ekonomikos, visur kainos yra žemos. Kaina priklauso nuo verslo uždirbimo į /5 min. Papildomą pelną įmanoma įsigyti paslaugų lentelėje, kur užsisakomi visi administratoriai, VIP narystės. Verslų kainos prasideda nuo 60,000€ iki 700,000€. Pradžiai serveryje bus ~15, 20 verslų.

TNrOe4q.png

- Kuro sistema:

Tai yra pats svarbiausias serveryje dalykas, nes be jų nevažiuotų transporto priemonės. Serveryje yra 3 kuro rūšys t.y. benzinas, dyzelinas ir dujos. Taigi vienos transporto priemonės bus dyzeliniais varikliais, o kitos benzininiais, tačiau kurą pilti reiks ne į visas transporto priemones, kadangi į darbinį bei naujokų transportą pilti degalų nereikės, kadangi juos kompensuoja darbdaviai ir administracija. Kūrą pildys mūsų serverio tolimųjų reisų vairuotojai, iš jų gausim litrus, kurie augs. Jeigu degalinėje bus 0 litrų, tai administracija pati papildys talpą.

EqFhvT4.png

- Agentūra:

Čia galėsite ištraukti žaidėją iš kalėjimo, atvažiavę į agentūrą ir įrašę žaidėjo nicką kuris sėdi kalėjime sumokėsite išpirką. Išpirkos kaina priklauso, kiek žaidėjas sėdi kalėjime. Jos svyruoja nuo 100,000€ iki 300,000€.

UlP957F.jpg

- SALG.lt darbų aprašymai, bazių fotografijos:

- Policininkas:

Tai vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso visa serverio tvarka. Pareigūnai turės nuolat vykti į žaidėjų iškvietimus ir išaiškinti kas ten vyksta negerai, taipogi vykti gaudyti nusikaltėlius bei patruliuoti mieste. Pareigūnai gaudys tik nusikaltėlius, kurie turės iki 20 įtarimo lygio, o stambesnio mąsto nusikaltėlius paliksime specialiosioms pajėgos.

aeKZ6Ll.png

- Spec. pajėgos:

Tai yra  dar vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes policijos pareigūnai gaudys tik nusikaltėlius, kurių įtarimo lygis nedidesnis kaip 20, o specialiosios pajėgos nuo 20 įtarimo, kitaip sakant gaudys stambaus mąsto nusikaltėlius. Taipogi šio būrio nariai turės d alyvauti įv airiuose įkaitų išlaisvinimuose, streikų malšinimuose.

h1AxSDq.jpg

- Medikai:

Tai taipogi vienas iš svarbesnių darbų, nes medikai turės suteikti žmonėms gyvenimo, juos pagyditi, parduoti šarvų, kad jie nenumirtų, darbas atsakingas. Medikai galės vežti medikamentus, juos turės pasikrauti iš cecho. Medikamentus reikės gabenti į bazę, ant pickup'o kuris stovės. Paskui juos išvežioti į namus. Medikai neapsiena ir be botų. Kas 15 minučių jums į raciją bus pranešimas, kad žmogus susižeidė, jam reikia pagalbos. Į botą priimsite su komanda /pagalbinis, ir jum rodys tiksliai kur yra jis. 

VRWzqII.jpg

- Taksistai:

Šis darbas vėlgi yra svarbus serveriui . Jis pasitarnauja tiek naujokams, tiek senbuviams, kadangi jei žaidėjas neturi lėšų nusipirkti transporto priemonę ar galbūt jis yra toli nuo jos, betkada gali išsikviesti taksi. Taksistams jūs mokėsite už nuvažiuotą kilometražą. Kilometro kaina jau bus nustatyta serveryje. Taksistų veikla apsieina su lagaminais, kuriais jie išvežioja po visą san fierro miestą. Lagaminai, tai viena iš veiklų taksistams. Juos turės gabenti į bazę, ar išvežioti į namus / verslus / el. parduotuvės.

h7FubFS.jpg

- Mechanikai:

Šis dar bas yra svarbiausias transporto priemonių srityje, mechanikai turės galimybę ir nutemti nevietoje paliktus automobilius į konfiskuotų mašinų aikštelę, o norėdami iš ten išsipirkti, turėsite viską suderinti su mechanikais. Čia galėsite keisti padangas į žieminės ar vasarinės, didesnis aprašymas viršuje. Mechanikai neapsieina ir be ratų keitimo, mašinų tuningavimo. Mechanikų firma pardavinėja įrankius, kuriuos patys gamina ceche, surasti mechanikų cecha su komanda - /mcechas.

daWX7b7.jpg

- Tolimųjų reisų vairuotojai:

Tai yra dar vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes jei nė fūristai, nebūtų serverio turgavietėse mašinų, motociklų. Šis darbas rimtas ir atsakingas.

idmgEpD.jpg

SERVERIO STARTAS ŠEŠTADIENĮ ( 2018.11.03 , 18 VALANDĄ ).

Redaguota , nario KarmA`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žėsim gal pasiseks tau šis projektas, o šiaip ( Viename iš didžiausių San-Andreas serverio miestų – San Fierro. ).

Nemanau, kad sanfierro yra vienas iš didžiausių miestu. Kadangi yra tik trys miestai - lasventuras, lossantos, sanfierro, manau sanfierro yra pats mažiausias.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

13 minutes prieš, bruh parašė:

Žėsim gal pasiseks tau šis projektas, o šiaip ( Viename iš didžiausių San-Andreas serverio miestų – San Fierro. ).

Nemanau, kad sanfierro yra vienas iš didžiausių miestu. Kadangi yra tik trys miestai - lasventuras, lossantos, sanfierro, manau sanfierro yra pats mažiausias.

Ačiū už palaikyma, jeigu tai galima pavadinti, na taip, tesiog norėjom pagyvinti aprašimą.

3 minutes prieš, egkan parašė:

lyginant su gta v online, tai jūs gyvenat akmens amžiuje, aš tikrai negalvojau, kad 2018 metų pabaigoje dar kas investuoja į gta sa projektus ;D į tokį medinį žaidimą

Na įnvestuojam, bet nepasipelnyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

14 minutes prieš, L'Fiesta parašė:

Tiesiai šviesiai pagalvojau jog čia LTG modas kuris buvo populiarus prieš 3-4 metus, jei ne 5. :D Pats projektas nieko gero nežada kiek matau. Nebuvo aprašyta nieko rimto bei taip pat neparodyta.

Prakalbo žmogus, kuris kuria šimtais projektų ir nei vienas tavo projektas nebuvo pasisekęs, kiti bent startuoja, o pas tave pavyksta tik forumą paleisti :lol:

O šitas projektas irgi nieko gero nebus, bet sėkmės jums.

Redaguota , nario Mantas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, Mantas parašė:

Prakalbo žmogus, kuris kuria šimtais projektų ir nei vienas tavo projektas nebuvo pasisekęs, kiti bent startuoja, o pas tave pavyksta tik forumą paleisti :lol:

O šitas projektas irgi nieko gero nebus, bet sėkmės jums.

Plačiau apie mane papasakok įdomu man pačiam sužinoti kokie tie šimtai projektų tikriausiai šiandien susapnavai, nei vienas sakai ? man patinka kaip tu taip juokauju, apie mane tektų daugiau pasidomėti drauguži mano mielas, mes kalbame apie praeitį ar ateitį šioje temoje ? :upps:

Mano keletą projektų nebuvo nusisekę tai kas ? Bet tu vistiek negalėtum nei su vienu mano projektu palyginti savo įgūdžių, taip ? Taip. O dabar prakalbus apie nusisekusį projektą tai buvo vienas iš tų kuris paliko šiokį tokį taškelį samp'e. Tai būtų vlkg ne reklama, kuomet aš ten jį traukiau į viešumą ir su juo laimingai startavau ir kuomet buvo rekordas pasiektas beveik 200 žmonių per paprastą premijų vakarą, o toliau viskas laikėsi ties 90-130. O kas atsitiko, nesvarbu. O kalbant apie dabartinį tau toli gražu iki jo reikėtų stengtis, o kad išvys dienos šviesą ir taip manau visiems aišku, savo jau įrodžiau, bet matau dar yra netikinčių. :D Labiau domėtis naujienomis reikėtų manau, o tuomet nebūtų tavo tokio komentaro kvailo, peace. :beers:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 1 valandą, Justinux19 parašė:

Sėkmės jums vyručiai! :)

Ačiū.

 

prieš 1 valandą, Javier'M parašė:

Kai kurios sistemos matytos visiškai iš vieno gm, kurį visi naudoja serverio kūrimui, bet sėkmės su serveriu.

Ačiū ir tau.

 

Prieš 1 valandą, L'Fiesta parašė:

Tiesiai šviesiai pagalvojau jog čia LTG modas kuris buvo populiarus prieš 3-4 metus, jei ne 5. :D Pats projektas nieko gero nežada kiek matau. Nebuvo aprašyta nieko rimto bei taip pat neparodyta.

čia ne LTG, pamatysi kas čia per vienas.

 

Prieš 1 valandą, Mantas parašė:

Prakalbo žmogus, kuris kuria šimtais projektų ir nei vienas tavo projektas nebuvo pasisekęs, kiti bent startuoja, o pas tave pavyksta tik forumą paleisti :lol:

O šitas projektas irgi nieko gero nebus, bet sėkmės jums.

Ačiū ir tau, tau to paties linkiu, bet ne sa-mp'e.

54 minutes prieš, L'Fiesta parašė:

Plačiau apie mane papasakok įdomu man pačiam sužinoti kokie tie šimtai projektų tikriausiai šiandien susapnavai, nei vienas sakai ? man patinka kaip tu taip juokauju, apie mane tektų daugiau pasidomėti drauguži mano mielas, mes kalbame apie praeitį ar ateitį šioje temoje ? :upps:

Mano keletą projektų nebuvo nusisekę tai kas ? Bet tu vistiek negalėtum nei su vienu mano projektu palyginti savo įgūdžių, taip ? Taip. O dabar prakalbus apie nusisekusį projektą tai buvo vienas iš tų kuris paliko šiokį tokį taškelį samp'e. Tai būtų vlkg ne reklama, kuomet aš ten jį traukiau į viešumą ir su juo laimingai startavau ir kuomet buvo rekordas pasiektas beveik 200 žmonių per paprastą premijų vakarą, o toliau viskas laikėsi ties 90-130. O kas atsitiko, nesvarbu. O kalbant apie dabartinį tau toli gražu iki jo reikėtų stengtis, o kad išvys dienos šviesą ir taip manau visiems aišku, savo jau įrodžiau, bet matau dar yra netikinčių. :D Labiau domėtis naujienomis reikėtų manau, o tuomet nebūtų tavo tokio komentaro kvailo, peace. :beers:

Na kai išvysim tada ir kalbėsim tušti žodžiai kaip ir mano.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), L'Fiesta parašė:

Plačiau apie mane papasakok įdomu man pačiam sužinoti kokie tie šimtai projektų tikriausiai šiandien susapnavai, nei vienas sakai ? man patinka kaip tu taip juokauju, apie mane tektų daugiau pasidomėti drauguži mano mielas, mes kalbame apie praeitį ar ateitį šioje temoje ? :upps:

Mano keletą projektų nebuvo nusisekę tai kas ? Bet tu vistiek negalėtum nei su vienu mano projektu palyginti savo įgūdžių, taip ? Taip. O dabar prakalbus apie nusisekusį projektą tai buvo vienas iš tų kuris paliko šiokį tokį taškelį samp'e. Tai būtų vlkg ne reklama, kuomet aš ten jį traukiau į viešumą ir su juo laimingai startavau ir kuomet buvo rekordas pasiektas beveik 200 žmonių per paprastą premijų vakarą, o toliau viskas laikėsi ties 90-130. O kas atsitiko, nesvarbu. O kalbant apie dabartinį tau toli gražu iki jo reikėtų stengtis, o kad išvys dienos šviesą ir taip manau visiems aišku, savo jau įrodžiau, bet matau dar yra netikinčių. :D Labiau domėtis naujienomis reikėtų manau, o tuomet nebūtų tavo tokio komentaro kvailo, peace. :beers:

vlkg tavo projektas buvo ? Manau šiek tiek perdedate, tai buvo Yogho projektas kuris tave pasikvietė ir paskui tu jį visiškai visą sugadinai imdamas visus savo į komandą arba vaikus kurie pridarė pilną nesąmonių arba iš niekur nieko ten atsirasdavo žmonės komandoje, nes tas tau nepatikdavo tą pakeisdavai savu žmogumi, manau tai nėra gerai. Tačiau to tu nepatvirtinsi, tai ir durniui aišku.  Su dabartiniu projektu sakai įrodei kažką ? Būtent pasakyk ką, atkeldamas startą du kartus ? ;dd Ar forume parašytas naujienas apie projektą kurias sudaro 8 temos su tavo muilo burbulu serverio žaidėjams ? Manau pats galite nerašyti savo kvailų komentarų ar kurdamas temas. Pirma pats sukurk normalų projektą, o ne forumą paleisk ir tik tada kritikuok projektą, kad matosi, kad jis nieko nežada ir panašiai. Šitas projektas manau bent startuos ne kaip taviškis, bet gal ir įvyks stebuklas, kad paleisi projektą savaitei, bet ir tai nemanau, kad tai pavyktu tiek ilgai jį išlaikyti. Geriau tu forumus atidarinėk ir tiek, padaryk kokia sistemą įdomią, galėsit temas užgrobinėti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Mantas parašė:

vlkg tavo projektas buvo ? Manau šiek tiek perdedate, tai buvo Yogho projektas kuris tave pasikvietė ir paskui tu jį visiškai visą sugadinai imdamas visus savo į komandą arba vaikus kurie pridarė pilną nesąmonių arba iš niekur nieko ten atsirasdavo žmonės komandoje, nes tas tau nepatikdavo tą pakeisdavai savu žmogumi, manau tai nėra gerai. Tačiau to tu nepatvirtinsi, tai ir durniui aišku.  Su dabartiniu projektu sakai įrodei kažką ? Būtent pasakyk ką, atkeldamas startą du kartus ? ;dd Ar forume parašytas naujienas apie projektą kurias sudaro 8 temos su tavo muilo burbulu serverio žaidėjams ? Manau pats galite nerašyti savo kvailų komentarų ar kurdamas temas. Pirma pats sukurk normalų projektą, o ne forumą paleisk ir tik tada kritikuok projektą, kad matosi, kad jis nieko nežada ir panašiai. Šitas projektas manau bent startuos ne kaip taviškis, bet gal ir įvyks stebuklas, kad paleisi projektą savaitei, bet ir tai nemanau, kad tai pavyktu tiek ilgai jį išlaikyti. Geriau tu forumus atidarinėk ir tiek, padaryk kokia sistemą įdomią, galėsit temas užgrobinėti. 

xaxaxa matau esi tas kuris prie humoro. Pričiom tas Yogho ? Pasidomėk prieš Yogho, projektas buvo mano kaip jį kūriau kartu su Karoliu, o tai viskas buvo kaip patį pirmą kartą vlkg buvo registruotas domenas mano vardu ir pavardę, turiu omenyje pats pirmasis savininkas vlkg istorijoje buvau bei įkūrėjas. O tu vėl pradedi kalbėti įvykius kurie buvo vėliau, sad.. Pagyvensime pamatysime viską kas susieja su mano projektu dabartiniu. :P

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, L'Fiesta parašė:

xaxaxa matau esi tas kuris prie humoro. Pričiom tas Yogho ? Pasidomėk prieš Yogho, projektas buvo mano kaip jį kūriau kartu su Karoliu, o tai viskas buvo kaip patį pirmą kartą vlkg buvo registruotas domenas mano vardu ir pavardę, turiu omenyje pats pirmasis savininkas vlkg istorijoje buvau bei įkūrėjas. O tu vėl pradedi kalbėti įvykius kurie buvo vėliau, sad.. Pagyvensime pamatysime viską kas susieja su mano projektu dabartiniu. :P

Kas iš to, kad kūrėte projektą su tuo Karoliu, mmm ? Jei vistiek sugebėjai suvaryti tą projektą, niekaip neperprantu tavo logikos. Giriesi dėl to skaičiaus 200 wow, įdomu kiek laikėsi tas skaičius, savaite ? Tiek to dabar įdomu kai nenusiseks šis projektas tavo, kas bus kaltininkas ? -_-

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Mantas parašė:

Kas iš to, kad kūrėte projektą su tuo Karoliu, mmm ? Jei vistiek sugebėjai suvaryti tą projektą, niekaip neperprantu tavo logikos. Giriesi dėl to skaičiaus 200 wow, įdomu kiek laikėsi tas skaičius, savaite ? Tiek to dabar įdomu kai nenusiseks šis projektas tavo, kas bus kaltininkas ? -_-

Kodėl iš karto kaltininkas ? :huh: Ir kodėl aš suvariau ? Jeigu jau nieko nežinai prašau patylėti ir geriau neatsakyti į mano komentarus. :P Niekas nesigyrė tik pabraukiau savo teiginį, man wow, tau ne wow tikriausiai surenki daugiau žaidėjų. Pridėk mėnesį dar ir tuomet manau turėsi tikslų rezultatą. Žinoma įdomu, kaltininkas apie ką turi omenyje ? :upps:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

11 minutes prieš, L'Fiesta parašė:

Kodėl iš karto kaltininkas ? :huh: Ir kodėl aš suvariau ? Jeigu jau nieko nežinai prašau patylėti ir geriau neatsakyti į mano komentarus. :P Niekas nesigyrė tik pabraukiau savo teiginį, man wow, tau ne wow tikriausiai surenki daugiau žaidėjų. Pridėk mėnesį dar ir tuomet manau turėsi tikslų rezultatą. Žinoma įdomu, kaltininkas apie ką turi omenyje ? :upps:

Dėja žinau, kad visada tu būdavai kaltas, kad projektai nenusisekdavo su tavo kvailu mąstymu, nesąmonių darymu tiesiog. Gal jaunesnis buvai kvailesnis, bet ir dabar pasikeitimų nėra. Ką turiu omenyje "kaltininkas" pl kurie ten tavo tie projektai būdavo, kad vis sakydavai, kad skripteriai sugadindavo tavo projektus, kaip ir tas iš "L" raidės kur kažkoks buvo ne per seniausiai kur buvo skripteris Law_Less ar koks ten jo nick name yra, tai kaip ten tau viskas išėjo kad paliko kaltas dėl projekto žlugimo (oj forumo žlugimo) ? 

Redaguota , nario Mantas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, Mantas parašė:

Dėja žinau, kad visada tu būdavai kaltas, kad projektai nenusisekdavo su tavo kvailu mąstymu, nesąmonių darymu tiesiog. Gal jaunesnis buvai kvailesnis, bet ir dabar pasikeitimų nėra. Ką turiu omenyje "kaltininkas" pl kurie ten tavo tie projektai būdavo, kad vis sakydavai, kad skripteriai sugadindavo tavo projektus, kaip ir tas iš "L" raidės kur kažkoks buvo ne per seniausiai kur buvo skripteris Law_Less ar koks ten jo nick name yra, tai kaip ten tau viskas išėjo kad paliko kaltas dėl projekto žlugimo (oj forumo žlugimo) ? 

Ohh my god, ne apie praeitį kalbėkime, o ateitį. :P Gana freepostint, mielai su tavim pakalbėčiau ir atsakyčiau tau į visus kilusius klausimus tik susisiek ir skirsiu tau savo brangaus laiko. :beers:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...