Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
6 minutes prieš, designit. parašė:

Kvailiau issivartyt nebuvo galima sugalvot jau. Congratz, u made it

Tai, kad jau nuo pirmo mano komentaro yra parašyta "Ieškau kvailio kuris su manim pasiginčytu" kai jau tikėjausi jog nerasiu idijoto tu atsiradai! :D

Redaguota , nario ArtūrasM

36 minutes prieš, Barz parašė:

Šioje situacijoj matau du debilus vienas techninė sritį kitas sergantis lėtine psichikos liga. Spręsk kuris tu. 

4 minutes prieš, Synthwavez parašė:

ateik priv. zinute, forumo taisykles draudzia globaliai viesinti.

Oho Barz.... Nu tu ir duodi kartais... Nesitikėjau iš tavęs to... :D

1 minute prieš, SfeKsi parašė:

Norėčiau dėl mašinų padiskutuoti kad postų skaičių pasirinkti, bet pas mane preference nėra, eh

Tai galim tęst, apšviesi mane, kaip tik planuoju pirkt ir neapsisprendžiu tarp japoniško klasikinio sporto ir bmw 3 series convertible 09 metų :D Už kurią tu? :D 

1 minute prieš, ArtūrasM parašė:

Tai galim tęst, apšviesi mane, kaip tik planuoju pirkt ir neapsisprendžiu tarp japoniško klasikinio sporto ir bmw 3 series convertible 09 metų :D Už kurią tu? :D 

tyli kiaule gilia sakni knisa kaip sakoma.

Chestnuts please

(redaguota)
4 minutes prieš, ArtūrasM parašė:

bmw tik su M paketu, jei be jo-imi JDM'a! nebuk *Myliu SuperGames.lt* su slyva ar kregzde. tokiais vazineja tik zemo lygio pacukai.

kisenei leidziant isigyt Fairlady 350Z v6.

Mazda RX-7 FD(Kouki) puikiai tiktu, ar RX-8. S14 irgi gerai butu.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

Dabar, Synthwavez parašė:

bmw tik su M paketu, jei be jo-imi JDM'a! nebuk *Myliu SuperGames.lt* su slyva ar kregzde. tokiais vazineja tik zemo lygio pacukai.

kisenei leidziant isigyt Fairlady 350Z v6.

Tai ir žiūriu būtent į 3 series convertible 2009 metų, kiti nedomina :D 350z irgi būtų visai nieko

2 minutes prieš, Barz parašė:

hmm?

Kas hmm? Nežinau tokių mašinų? Pagooglink gi... :D 

1 minute prieš, ArtūrasM parašė:

Aš su mašinom žinok ne kažką realiai nusimanau, plius pas mane labiau oldschool stilius eina kaip pvz ;D. Keistą žmogų iš manęs padarė mafia/mafia 2 žaidimai

main-qimg-2447a0f911862d977b3a44157c29f3

Dabar, ArtūrasM parašė:

Tai ir žiūriu būtent į 3 series convertible 2009 metų, kiti nedomina :D 350z irgi būtų visai nieko

Kas hmm? Nežinau tokių mašinų? Pagooglink gi... :D 

Nissan 350Z su 6cilindru benzininiu varikliu, S14-Nissan Silvia S14, RX-7 FD yra mazda, RX-8 irgi-abidvi rotary(jei genda lempinemis dalimis nesutaisysi ju varikliu). degalu kokybe ir kaina i malonuma vazinet, kitaip nebus maloni auto.

1 minute prieš, SfeKsi parašė:

Aš su mašinom žinok ne kažką realiai nusimanau, plius pas mane labiau oldschool stilius eina kaip pvz ;D. Keistą žmogų iš manęs padarė mafia/mafia 2 žaidimai

main-qimg-2447a0f911862d977b3a44157c29f3

as pats nelabai bet JDM(japanesse domestic machines) man patinka.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...