Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Privatus minecraft serveris 'Paslaptingas Pasaulis'


Ispanas07

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

192675366_LOGOPASLAPTINGASPASAULIS.png.bc5091c7fb7182dcc12fc9eb60f5df7e.png

 

 

 

 

 

 

 

Sveiki visi ! Darau atranka i privatu serveri/projekta 'Paslatingas Pasaulis' Serverio startas 03/11/2018 (19.00val.LT). Anketahttps://docs.google.com/forms/d/1qiL6b2jmqqlW-7LIhja5xKtkX06SYraNhq_ELI_Nrd4/

DISCORD  https://discord.gg/usQPG5X

Youtube

Pagrindine ideja yra tokia

  • ORKAI: Blogis , grubumas , jega , fizine jega , naikinimas.

Jie gyvena palapinėse su bokštais aplink teritoriją. Jie yra labai pavojingi, jie keliauja per portalus, jie neieško medžiagos, bet jie pavogia juos. Jie nesioja odinius šarvus, kirvius ir eleksyrus. Jie gali tobulynti ginklus. Jie sudaro susitarimus pagal medžiagas ar teritorijas. Turi daug juodos magijos. Jie keičia magijos išteklius i rekursus.
(SAVANNA BIOME)

  • ELFAI: Geris , grakstumas , vikrumas , kurimas.

Jie visi gyvena labai didelėje pilyje ir toli nuo pasaulio, tamsiuose miškuose. Jie labai protingi, jie nemėgsta karų, bet kovoja už turtus. Jie dėvi geležinius šarvus bet daugiausiai auksinius, jie puikiai valda lanką ir taip pat nešioja geležinius kardus. Jie yra labai turtingi medžiagomis, tokiomis kaip deimantai, auksas ir geležis. Jie keliauja su arkliu.
(Dark Forest BIOME)

  • KARIAI: Geris , grakstumas , vikrumas , kurimas.

Jie gyvena nameliose ir turtingiausi pilyse , ariamoje žemėje dirbant su pasėliais ar gyvūnais. Jie yra vidutiniškai protingi, jie nori kovoti, norint užkariauti daugiau žemės ar naujų išteklių. Jie turi daug išteklių, tokių kaip geležis, anglis, mediena, maistas ir gyvūnų odos. Jiems labai domina prekyba. Jie keliauja su arklias ir laivais. Nešioja geležinius šarvus ir akmenini karda.
(TAIGA BIOME)

Redaguota , nario Ispanas07
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

aprašymas matos nukopijuotas arba kažkas padėjo tau, nes rašyti tau nelabai sekas, galėčiau taip pasakyt. http://prntscr.com/lbhfld jei nežinai paprastų pluginų, tai nejaučiu tolimos ateities tam privačiam serveriui, nebeliks žaidėjų, prarasi motyvacijos ir uždarysi, nu bet galiu palinkėti sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Maciau kaip tavo serverys veikia... tai nelabai . Turi jou kas man pades su plugin'ais tai , nebereikia tavo pagalbos. Sita ideja yra is World of Warcraft. Nu kaip niekada negyvenes lietuvoj tai manau gerai rasau .

Redaguota , nario Ispanas07
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Oj, Oj, Oj... Na kas gi rašė šį Aprašymą? Klaida po klaidos, kaikurių sakinių netgi nesuprasi... Viskas išdėstyta bet kaip ir kuo greičiau. Siūlau pakeisti visa aprašyma. Ir šiaip nieko unikalaus šiame serveryje nematau, eilinis serveris kuris bando nukopijuoti garsiuosius privačius serverius su rasėmis.. Sėkmės nes jus joms prireiks. :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...