Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Privatus minecraft serveris FINIKIJOS era grįžta! 2 sezonas


fliitass

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

naHfI.png

Privatus minecraft serveris ,,Finikijos era'' 2 sezonas!

APIE PAČIO SERVERIO STRUKTŪRĄ

Visas veiksmas prasidės 3-iuose žemynuose, priklausys nuo to kokią gentį turėsit. Žaidimas apsipratimui bus laikinai ant EASY rėžimo, vėliau pereisim į HARD. 2018-11-02 dieną ir 17.00 valandą startuoja šis privatus ,,minecraft'' serveris. Bus trys gentys - 

 

  • Salvadorų gentis - miško, žemės ir vandens gyventojai, tiesą sakant šie masyvus gyvūnų bei kitų gyvųjų butybių žudytojai, yra pasiruošę bet kokiam karui prieš kitas gentis, salvadorų gentis sudaro vienų iš kraujo ištroškusių žmonių. Salvadorai mėgsta statytis dideles fermas, ir sėklų, morkų ar pačių bulvių turėjimas yra jų didžiausias turtas, jokie pinigai ar kiti materialiniai dalykai. Manoma, kad pirmieji Salvadoro gyventojai buvo Majų gentys, atsikėlę apie 1200 m. pr. m. e. Paskutinės didesnės jų įkurtos gyvenvietės buvo apleistos iki 900 m. įkūrę tris galingas valstybes bei kelis mažesnius miestelius. Salvadoras mažiausia šalis ploto atžvilgiu. Salvadoras – kalnuota šalis, kalnai užima 85 % valstybės teritorijos. Šiaurėje, Hondūro pasienyje driekiasi Siera Madrės kalnų juosta, kurios viršūnės siekia 1600–2200 m virš jūros lygio. Šis regionas miškingas, retai apgyvendintas. Pietuose driekiasi Pakrantės kalnai. Čia išsiskiria ugnikalnių juosta. Centrinėje šalies dalyje driekiasi Centrinė plynaukštė, kurios aukštis ­~600 m. Čia yra geizerių, lavos laukų. Palei Ramiojo vandenyno pakrantę eina siaura, 30 km pločio žemuma. Fonsekos įlankoje Salvadorui priklauso grupė salų. Ekonomika remiasi plantacine žemės ūkio produkcija. Didžioji dirbamos žemės dalis yra latifundininkų rankose. Salvadoro kultūrą, indėniškos tradicijos, svarbūs amatai išlieka tekstilė, keramika, dailė
  • Ekvadorų gentis - Ikikolumbiniu laikotarpiu Ekvadoro teritorijos vakarinės sritys. Ekvadoras beveik sutapo su jos kultūriniu Šiaurinių Andų regionu. pakrantėje egzistavusi Valdivijos kultūra buvo pirmoji keramiką vartojusi kultūra. Nuo pat įsikūrimo, per XIX ir XX a. šalyje viešpatavo nestabilumas, greitai keitėsi valdžios, jos peraugo į karinių chuntų laikotarpį. Šalies vystymąsi dar labiau sunkino.. Tai net keletą kartų įžiebė karus tarp dviejų valstybių. Ekvadoras eina demokratiniu keliu. Ekvadoras įsikūręs ties pusiauju, Ramiojo vandenyno pakrantėje. Be to, Ekvadorui priklauso 1000 km į vakarus nuo žemyno nutolęs Galapagų salynas. Žemyninė Ekvadoro dalis skirstoma į tris ryškiai besiskiriančias gamtines sritis: pakrantės lygumą. kalnai kaip ir kitur savo centrinėje dalyje, per Ekvadorą driekiasi trimis grandinėmis: Rytų Kordiljera, Vidurio. Kalnuose iškilę daug veikiančių ir jau užgesusių ugnikalnių. Žemumose būdingas pusiaujinis klimatas. ~25-28 °C, per metus iškrenta iki 5000 mm kritulių. Į vakarus nuo kalnų tekančios upės trumpos, vandeningos, priklauso Ramiojo vandenyno baseinui. Pakrantėje būdingos savanos, drėgnieji miškai, mangrovės, pietinėje dalyje – pusdykumės. Kalnų šlaituose auga drėgnieji rūko miškai, aukštikalnių plynaukštėse – stepės ir pievos. Ekvadoro ekonomikoje dominuoja aptarnavimo sfera, tačiau nedidelis procentas šalies gyventojų dirba žemės ūkyje. Maistui auginami, bulvės, kava, kakava auginami pardavimui. Auginami galvijai, avys, kiaulės. Šalyje yra žvejybos ir miško pramonės šakos. Taip pat maisto, medienos apdirbimo, šakos. Dauguma gyventojų yra susitelkę centrinėse šalies provincijose. Ekvadoro kultūrą daugiausia nulemia metisų dauguma, kuriai būdingas indėniška kultūra. Ekvadoro virtuvė gan skirtinga priklausomai nuo regiono – kalnuose būdingi patiekalai iš bulvių, paukštienos, jautienos, pakrantėje gaminama daug patiekalų iš jūros gerybių. Džiunglėse svarbiausias ingredientas – Arbūzai.
  • Arkidorų gentis - gan gausi Amazonijos indėnų gentis. Dėl atokios nuo likusios pasaulio gyvenamosios vietos janomamai iki pat XX a. pradžios neturėjo jokių kontaktų su išoriniu pasauliu ir dėl to išlaikė itin savitą gyvenimo būdą. pasidalinusių į 4 lingvistines grupes: sanuma, janomamus, tomate ir janamus. Gyvena kaimuose po 10-15 žmonių. Sudaro pusiau atviri pastatai, vadinami shabono, išsidėstę ratu aplink aikštę. Po šia pastoge drauge gyvena visa gentis, drauge dalijasi maistu. Shabono statomi iš medienos, lapų, vijoklių, tačiau dėl drėgmės ir vabzdžių greitai suyra, todėl atstatomi kas 1-2 savaites. Arkidorai verčiasi lydimine žemdirbyste, augina arbūzus, burokus, renka vaisius, medžioja, žvejoja. Išnaudoję aplinkines teritorijas persikelia į naujas, kur dar nenualinta dirva ir gausu medžiojamų gyvūnų. Derliaus nuėmimo proga indėnai rengia didelę šventes, kurios metu sukviečiami ir aplinkinių kaimų gyventojai. Šventei puošia kūnus dažais, plunksnomis, valgo, šoka. Arkidorai seniau tarpusavyje intensyviai kariaudavo, tuose karuose žūdavo apie trečdalis genties vyrų. Arkidorų kultūroje mirtis nebuvo laikoma natūraliu dalyku, o priešiškų genčių šamanų iškviestų piktųjų dvasių darbas. Manoma, kad jie praktikavo kanibalizmą. Arkidorų kanibalizmo ritualai vaizduojami kontroversiškame.

 

Serverio versija bus 1.12.1(pakeista į 1.13), renkames šią versiją dėl komforto ir geresnio žaidimo serveryje, nes manome, jog 1.12 yra ganėtinai tikra nuobodybe ir veiklos 0 ir atsibosta greitai.

REIKALAVIMAI

Norime rimtai pasiruošusių žaidėjų kurie yra užtikrinti, jog čia žais. Todėl ieškome aktyvių ir padorių serverio žaidėjų, mažiausiai privaloma pražaisti bent 1 valandą serveryje, o nepasirodžius kelias dienas ir nepranešus vienam iš administratorių/savininkų būsite išmestas iš privataus serverio ir visas turtas bus konfiskuotas. Neprivaloma turėti legalią paskyrą, žaidimas sutelktas ir ties nelegaliais žaidėjais, tačiau laukiam ir legalių.

 

NORINTYS PRISIDĖTI PRIE SERVERIO, UŽPILDYKITE ANKETOS ŠABLONĄ - SPAUSKITE

Norint susisiekti su kažkuriuo iš administratorių discord;
fliitass#2727
fercetti#7528

 

Redaguota , nario fliitass
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

55 minutes prieš, xCuba parašė:

Serveryje administracija naudojasi savo privilegijomis , naudojasi worldeditu ( Savo statymui ) , iemasi daiktus iš creative'o ( dėl šito nesu įsitikines tačiau taip panašu ) Štai įrodymai jog naudoja world editą  . Taip pat "Chate" matote jog yra "WorldEdit"
2018-10-21_16_51_40.thumb.png.90f59c79448ae13ad8d63606415fcacf.png

2018-10-21_16.51.52.png

2018-10-21_16.51.55.png

world editas buvo spawnui skirtas ir tą ekvadorų būvimo vietą keisim greitu metu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2018-10-23 00:38, Domiŋykas parašė:

Tai siaip koks tolkas daryti  privatu serveri jei spawna darot su gm? tai pradekit grynai tusciai zaidima ir su surinktom medziagom spawna padarykit, juk bus idomu tada, vizijos neturit?

nei vieno privataus serverio nemačiau, kad spawnas būtų statomas su surinktom medžiagom;D;D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 14 valandas(-ų), fliitass parašė:

nei vieno privataus serverio nemačiau, kad spawnas būtų statomas su surinktom medžiagom;D;D 

Tai tu vienas turbūt ir nematęs :D kiek turėjęs serverių visada su visais statydavom spawną iš dirto ir medžio tada stadydavom ką turėdavom tobulindavom ir tai dažnai matau tai atsimerk

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2018-10-27 23:38, fliitass parašė:

nevadink mūsų ,,visais'', su tokiu siauru mąstymų net nerašyk, ačiū.

Kadangi ne as cia siauriai mastau o tu pasakyciau, pries kurdamas privatu serveri pirma pergalvok gudriai ar tai yra verta. Nes dabar leidi piniga ant to kas nera verta. Suprantu neturit kas veikt, bet siulau vietoj tu serveriu imtis kazko rimciau. Pvdz javos programavimas, daug naudos jum is to bus, dabar kisat savo laika ant kazko kas nebus verta ateityje. Jum is to didelis pliusas bus. Sakau tai is patirties, nes esu atidares neviena serveri tiek public ir privat.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...