Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šį kartą parašysiu trumpai, aiškiai ir konkrečiai. Ieškau subrendusių asmenų norintiems atidaryti didelio masto projektą (steam shop). Planuose turiu šį shop padaryti prieinamą europos sąjungoje. Komandoje man reikia papildomo programuotojo ir grafikos dizainerio. Būtų gerai, kad šie asmenys prieš rašant man turėtų bent kelis pavyzdžius kadangi aklai žmonėmis tikrai nepasitikiu. Tai jeigu tu esi subrendęs žmogus, parašyk man arba į až arba į discord: FedexRight#2286. Lauksiu jūsų žinučių, tikiuos išeis kažką išgimdyti. ;)

(redaguota)
4 minutes prieš, heicmeister parašė:

Manau mano komentaras rimtesnis, už tavo temos pavadinimą, nes žodį "rimtas" panaudojau tris kartus. Tai siūlyčiau pasitaisyti. O aš, deja, nei rimtas, nei rimtus komentarus rašau.

Tuščiais žodžiais vyruti kalbi, geriau eik kažką naudingo nuveik nei rašydamas beviltiškus komentarus kurie man visiškai yra neįdomūs.

Redaguota , nario learn2code
Dabar, Blancas parašė:

O ką su marketingu veiksit rimtuoliai? pardavimai patys neateina, tinklapio neužteks. Bent orentuojates apie SEO, Adwords, FB PIXEL?

Turėjau 3 tokio tipo projektus kurie buvo šiek šiek suklestėję, bet tokioms galimybėms susiklosčius teko juos visus uždaryti. O ar mokam jei tau labai įdomu pasidarė, taip mokam ir suprantam kas yra SEO, adwords. O dabar tau klausimas kodėl tau įdomu ar mokame ar ne? :)

(redaguota)
3 minutes prieš, learn2code parašė:

Tuščiais žodžiais vyruti kalbi, geriau eik kažką naudingo nuveik nei rašydamas beviltiškus komentarus kurie man visiškai yra neįdomūs.

Tai ir bandau, nuveikti kažką naudingo :/ Padėti tau bandau, kad suprastum, kad toks temos pavadinimas, kelia labiau juoką, nei pasitikėjimo jausmą.

be to padedu, topic'ą iškelti į viršu su diskusijom rimtom.

Redaguota , nario heicmeister

grafikos paslaugos 

update102.png

Dabar, heicmeister parašė:

Tai ir bandau, nuveikti kažką naudingo :/ Padėti tau bandau, kad suprastum, kad toks temos pavadinimas, kelia labiau juoką, nei pasitikėjimo jausmą.

Na jei būčiau tavęs to paklauses ar tau sukelia juoką ar pasitikėjimo jausmą, tada būčiau nieko nesakes. Šiuo metu iš bendruomenės prašiau tik to, kad parašytų man asmeninę žinutę. Manau tuom ir baigiam šioje vietoje, kadangi kaip matau pagal tavo išsireiškimus esi visiškai nesubrendes asmuo kišantis savo nuomonę ten kur nereikia.

(redaguota)
4 minutes prieš, learn2code parašė:

Na jei būčiau tavęs to paklauses ar tau sukelia juoką ar pasitikėjimo jausmą, tada būčiau nieko nesakes. Šiuo metu iš bendruomenės prašiau tik to, kad parašytų man asmeninę žinutę. Manau tuom ir baigiam šioje vietoje, kadangi kaip matau pagal tavo išsireiškimus esi visiškai nesubrendes asmuo kišantis savo nuomonę ten kur nereikia.

Atsiprašau, kad esu nesubrendęs, ir nesuvokiu, kad temos pavadinimas yra tikrai puikus. Tu esi visada teisus, nes rimtas žmogus kuria tik rimtą turinį ir tik rimtiems, subrendusiems asmenims.

p.s pozityvo, tavo topic'as dabar "populiarus" daugiau peržiūriu, daugiau galimybių rasti ko ieškai :)

Redaguota , nario heicmeister

grafikos paslaugos 

update102.png

11 minutes prieš, learn2code parašė:

Turėjau 3 tokio tipo projektus kurie buvo šiek šiek suklestėję, bet tokioms galimybėms susiklosčius teko juos visus uždaryti. O ar mokam jei tau labai įdomu pasidarė, taip mokam ir suprantam kas yra SEO, adwords. O dabar tau klausimas kodėl tau įdomu ar mokame ar ne? :)

nes  99% projektu per supergamse.lt kurie atsidaro dazniausiai zlunga po menesio , ir visada kai toki komentara parasau visi man atraso " nesijaudink taip nebus su musu projektu nes zinom ka darom " o realybej visi prisikuria projektu bet neturi jokio marketingo nesvarbu ar tai sampo serveris ar tai kebabu parduotuve..  ir galu gale zlugsta viskas. 

1 minute prieš, Ernestas`` parašė:

nes  99% projektu per supergamse.lt kurie atsidaro dazniausiai zlunga po menesio , ir visada kai toki komentara parasau visi man atraso " nesijaudink taip nebus su musu projektu nes zinom ka darom " o realybej visi prisikuria projektu bet neturi jokio marketingo nesvarbu ar tai sampo serveris ar tai kebabu parduotuve..  ir galu gale zlugsta viskas. 

Pilnai sutinku, kad dauguma užsidaro kaip ir minėjau 3 uždariau, bet ne dėl klientų stokos, o dėl asmeninių problemų. Bet manau ir iš supergames bendruomenės galima rasti rimtų asmenų. Tikrai manau yra tokių žmonių šiame forume.

13 minutes prieš, learn2code parašė:

Nes ieškai grafikos dizainerio ir papildomo programuotojo ir teigi taip pat, jog ir pats programuoji, todėl iškilo klausimas kas su reklama užsiims? nes dažna klaida tokių projektų būna, jog viska pasidaro, bet marketingą pamiršta, nors tai didžiausias varikliukas kuris generuoja pardavimus, tai taip per tokias klaidas ir žlunga dažniausiai.

Dabar, Blancas parašė:

Nes ieškai grafikos dizainerio ir papildomo programuotojo ir teigi taip pat, jog ir pats programuoji, todėl iškilo klausimas kas su reklama užsiims? nes dažna klaida tokių projektų būna, jog viska pasidaro, bet marketingą pamiršta, nors tai didžiausias varikliukas kuris generuoja pardavimus, tai taip per tokias klaidas ir žlunga dažniausiai.

Na su SEO irgi esu dirbęs nemažai laiko. Tikrai yra to ko nemoku, bet drasiai galiu teigti, kad žinau daugiau nei dauguma šio forumo narių. Niekada neišmoksi visko pilnai. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...