Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Atėjo šalti rudens vakarai per kuriuos būtu idomu kažką nuveikt, po paskutinės nesėkmės t.y projekto prie kurio kūrimo praleidau apie metus laiko, atsirado noras kažką daryt. Turiu didele patirtį SA:MP projektų valdyme, administravime iš kurių buvo ir labai gerai pasisekusių. 

kiek žinau skype nebepopuliaru, tai parašykit į pm iki kol susikursiu discordą :D

discord: Šarūnas V#6633

Redaguota , nario Šarūnas V.

Siūlyčiau nelipti ant to paties grėblio antrą kartą, o iš lėto pabandyti kažką lipdyti savo. Pamokų yra pilna, todėl manau tau būtų kur kas naudingiau praleisti visą tą laiką kažko mokinantis nei veltui gaišti laiką į projektą kuris vargu ar išvys dienos šviesą, o jei ir išvys tai nemaža tikimybė, jog dėl nepaaiškinamų priežasčių (taip jau nutinka dažniausiai) arba dėl komandos nesutarimų - projektas užsidaro, ir visi išsiskirsto savais keliais. Tiesiog suvok tokį dalyką, jog kur kas naudingiau būtų mokytis kažko naujo arba sėsti pačiam ir po truputį lipdyti savo galbūt projektą kuriame vadovas būsi tu o ne tik paprastas žmogus tik kad su raudona lempute ant nick'o.

Dabar, A. Torres parašė:

Siūlyčiau nelipti ant to paties grėblio antrą kartą, o iš lėto pabandyti kažką lipdyti savo. Pamokų yra pilna, todėl manau tau būtų kur kas naudingiau praleisti visą tą laiką kažko mokinantis nei veltui gaišti laiką į projektą kuris vargu ar išvys dienos šviesą, o jei ir išvys tai nemaža tikimybė, jog dėl nepaaiškinamų priežasčių (taip jau nutinka dažniausiai) arba dėl komandos nesutarimų - projektas užsidaro, ir visi išsiskirsto savais keliais. Tiesiog suvok tokį dalyką, jog kur kas naudingiau būtų mokytis kažko naujo arba sėsti pačiam ir po truputį lipdyti savo galbūt projektą kuriame vadovas būsi tu o ne tik paprastas žmogus tik kad su raudona lempute ant nick'o.

Turiu savo sąlygas, o ir šiaip vienam didesni šansai nieko nesukurt nei kad būnant su kažkuo komandoj ir vienas kita skatinti.

1 minute prieš, Armzis parašė:

Na tikrai kažkas labai norės paimti ta žmogų į Projektą, kuris apleido savajį :D Kaip ir Minėjo Torres lipi ant to pačio grėblio antra kartą, 

Kas pažysta mane, tai tikrai daugiau šansų būtu susirast projektą mana nei tau. :D

2 minutes prieš, Šarūnas V. parašė:

Turiu savo sąlygas, o ir šiaip vienam didesni šansai nieko nesukurt nei kad būnant su kažkuo komandoj ir vienas kita skatinti.

Kas pažysta mane, tai tikrai daugiau šansų būtu susirast projektą mana nei tau. :D

O ar aš kažkur užsiminiau, kad ieškau projekto? Ne. Tave dabar matant, ir žinant pastarajį tavo projektą žinai ne koks įvaizdis susidaro, ir pripažink tai. :) Parodo, kad mėgsti viska greitai mesti. Ginčitys, nesiginčysiu nes tam visiškai laiko neturiu ;) 

FORUMO-BANNER.png.ca842fadfee59c406f13d9874bd51405.png

Dabar, Armzis parašė:

O ar aš kažkur užsiminiau, kad ieškau projekto? Ne. Tave dabar matant, ir žinant pastarajį tavo projektą žinai ne koks įvaizdis susidaro, ir pripažink tai. :) Parodo, kad mėgsti viska greitai mesti. Ginčitys, nesiginčysiu nes tam visiškai laiko neturiu ;) 

Greitai mesti? Projekto kūrimas užtruko daugiau nei metus, nemanau kad viską taip greit ir mečiau, o tu ir priežasčių nežinai kad man galėtum sakyt kažką. ;)

41 minutes prieš, Šarūnas V. parašė:

Turint savo sąlygas kaip tik daugiau šansų kažką sukurti vienam ir savo sąlygas paskui diktuoti kitiems nei pradžiai ale draugiškai ieškoti bendro kompromiso su būsimais komandos nariais ko pasekoje pradėsi kelti savo sąlygas ir finale dėl savo sąlygų vėl liksi ant ledo. ieškant projekto manau mažų mažiausia ką reikią daryti - tai visų pirma išklausyti projekto savininko sąlygų, o tik tuomet pačiam pasidaryti išvadas apmąstant tokius paprastus aspektus kaip:

• Ar ateityje nebus nesutarimų dėl mano sąlygų pasikeitimo.
  • Ar ateityje nebus nesutarimų dėl mano sąlygų iš projekto pelno/atlygio už darbą reikalavimo pusės.

Žinoma aš tavęs nesmerkiu dėl tų sąlygų (manau dažnas jų turime), bet tiesiog leidi suvokti tai, jog kiti komandos nariai turi labiau taikytis prie tavęs nei tu prie jų (kuomet jie galbūt iš viso be jokių sąlygų, o tik su noru sukurti projektą ir jį valdyti).

Na, ir pabaigai dar vienas svarbus patarimas: Neieškok projekto kur komandoje (kol vyksta projekto kūrimo procesas) yra 2-3 arba daugiau žmonių. Tiesiog laikui bėgant pagrindinė klaida dėl ko projektas užsidarė bus ta, jog administratorių komanda nepasidalino pelnu ar dar kažkuo kas priverstų iškelti baltą vėliavą prieš žaidėjus ir įjungti projektui Turn Off mygtuką.

3 minutes prieš, A. Torres parašė:

Turint savo sąlygas kaip tik daugiau šansų kažką sukurti vienam ir savo sąlygas paskui diktuoti kitiems nei pradžiai ale draugiškai ieškoti bendro kompromiso su būsimais komandos nariais ko pasekoje pradėsi kelti savo sąlygas ir finale dėl savo sąlygų vėl liksi ant ledo. ieškant projekto manau mažų mažiausia ką reikią daryti - tai visų pirma išklausyti projekto savininko sąlygų, o tik tuomet pačiam pasidaryti išvadas apmąstant tokius paprastus aspektus kaip:

• Ar ateityje nebus nesutarimų dėl mano sąlygų pasikeitimo.
  • Ar ateityje nebus nesutarimų dėl mano sąlygų iš projekto pelno/atlygio už darbą reikalavimo pusės.

Žinoma aš tavęs nesmerkiu dėl tų sąlygų (manau dažnas jų turime), bet tiesiog leidi suvokti tai, jog kiti komandos nariai turi labiau taikytis prie tavęs nei tu prie jų (kuomet jie galbūt iš viso be jokių sąlygų, o tik su noru sukurti projektą ir jį valdyti).

Na, ir pabaigai dar vienas svarbus patarimas: Neieškok projekto kur komandoje (kol vyksta projekto kūrimo procesas) yra 2-3 arba daugiau žmonių. Tiesiog laikui bėgant pagrindinė klaida dėl ko projektas užsidarė bus ta, jog administratorių komanda nepasidalino pelnu ar dar kažkuo kas priverstų iškelti baltą vėliavą prieš žaidėjus ir įjungti projektui Turn Off mygtuką.

Jau kai pirmąjį kartą atsakė į tavo pranešimą supratau, kad tavo patarimai jam nėra svarbūs, tai kam dar patarinėt?

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

22 minutes prieš, lucas parašė:

Jau kai pirmąjį kartą atsakė į tavo pranešimą supratau, kad tavo patarimai jam nėra svarbūs, tai kam dar patarinėt?

Tiesiog kartais žmonės daro tokias klaidas kurių patys ateityje nepastebi, tačiau kiti tai puikiai mato bet tyli, o aš ne iš tų.

19 minutes prieš, lucas parašė:

Minėti nereikia. Nebuvo tokių idiotiškų pranešimų su pasiūlymais ir idėjom kitam asmeniui.
Jei jis ieško projekto - let it be. Jis gali už savo veiksmus puikiai pats atsakyti.

Na matai, šiai minutei šiame forume turime 45.836 forumo vartotojų, todėl patikėk buvo dar netokių veikėjų pradedant nuo tokių kaip Raimis_R, NightKata ir t.t. bet tuo metu turbūt apie tave dar tėvai negalvojo.

(redaguota)
1 minute prieš, A. Torres parašė:

Na matai, šiai minutei šiame forume turime 45.836 forumo vartotojų, todėl patikėk buvo dar netokių veikėjų pradedant nuo tokių kaip Raimis_R, NightKata ir t.t. bet tuo metu turbūt apie tave dar tėvai negalvojo.

Tu prikolistėli... Mauk atgal su Coco iš kur atėjęs. Galiu tik tiek pasakyti.
Žinomas iš senei čia, dingai ir atsiradai vėl. Fui.

Redaguota , nario lucas

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

(redaguota)
29 minutes prieš, lucas parašė:

Tu prikolistėli... Mauk atgal su Coco iš kur atėjęs. Galiu tik tiek pasakyti.
Žinomas iš senei čia, dingai ir atsiradai vėl. Fui.

Tarp kitko tu net nepatikėsi kaip smagiai su Coco praleidom laiką :). O Coco ir turbūt yra priežastis dėl ko aš čia atsiradau.

Redaguota , nario A. Torres

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...