Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Pradėsiu nuo to, kad nesu itin daug laisvo laiko turintis žmogus, tačiau visada jaučiau potraukį SA:MP žaidimui. Norėčiau sugrįžti į šį žaidimą ne tik kaip žaidėjas, tačiau ir kaip projekto administracijos atstovas. Beveik metus praleidau be SA:MP ir jau buvau nuvijęs sugrįžimo mintis į šalį, tačiau sukaupta patirtis ir neįgyvendintos idėjos priversdavo karts nuo karto pagalvoti apie sugrįžimą. Šį kartą ryžausi dar kartą sugrįžti, galiu drąsiai teigti, kad paskutinį kartą, noriu dar kartą pajausti tą malonumą, kurį jaučiau ne vienus metus. Daugumai jau esu gerai žinomas, tačiau tikrai atsiras žmonių, kuriems neteko turėti jokio kontakto su manimi. Per visą žaidimo laiką nelaksčiau per projektus – žaidžiau dviejuose projektuose. Keturis metus SA:MP.LT projekte užėmiau vyr. administratoriaus pareigas, galiu drąsiai teigti, kad per tuos metus projektas išgyveno, ko gero, geriausius laikus per visą savo gyvavimą. Dėl savo griežtumo buvau labai nemėgiamas tų žaidėjų, kurie buvo linkę pažeidinėti taisykles, tačiau dabar, kai projekte apsilankau kaip paprastas žaidėjas iš tų pačių buvusių pažeidėjų girdžiu nemažai gerų atsiliepimų ir noro, kad grįžtų buvusi tvarka. Antrasis mano projektas buvo neseniai atsidaręs, tačiau greitai ir užsidaręs, kartu su Mariumi kurtas LibertyCity.LT, kuris Lietuvos SA:MP pasaulyje sulaukė labai daug dėmesio ir starto metu pagerino Lietuvos lankomumą rekordą – buvo pasiekta 1000 žaidėjų prisijungusių vienu metu riba. Dabar, kai praėjo nemažai laiko po patirto fiasko iš vienos pusės džiaugiuosi, iš kitos – ne. Džiaugiuosi, kad pavyko pagerinti Lietuvos lankomumą rekordą, įrodyti, kad padarėme didelį darbą reklamuodami projektą, tuo tarpu gaila dėl to, kad neturėjau galimybės pilnai atsiskleisti. 

Būdamas vienu iš LibertyCity.LT vadovų negalėjau pilnai atsiskleisti, kadangi kartu su manimi dirbęs Marius nebuvo linkęs klausyti kitų. Kurdami projektą buvome susitarę, kad modifikacijos kūrimas ir tobulinimas – jo pareiga, administracijos valdymas ir projekto priežiūra – mano pareiga. Vos tik projektas atsidarė iš karto prasidėjo pykčiai dėl to, kad Marius kišasi į administracinius reikalus, tą pastebėjau ne tik aš, tą matė didžioji dalis administracijos. Aš, kaip man jau įprasta, laikiausi savo griežtos rankos principo ir tvarkos, tuo tarpu Marius prieštaravo mano sprendimams ir toleravo pažeidėjus bei buvo linkęs daug eksperimentuoti. Viskas atrodydavo maždaug taip: aš nubaudžiu pažeidėją, taisykles pažeidęs žaidėjas parašydavo Mariui, kuris iš karto sugrąžindavo atimtas privilegijas arba pašalindavo pritaikytas sankcijas. Trūksta administratorių, aš pirmiausiai įvertinu kandidatų sugebėjimus, patikimumą ir panašius kriterijus, Marius per tą laiką į administraciją priimdavo senbuvius, kurie jį praeityje buvo ne kartą pavedę. Galiausiai viskas baigėsi tuo, kad aš pasitraukiau iš projekto valdymo, pagrindinė to priežastis buvo prie studijų prisidėjęs darbas, kurio ilgą laiką siekiau. Dar man būnant projekte situacija jau buvo sunkiai suvaldoma, tačiau kai pasitraukiau viskas dar labiau išryškėjo. Su kiekviena diena žaidėjų skaičius krito, serveryje viršų pradėjo imti pažeidėjai, kurie buvo toleruojami ir visa tai privedė prie visiško fiasko – projekto uždarymo. 

Būtent nesėkmingas pasitraukimas iš SA:MP žaidimo iš dalies lemia tai, kad šiuo metu planuoju grįžti. Ieškau jau veikiančio projekto arba projekto, kuris dar vis ruošiasi startuoti. Neplanuoju gaišti laiko ir eiti į ateities neturinčius projektus, laukiu tik rimtų pasiūlymų. Prisijungsiu prie to projekto, kuris turi iškeltus aiškius tikslus ir kryptingai juda link jų įgyvendinimo. Sprendimą priimsiu atsižvelgdamas ir į tai, kas parodys didesnį norą turėti mane komandoje, tas irgi labai svarbu. Aiškiai apibrėžtų pasiūlymų laukiu asmenine žinute šiame forume arba SKYPE: ainius98

Išrinkai į administratorius mane ir radai potencialą manyje kitaip nei Zavaskas kuris dar už pasigavimą ant netikrų įrodymų įsp. davė (kur būtų kiekvienas administratorius pasigavęs).

Sėkmės kad ir kur benueisi, tvarką palaikyti sugebi, Libertyje administracija pradžioje buvo rimta kol nesuleido visų senbuvių kurie su Mariumi "draugeliai" yra ir kurie darydavo visiškas nesąmones.

Kas pasiūlymus rašysit Ainiui, pagalvokit ar leistumet jam įvesti savo tvarką ties administracija, jog nebūtų kaip liberčiui :) 

8 minutes prieš, L0cal parašė:

Botai ir su defaultine modifikacija.

O zavasko neoptimizuota modifikacija nebutu vilkus tos stukos.

P.s sakai neitin daug laiko turi, tai kam tada isvis ieskai projekto?

Galiu garantuoti, kad tai nebuvo botai, nekalbama apie modifikaciją, kalbama apie išreklamuotą projektą, kurio susidomėjimas privertė 1000+ žmonių vėl jungti sampą ir ateiti į naują projektą.

3 minutes prieš, Dizzle parašė:

Galiu garantuoti, kad tai nebuvo botai, nekalbama apie modifikaciją, kalbama apie išreklamuotą projektą, kurio susidomėjimas privertė 1000+ žmonių vėl jungti sampą ir ateiti į naują projektą.

Negali garantuoti nieko, nes ten buvo botai, yra daug patvirtintu faktu.

Pvz visas miestas tuscias buvo nors buvo 500 on ir tipo 50proc afk? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...