Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras SuperGames forumo bendruomenę. Domėjausi biški procesorių derinamumu su vaizdo kortomis. Ir norėčiau prie savo I3-7100 3,90 Ghz įsidėti 1060 6GB vaizdo plokšte. Kaip manote ar viskas derėtu ? Nes kiek skaičiau atsiliepimus vieni sako kad dera, kiti kad ne. Todėl pasimečiau. Paskirtis bus nuotraukų editinimas ir kartais pažaisti žaidimus. Prašau iš karto nerašykit įžeidžiančių komentarų. Tiesiog man įdomi ir kitų nuomonė.

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Pakeistas pavadinimas.
prieš 14 valandas(-ų), Doviis1 parašė:

Taip viskas dera, tik būtų įdomu sužinot koks tavo maitinimo blokas. O šiaip, jeigu neesi užkietėjęs gameris, galbūt užtektų Tau ir gtx 1050ti? Taip dalį pinigų galėtum išleist tarkim ant ssd disko (žinoma jei jo neturi), ar tiesiog sutaupyt. Taigi ką ruošies žaist?

Šiuo metu pas mane stovi VS 450 maitblokis. SSD turiu nusipirkęs jau senai. :) o šiuo metu galvoju žaisti kolkas tik ForTnite ir cs go.  O šiuo metu pas mane prie komplektacijos yra įdėta 1030 vaizduškė, bet ji man per silpnoka bsk norėtusi daugiau fps išgauti. Nes daba ant 70 - 80 žaidžiu.

prieš 14 valandas(-ų), darrel. parašė:

Puikiai tiks bet šiaip rekomenduočiau CPU mąstyti upgradinti jei naujesnius game loši.

O į koki ? nes labai jau toks užketėjas gaimeris nesu. Tiesiog kartais kai nėra jau ką veikti prisėdu. Nenoriu labai jau daug išleisti ant visko.

(redaguota)
22 minutes prieš, Eligijus* parašė:

Hmm tada man reik keisti visa motininę kuri palaiko AMD -_- Bereikalingos išlaidos manau....

tada vienintele iseitis yra ieskotis 7os kartos i7 proco ar 6os kartos. bet is pc specifikaciju galima spresti, kad stoves h110 motina su 7os kartos i3.

pas tave GT1030 GDDR5 ar DDR4 ?

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

(redaguota)
53 minutes prieš, Synthwavez parašė:

tada vienintele iseitis yra ieskotis 7os kartos i7 proco ar 6os kartos. bet is pc specifikaciju galima spresti, kad stoves h110 motina su 7os kartos i3.

pas tave GT1030 GDDR5 ar DDR4 ?

DDR4 Bet kžn nei aš tu video darysiu neiką. Tiesiog nuotraukas per ps redaguosiu nemanau, kad tam reik gero proco...  nes dabar realiai viskas gerai yra bet norint kažką pažaisti norisi daugiau fps 

Redaguota , nario Eligijus*
19 minutes prieš, Eligijus* parašė:

DDR4 Bet kžn nei aš tu video darysiu neiką. Tiesiog nuotraukas per ps redaguosiu nemanau, kad tam reik gero proco...  nes dabar realiai viskas gerai yra bet norint kažką pažaisti norisi daugiau fps 

wow just wow, pasirinkai tragiska pc varianta neapsiziurejes ar tai gddr5 ar ddr4 Gt1030 ;/

Chestnuts please

1 minute prieš, Synthwavez parašė:

wow just wow, pasirinkai tragiska pc varianta neapsiziurejes ar tai gddr5 ar ddr4 Gt1030 ;/

Nu aš nesu geimeris suprask ;D Man nereik tūkstančius kainuojamo pc... aš tūkstančius ant mašinos leidžiu, o ne ant pc ėmiau biūdžetini kompiuteri. Kolkas man jis puikiai tarnavo kol žaidimu nežaidžiau. Db Fortnite pradėjau todėl norisi bsk ji pasigerinti.... 

(redaguota)
33 minutes prieš, Eligijus* parašė:

Nu aš nesu geimeris suprask ;D Man nereik tūkstančius kainuojamo pc... aš tūkstančius ant mašinos leidžiu, o ne ant pc ėmiau biūdžetini kompiuteri. Kolkas man jis puikiai tarnavo kol žaidimu nežaidžiau. Db Fortnite pradėjau todėl norisi bsk ji pasigerinti.... 

nereik tukstanciu kad tokius dalykus pridirbtum. tereikia atsainumo ir poziurio "bele vaizda ekranas rodo" ir pan.

ir siaip tai, gaming pc daznai dirbui kaip photoshop/video editing kainuoja brangiau uz basic gaming kompiuterius.

nekalbant apie vadinamasias "overkill" sistemas i kurias sukista po 10000euru del gamingo.

Chestnuts please

Tai pasiimk gtx 1060 ir viskas, viskas dera, veiks gerai. Realiai būtu gana ir tos gtx 1050ti ant csgo ir fortnite, na bet tarkim sugalvosi kažka rimčiau pažaist, tai geriau iškart imt šią. Procesorius kaip pats sakai tarnauja tau puikiai, tad manau nera dabar jo reikalo keist ir leist pinigus. (Aš taip pat su tuo požiūriu kad ne ant kompo tukstančius leist) :D 

89f4ad915f12497dc7829157364ad6b9488.png

Prieš 1 valandą, Doviis1 parašė:

Tai pasiimk gtx 1060 ir viskas, viskas dera, veiks gerai. Realiai būtu gana ir tos gtx 1050ti ant csgo ir fortnite, na bet tarkim sugalvosi kažka rimčiau pažaist, tai geriau iškart imt šią. Procesorius kaip pats sakai tarnauja tau puikiai, tad manau nera dabar jo reikalo keist ir leist pinigus. (Aš taip pat su tuo požiūriu kad ne ant kompo tukstančius leist) :D 

Nu realiai pagalvojus oke db pasiemu ta porcą už keliu mėnesiu ar metu išeis geresnis ir vėl bus per prastas procas. o aš tuos games nelabai iš žaisiu o dėl ph veikimo tai man jis gerai veikia. Nelagina nei ką. Tarkim nauja vaizdo kordą man pridės daugiau fps ar ne? nes kiek domėjausi jos prideda daugiause. 

(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), Eligijus* parašė:

siaip tai GT1030 DDR4 yra tragedija, kadangi +10euru gauni triskart bene didesne sparta imdamas gddr5 kur ir padarei klaida!

bet pasiemes gtx 1060 sitai isspresi!

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...