Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2458 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šioje temoje jūs rasite informaciją apie mano ieškomą asmenį, kuris turėtų darbuotis ties modifikacijos progresu, perkelimu į los santos miestą ir kitais su modifikacija susijusiais darbais. Ieškomas rimtas žmogus su patirtimi, pradinukai kurie negalite įgyvendinti vienos ar kitos idėjos, nerašykite. Siūlau prisijungti į pačio projekto veiklą, padengiu visas finansines išlaidas ir garantuoju, kad projektas neužsidarys ar kitaip sustabdys veiklą. Projektas turi unikalia ir dar niekur nematyta modifikaciją, bet šiuo metu reiktu ją perkelti į kitą miestą. Viską turiu jau supirkęs, reikia tik patikimo ir sukalbamo asmens. Domina ir samdomas koduotojas!

Daugiau norimos informacijos suteiksiu privačiai.

Redaguota , nario bendziaminas
  • Teigiamai 3

baneriss.gif

• ,
2 minutes prieš, Bačkė parašė:

As tai vps nesuprantu ka tu veiki pgr.admin xDD

Gi čia tas Speicas kur buvo ale geras skripteris tipo viską sugeba o kaip reik koduotojo tai jis jau niekas LOLL tikrai projektas nusimato geras. Mod neperkeltas į kitą mietą ir jau visi su pareigomis nors nieko gero nenuveiks. O šjp net ir mažai mokantis su scriptu sugebėtų perkelti visą mod į kitą vietą nejaugi pickup kordinatės tokios sunkios kad nesugebi @Speicas :mucha::mucha::mucha::mucha:

P.S sėkmės ieškant gal vaiką kokį prisiimsit.

• Teigiamai 1

las_puerto_be_bg.png

prieš 7 valandas(-ų), Bačkė parašė:

As tai vps nesuprantu ka tu veiki pgr.admin xDD

Globalus modas, tau pgr admin tarkim nwm.

prieš 7 valandas(-ų), MistakaS ♛ parašė:

Gi čia tas Speicas kur buvo ale geras skripteris tipo viską sugeba o kaip reik koduotojo tai jis jau niekas LOLL tikrai projektas nusimato geras. Mod neperkeltas į kitą mietą ir jau visi su pareigomis nors nieko gero nenuveiks. O šjp net ir mažai mokantis su scriptu sugebėtų perkelti visą mod į kitą vietą nejaugi pickup kordinatės tokios sunkios kad nesugebi @Speicas :mucha::mucha::mucha::mucha:

Ane? Skriptinau, bet prie to nebežadu gryžt, kadangi jis man pabodęs dalykas. Pagrinde moku užsiimt su reklama, ir man to užtenka. Priimsi kokį vaiką žinoma.

image.png.6c44948ff89eca411c3cd858f7e04f17.png

(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), MistakaS ♛ parašė:

Papasakok dabar ką tu čia suvėliai? Speicas nėra ir nebūs modifikacijos koduotojas, buvo kitas asmuo kuris kodavo, bet dėl asmeninių problemų laikinai pasišalino. Nesvarbu man ką jis sugeba kodavime, žmogus savanoriškai padeda plėtotis projektui ir neturiu dėl to priekaištu. Neturi ką veikt? Siūlau daryti namų darbus ir nepostint nesąmonių.

Redaguota , nario bendziaminas

baneriss.gif

Prieš 1 valandą, bendziaminas parašė:

Papasakok dabar ką tu čia suvėliai? Speicas nėra ir nebūs modifikacijos koduotojas, buvo kitas asmuo kuris kodavo, bet dėl asmeninių problemų laikinai pasišalino. Nesvarbu man ką jis sugeba kodavime, žmogus savanoriškai padeda plėtotis projektui ir neturiu dėl to priekaištu. Neturi ką veikt? Siūlau daryti namų darbus ir nepostint nesąmonių.

Gaila bet mokslus aš jau bauges ir kokius dar namų darbus man daryti? 

las_puerto_be_bg.png

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2458 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...