Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

•Sveiki, ieškau svetainės tvarkytojo samp projektui. Šiuo metu esu pradėjęs, kurti SAMP projektą, bet esu vienas narys komandoje, o visko suspėti nelabai galiu, bei nelabai turisi laiko. Šiuo metu šiek tiek dėmėsio skiriu į serverio modifikacija į jos progresą , o svetainės netvarkoje palikti nelabai norisi, nes joje norėčiau, kad vyktu keletas atrankų, bent iki projekto starto.
• Todėl ieškau paprasto asmens, kuris mokėtų bent kažką atlikti, pakoreguoti minimaliai dizainą, ištaisyti svetainės klaidas, bei galėtų sutvarkyti reikalingus hook'us, bei grupių permissionus. 

•Esu vardu Lukas, šiuo metu man yra 17 metų. SAMP gyvenime esu jau 4-tus metus. Per šiuos metus nuveikiau gana nemažai ko, bet kituose projektuose. Todėl vieną dieną sumasčiau pabandyti sukurti savo SAMP projektą surinkus tinkamą komandą, bei išbandyti savo jėgas. Gyvenu netoli Mažeikių tarp Telšių. Esu tikrai draugiškas žmogus , stengiuosi visada padėti žmonėms, kuriems nelabai sekasi gyvenime, šiaip žmonės kurie yra labai priklus galiu greitai supykti tai toks vienas nelabai geras minusiukas. 

•Susisiekimas
Gmail: [email protected]

• ,

Jeigu modifikacijos kūrimas tave motyvuoja ir tu jauti "kaifą" ją kurdamas - trink šią temą ir neieškok jokio žmogaus ir nedaryk jokios reklamos kol nenuspręsi, jog tam esi pasiruošęs. Atsiradus reklamai, papildomiems žmonėms - prasidės klausimai. Prasidėjus klausimams mažės motyvaciją viską išbaigti iki galo, nes norėsi kuo greičiau startuoti. Šią klaidą daro apskritai visi ir turbūt dar niekas nesugebėjo išlikti kantrus ir pasiruošti iki galo. Kadangi SA-MP rinka yra perpildyta, turi šansą tik vieną - startą. Jeigu tuo šansu nepasinaudosi .. išlaikyti projektą bus labai sudėtinga. Nebent .. Tavo tikslai nėra projekto išlaikymas. Tokiu atveju visa tai netinka. Tokie patarimai iš mano pusės. Sėkmės!

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...