Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2439 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sveiki, aptikau mezon interneta , kad turi gana neblogas kainas ir visa kita. bet man svarbu ir nuomones. ziurejau atsiliepimus tai visi blogi , bet visai neargumentuoti. paraso tokias nesamones kaip , sumoku saskaita tada traukia , o po to ne ir pns. taip pat stumia ir ant kitu ISP , telia , cgates ir t.t 

Kalbu apie 4g lte interneta , naudociau namuose , csgo , filmai,  youtube. Ar gal yra kitu alternatyvu? 

Mešlas. Bandžiau užsisakyt kažkada. Pasiskambinau, pasakiau gatvę, sako joa belekaip čia trauks jūsų gatvėj. Geraj, atveža, pasijungiu. Traukia vos 1 mb, uploadas gal 100 kb, nieko nekrauna, atsijunginėja kas porą sekundžių, paskambinu vėl sakau kas per, pasakiau gatvę, sako tai ko tu tikies, šitoj gatvėj neveikia mūsų internetas. 

22 minutes prieš, Wacky_Unknown parašė:

Naudoju Telia jau daug laiko, esu patenkintas labai.. Rekomendaciją..  Mezon'as nežinau nenaudojau..

naudojau , telia mano mieste nelabai traukia , bet kaime tarp tundru tai traukdavo :D

21 minutes prieš, .lukonic` parašė:

Mešlas. Bandžiau užsisakyt kažkada. Pasiskambinau, pasakiau gatvę, sako joa belekaip čia trauks jūsų gatvėj. Geraj, atveža, pasijungiu. Traukia vos 1 mb, uploadas gal 100 kb, nieko nekrauna, atsijunginėja kas porą sekundžių, paskambinu vėl sakau kas per, pasakiau gatvę, sako tai ko tu tikies, šitoj gatvėj neveikia mūsų internetas. 

Iš kur esi? ir 4g lte naudojai ar ka? Aš irgi to bijau , kiek tolėliau nuo miesto gyvenu bet rašo kad zjbs traukt turetu

Nieko gero nesitikėk iš tokių internetų turėjau 3 tokius panašius partnerius visi "išsipisinėja - scammina" gauni gražių žodžių, kad bus kaip bitutė, pasiimi plana sėdi su trash internetu. Toki prikolai bus visada su lte internetais, todėl geriau likt prie vielinių internetų jei yra galimybė.

oj čia tas LIETUVOJE GERIAUSIAS INTERNETAS tai čiuj didžiausias scam, nes atsijunginėja pastoviai, perjungi rauterį ir t.t., wifi dingsta, internetas stringa, gaunu per laidą į pc 8mb/s steam'e, kam to reikia, jei tas internetas striginėja tai nežinau, naudoju Splius t.y. šiaulių internetą, esu juo nusivylęs, bet paskaitau apie tuos visokius mezon, tele ir t.t.

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

(redaguota)

Turiu aš mezoną, Klaipėdos centre beveik, esu nusivylęs. Žaisi online žaidimus, ping bus minimaliai 70-80 ir kils virš 100, jei gyveni kažkur kur yra medžių, ant routerio rodys tik 1 padala - užtruks amžinybę kol kažką užkraus. Taip pat negalėsi žaisti online ir per yt klausytis muzikos vienu metu, nes labai lagins dėl sukilusio pingo. Siuntimo greitis irgi nėra įspūdingas (torrentuose ar per naršyklę ~2mbps). Upload speed meh visiškas. Būna, kad dingsta pats internetas ir reikia perkrauti routeri, kas labai nervina. Tiesiog neimk, žiūrėk ką nors kitą.

http://www.speedtest.net/my-result/i/2818275111 dariau su telefonu nes neturiu galimybės prie pc būti dabar, prie pc žinoma truputi aukštesni rezultatai, bet ne per daugiausiai (neįsivaizduoju kodėl rodo tipo balticum pavadinimą)

Štai pasiskaityk dėl platesnės nuomonės apie šį internetą. Kaip jis minėjo, jog modemą į usb prailgintuvą kišo ir metė per langą, aš irgi ant namo stogo bandžiau, jog išgauti kuo didesnį greitį, bet visiškas grybas. Iš pradžių turėjau fleshiuka intiko, po to vieną routeri, dabar antra routeri, tai jei žinai tą posakį “gimęs vafliu, tortu nebūsi” tai visiškai tas pats su mezonu, kad ir ką darytum su juo, jis buvo, yra ir bus grybas.

tl:dr niekas nepirkit mezono, dėl dievo meilės

Redaguota , nario Delli.
prieš 15 valandas(-ų), Barz parašė:

Nieko gero nesitikėk iš tokių internetų turėjau 3 tokius panašius partnerius visi "išsipisinėja - scammina" gauni gražių žodžių, kad bus kaip bitutė, pasiimi plana sėdi su trash internetu. Toki prikolai bus visada su lte internetais, todėl geriau likt prie vielinių internetų jei yra galimybė.

Gyvenu name , tad šviesolaidis netinka , dažnai tenka važinėti tad nešiojamas 4g lte modemas butu pats tas.

prieš 14 valandas(-ų), Benka parašė:

oj čia tas LIETUVOJE GERIAUSIAS INTERNETAS tai čiuj didžiausias scam, nes atsijunginėja pastoviai, perjungi rauterį ir t.t., wifi dingsta, internetas stringa, gaunu per laidą į pc 8mb/s steam'e, kam to reikia, jei tas internetas striginėja tai nežinau, naudoju Splius t.y. šiaulių internetą, esu juo nusivylęs, bet paskaitau apie tuos visokius mezon, tele ir t.t.

Buvau užmetes akį , tai neatrado labai profesionaliai. Žiūrėjau atsiliepimus tai visi ant kiekvieno ISP peikia... Telia , cgates , bite , tele2... visus iki vieno paskaites gali už šūda laikyt

prieš 3 valandas(-ų), Delli. parašė:

Turiu aš mezoną, Klaipėdos centre beveik, esu nusivylęs. Žaisi online žaidimus, ping bus minimaliai 70-80 ir kils virš 100, jei gyveni kažkur kur yra medžių, ant routerio rodys tik 1 padala - užtruks amžinybę kol kažką užkraus. Taip pat negalėsi žaisti online ir per yt klausytis muzikos vienu metu, nes labai lagins dėl sukilusio pingo. Siuntimo greitis irgi nėra įspūdingas (torrentuose ar per naršyklę ~2mbps). Upload speed meh visiškas. Būna, kad dingsta pats internetas ir reikia perkrauti routeri, kas labai nervina. Tiesiog neimk, žiūrėk ką nors kitą.

http://www.speedtest.net/my-result/i/2818275111 dariau su telefonu nes neturiu galimybės prie pc būti dabar, prie pc žinoma truputi aukštesni rezultatai, bet ne per daugiausiai (neįsivaizduoju kodėl rodo tipo balticum pavadinimą)

Štai pasiskaityk dėl platesnės nuomonės apie šį internetą. Kaip jis minėjo, jog modemą į usb prailgintuvą kišo ir metė per langą, aš irgi ant namo stogo bandžiau, jog išgauti kuo didesnį greitį, bet visiškas grybas. Iš pradžių turėjau fleshiuka intiko, po to vieną routeri, dabar antra routeri, tai jei žinai tą posakį “gimęs vafliu, tortu nebūsi” tai visiškai tas pats su mezonu, kad ir ką darytum su juo, jis buvo, yra ir bus grybas.

tl:dr niekas nepirkit mezono, dėl dievo meilės

Mano kambaryje geras ryšis , medžiu aplink nėra daug. Žiūrėjau tą temą , bet ji 3 metų senumo , manau galėjo pasikeisti per tą laiką jų kokybė. Rezultatai nėra tokie blogi manyčiau , visgi pačiam miesto centre daug signalu aplink tave yra. Tik tas upload galėtu didesnis būti

prieš 3 valandas(-ų), Cyzas parašė:

Jau 8 metai naudojam mezon , tikrai neblogas internetas , užtenka žaidimams filmas ir t.t , žinoma truksta galingumo bet pakankamai yra :) , kartais per blogus orus tik sugrybauja ( naudoju rauteri ( modema ) .

Iš kur esi? ir gal padarytum testą , kaip padarė Delli?

http://www.speedtest.net/result/i/2818275111

būčiau dėkingas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2439 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...