Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pats planuoju pirkti PS4, praktiškai dėl vienos priežasties - PS exclusive žaidimų, įskaitant naujesnius kaip God of War, Horizon:Zero Dawn, Detroit: Become Human ir senesnius tokius kaip The Last of Us, Beyond Two Souls.

Taip pat norėčiau sužinoti pliusus bei minusus tiek vienos tiek kitos, tačiau, kaip ir minėjau, linkstu prie PS4 pusės vien dėl žaidimų.

❤️

PS4 man asmeniškai controlleris labai smagus, bet mainly dėl exclusivų, The Last Of Us - geriausias žaidimas kokį esu žaidęs, o dar antra dalis išeina neužilgo. Uncharted - irgi labai detalus ir labai įtraukiantis žaidimukas, Gran Turismo taip pat beveik gali varžytis su Forza, nu ir dar krūva tų exclusive kaip Until Dawn, DETROIT: BECOME HUMAN, Horizon Zero Down, God Of War

12 minutes prieš, Kefyras parašė:

Esmė tame, kad tie exclusive žaidimai yra ant XBOX one. T.y The last of us, Forza, Gran turismo ir t.t.

Kažką maišai, nes Gran Turismo visada buvo PS exclusive, taip pat su 1, 2, remastered The Last of Us dalim o Forza visada buvo Microsoft (t.y. Windows/Xbox) exclusive,

❤️

Pc. Dauguma čia apie ps4 exclusive kalba, tai pc turi tikrai geru exclusive žaidimu. Tai pat nemokesi uz multiplayer , pc turi daug free to play žaidimu , galėsi žaisti su pele ir klaviatura , pc galėsi naudot ne tik žaidimam , ir pc gali visada pasikeisti gpu , cpu ar įsidėti ram. Tai pat nepamirsk steam sale'u , kai žaidimus gali gaut už centus!

33 minutes prieš, Reklameris5 parašė:

Pc. Dauguma čia apie ps4 exclusive kalba, tai pc turi tikrai geru exclusive žaidimu. Tai pat nemokesi uz multiplayer , pc turi daug free to play žaidimu , galėsi žaisti su pele ir klaviatura , pc galėsi naudot ne tik žaidimam , ir pc gali visada pasikeisti gpu , cpu ar įsidėti ram. Tai pat nepamirsk steam sale'u , kai žaidimus gali gaut už centus!

Juk žmogus aiškiai paklausė xbox one ar ps 4. Kur tu matai jo klausime kažka apie pc? 

P.S Asmeniškai linkstu prie ps4, ne del exclusive, nes jie man visiskai neidomus ir nedomina, o tiesiog jau kazkaip nuo seno ps prie sirdies. Pultelis dar gal kiek patogesnis nei xbox. 

34 minutes prieš, Barzda parašė:

Juk žmogus aiškiai paklausė xbox one ar ps 4. Kur tu matai jo klausime kažka apie pc? 

P.S Asmeniškai linkstu prie ps4, ne del exclusive, nes jie man visiskai neidomus ir nedomina, o tiesiog jau kazkaip nuo seno ps prie sirdies. Pultelis dar gal kiek patogesnis nei xbox. 

Būtent, parašai vieną, rašo kita...

O kaip dėl Xbox Game pass? Ir PS +? Kuris geriau?

(redaguota)

Apie XBOX Game Pass daug nežinau, nes esu PS+ vartotojas. Kiek teko domėtis, tai Game Pass tiesiog duoda prieigą prie atitinkamo senesnių žaidimų freeaccess like Origin. Taip pat pre-order bonusą gauni 3 days jei pre-oridini kokį naują grajų. Daugiau nepamenu, bet gali pasiskaityti google.lt. Galbūt yra daugiau žinančių apie XBOX PASS'ą ir mane pataisys, bei papildys jei kažko nepaminėjau arba paminėjau ne taip kaip yra.

PS+ didelės populiaresnių žaidimų nuolaidos, tas pats freeaccess turinys, kuris bent jau mano galva yra daug dosnesnis nei XBOX PASS'as. Taip pat būna akcijos savaitgaliais, kai gali žaisti vieną iš naujausių žaidimų visą savaitgali.

Minusas su PS+ tas, jog jei jo neturi negali lošti online, o be XBOX PASS'o gali lošti. O jei tai tavo pirma konsolė, tai tu online ir nežaisi, nes kol priprasi prie analogų būsi mėsyte visuose multiplayer žaidimuose.

Čia kad būtų lengviau apsispręsti :lol:

Redaguota , nario S'Jobs

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

11 minutes prieš, S'Jobs parašė:

Apie XBOX Game Pass daug nežinau, nes esu PS+ vartotojas. Kiek teko domėtis, tai Game Pass tiesiog duoda prieigą prie atitinkamo senesnių žaidimų freeaccess like Origin. Taip pat pre-order bonusą gauni 3 days jei pre-oridini kokį naują grajų. Daugiau nepamenu, bet gali pasiskaityti google.lt. Galbūt yra daugiau žinančių apie XBOX PASS'ą ir mane pataisys, bei papildys jei kažko nepaminėjau arba paminėjau ne taip kaip yra.

PS+ didelės populiaresnių žaidimų nuolaidos, tas pats freeaccess turinys, kuris bent jau mano galva yra daug dosnesnis nei XBOX PASS'as. Taip pat būna akcijos savaitgaliais, kai gali žaisti vieną iš naujausių žaidimų visą savaitgali.

Minusas su PS+ tas, jog jei jo neturi negali lošti online, o be XBOX PASS'o gali lošti. O jei tai tavo pirma konsolė, tai tu online ir nežaisi, nes kol priprasi prie analogų būsi mėsyte visuose multiplayer žaidimuose.

Čia kad būtų lengviau apsispręsti :lol:

Tai mano ne pirma konsolė. PS+ kainos brangios lietuvoje, ar yra kur nors užsienyje pigiau?

2 minutes prieš, Kefyras parašė:

Tai mano ne pirma konsolė. PS+ kainos brangios lietuvoje, ar yra kur nors užsienyje pigiau?

Na jei problemos su finansais tai tokiu atveju pirk dėvėtą konsole iš parduotuvių, kurios suteikia garantiją. Apsidrausi ir gausis šiek tiek pigiau nei rinkos kaina.

fBFVuqU.png

(redaguota)
Dabar, S'Jobs parašė:

Na jei problemos su finansais tai tokiu atveju pirk dėvėtą konsole iš parduotuvių, kurios suteikia garantiją. Apsidrausi ir gausis šiek tiek pigiau nei rinkos kaina.

Turiu omeny PSN Plus access :D Ir pvz, matau kad yra suomijos regiono, tai ten per PS4 patį galima pasikeisti regioną ir veiks? Ar reikia kad būtinai IP būtų iš suomijos regiono?

Redaguota , nario Kefyras
Dabar, Kefyras parašė:

Turiu omeny PSN Plus access :D

Lietuvoje aplamai nėra turinio susijusio su PS. Kuriant PS paskyrą turėsi nurodyti kitą savo gyvenamąją šalį (kaip pavyzdžiui dauguma renkasi UK dėl MP žaidimų kad ping būtų mažesnis). PS+ galėsi nusipirkti kaip pvz. iš G2A (metams ~40€). Žaidimus iš pačio store irgi nelabai verta pirkti. Dauguma tiesiog perka diskus, pereina žaidimą ir parduoda beveik už tą pačią kainą (jei turi giminių UK tada galėsi ir bizniuką prasisukti).

fBFVuqU.png

1 minute prieš, S'Jobs parašė:

Lietuvoje aplamai nėra turinio susijusio su PS. Kuriant PS paskyrą turėsi nurodyti kitą savo gyvenamąją šalį (kaip pavyzdžiui dauguma renkasi UK dėl MP žaidimų kad ping būtų mažesnis). PS+ galėsi nusipirkti kaip pvz. iš G2A (metams ~40€). Žaidimus iš pačio store irgi nelabai verta pirkti. Dauguma tiesiog perka diskus, pereina žaidimą ir parduoda beveik už tą pačią kainą (jei turi giminių UK tada galėsi ir bizniuką prasisukti).

Supratau, dėkoju. :) Turbūt pirksiu PS4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...