Peršokti į turinį

Truputeli apie eFear projektelio valdzia :)


d3dulinas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na ka turiu mini tokia naujiena apie efearo projekteli tiesiog gal labiau susijie su administracija, nes pas juos turbut taip yra iprasta yra.

Viskas yra youtubei pilna demke https://www114.zippyshare.com/v/lX6oQ0Lz/file.html , foromuose irgi banina, temas trina  :) https://prnt.sc/kile1r

[AMXBans] Du har blitt bannlyst fra denne server av Admin kraujelis. 
[AMXBans] Du er permanent bannlyst fra denne Serveren! 
[AMXBans] Bannlyst Alias : lexv2 
[AMXBans] Grunn : ' viso broli ' 
[AMXBans] Du kan klage om din ban @ www.efear.eu  

 

https://www.youtube.com/watch?v=qSo3hlJFHlI&t=15s

Redaguota , nario d3dulinas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai kad banas sitas buvo todel nes skleidziu 'negatyva' kai tuo tarpu patys 'pozetyva' skleidziant banina zaidejus nes jie susinervave ir jiems ranka gadina serveri. Net patys pagrindiniai savaininkai nieko nesako del tokiu veiksmu... Tiesiog truputeli graudu kai tokios kompliktacijos zmones dar zaidzia, o ne ant vilko bileto sedi :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Užbanino dėl to nes @Budre gi yra koduotojas, dizaineris, skripteris kaip jis sakė pats., Bet aš manau dar ir balerina.
- Su visais įvykiais su manimi iš ju pusės pasakiau jiems :D  jei dar kartą man užbaninat ar dar bandysit kaip kenkti jums gg vėl ( nekalbu apie forumus ar kažką )  nuo to karto nei bano nei kenkimo kokio nors. Tik va kaip įeini į serverį su savo pagrindiniu NICK žmonės mane ignoruoja :D ( Nes manau buvo jau pasakyta ką daryti ) na dėl to nepykstu žmonėms patiems rinktis reikia ar tiesiog muilo burbolo operoj sedėti ir klausytis :D 
- Įėjau į foruma, ką pamačiau :D Pasibaigusi IP adreso galiojimo laika :D žinoma pagalvojau kad dėl visokiu nesamonių kurie patys padaro bet žinoma buvau teisus dėl vieno dalyko GALIOJIMO laikas baigėsi :D Na ką pažiūrim kur dabar laiko viska ogi https://www.plesk.com/  Ne reklama ( vistiek nepalaiko tiek praleidumo GB/s tik optinė apgaulė :D ) na žodžiu pasivaikštai ir žiūriu MODESTAS_TALK'as bando apsaugyti serverį su web plesk dalymi :D Na tiesiog MAIN page'as su sesiju tikrinimais :D Na žinoma tai pat nieko gero ir tiesiog kas nori užeina :D - Moralas yra toks jog žmonės ant tiek keisti ir bejėgės būtybės ten yra kad normalaus hostingo negali į pirkti projektui Lietuvoje tarkim kad ir iv.lt ( nes kaip vpsnet.lt pasiėmė  nesuprato nieko kas vyksta jame ) Nes dabar su 80-90-100 MS lakstyti tai tikrai ne kažką, na žinoma ten visi priprate nes apsirenka jaunimas iki 16 metų na buna ir vyresniu bet vis tiek žaisti nėra tol ko vien dėl :D Dar pamačiau vis dar taspats turnyras vyksta :D pagalvoj "LOL gi aš jame turiu dalyvauti :D" informacijos apie jį jau nebėra :( o gaila buvau pasiruošias čia laimėti beleka :D Lietuvos istorijoj gi :D
- Taigi pasikeitė serverio pavadinimas dar (pridėtas papildomas žodys ATNAUJINTAS ) mhm.. Ir ką mes ten matome? Viska ta pati :D Net skinu skilčių skripteris nesugebėjo sutvarkyti žinoma gaila,.. O ten tiesiog url ir pnš parašai ir viskas jei failus turi arba bent jau pasidaręs, na pasidaryti jam bėdu mūsėt nebūtų :D ) Ai tiksliai pasikeitė PARDUOTUVĖS ( žaidimo resursu kainos kosminės :D ) viskas... Atnaujintas SKAITOSI bet žinoma aš ji suprantu jis ant tiek išpi***ėjas kad jis pavarges ir dabar yra vasara gi :D Įdomu nuo ko jis pavargęs? kaip manot :D ?
- Ką toliau matau įėjas į serverį o gi :D CEPKA.LT užraša Ad vietoje. :D [CEPKA.LT] TOP remėjas : Sonixas 150e dėkojame tau.
VA TADA AŠ PAGALVOJAU VO ČIA TAI P***IEC ( net žodyje tapati klaida remėjas o ne rėmėjas :D )  iki tokio lygio nusileist kad apsimest jog turi rėmėja :DDDD? Really bro? apgailėtina blmb... Žodžių projektas, šudas.. administracija am šūdas tik va vienas žmogus padorus iš adminu ir tai sakė davė nemokamai priž net pildyt nereikėjo tai va jis vienintelis normaliausias :D
Pučiami muilo burbulai , ir kaip jis pats yra fifačka, tai jis ta projekta kaip fifačkiuke laiko :D


( Bet man keisčiausia tai kodėl jis savo foruma daro kaip kaip čia :D ? Su tom pačiom skiltym tose pačiose vietose net gi :D ) ne gi reklamos būdas naujas yra ( KOPIJUOK ir IŠPOPULERĖK ) :D ?
 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...