Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Atsirado tokia problema. Prieš win perrašyma ant fortnite turėdavau 70-80fps ir padropindavo retkarčiais iki 30-40. Kai perrašė win, fps kažkodėl laikosi ant 60 fps ir dropina iki 10. vsync ir fps limiteriai išjungti. Galbūt turit įdėjų?

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Pakeistas pavadinimas.

Ką tik pabandžiau su kitu žaidimu. Irgi lygiai ta pati problema. Nebeišsivaizduoju ir ką daryti. Toks vaizdas, jog pati geforce vaizdo plokštė nenori leisti aukščiau fps, nes kai įsijungiau per integruota intel hd, tai maždaug pakyla ir 100fps momentais, bet po to dar blogiau nei geforce dropina iki 10 :D Tai tikiuosi gal turit kažkas iš jūsų įdėjų ką dar galima padaryti.

1 minute prieš, Ugniokas parašė:

Ką tik pabandžiau su kitu žaidimu. Irgi lygiai ta pati problema. Nebeišsivaizduoju ir ką daryti. Toks vaizdas, jog pati geforce vaizdo plokštė nenori leisti aukščiau fps, nes kai įsijungiau per integruota intel hd, tai maždaug pakyla ir 100fps momentais, bet po to dar blogiau nei geforce dropina iki 10 :D Tai tikiuosi gal turit kažkas iš jūsų įdėjų ką dar galima padaryti.

Įdiegtos tvarkyklės iš NVIDIA puslapio?

18 minutes prieš, Benka parašė:

taigi 60hz ekranas nenorek daugiau nei 60 turret nes nematai isijunk frame limiteri ir bus tas 60

Galima išgauti nors ir 300+ FPS su 60 Hz monitoriumi. Aišku tie papildomi kadrai nebus atvaizduojami, bet sumažės input lag'as ir overall bus smoother gameplay.

Prieš 1 valandą, Tautedorus parašė:

Įdiegtos tvarkyklės iš NVIDIA puslapio?

Galima išgauti nors ir 300+ FPS su 60 Hz monitoriumi. Aišku tie papildomi kadrai nebus atvaizduojami, bet sumažės input lag'as ir overall bus smoother gameplay.

Taip. Iš nvidia viskas įdiegta. Naršiau po nemažai forumu, tai tiesiog daugumai padade nvidia control panel settingsų pakeitimas. O pas mane kai koks užburtas fps limiteris yra

prieš 4 valandas(-ų), Ugniokas parašė:

Ir prieš perrašyma ir dabar win 10. 

I3-5100u

4gb ram

geforce 920m

Hmh keista...(nepatingėjau parašyt apie win10) Gal windows 10 prieš perrašymą buvo senesnio edition , o po perrašymo įsirašei naujesnę windows 10 editioną april update??? Šiap nesiūlau naudot windows 10 ant tokio pc nes silpnokas 4gb ram ir procesorius ne ką geresnis naudok win7 , o blogiausiu atveju , kad ir win8 nes jie nėra tiek apkrauti kiek windows 10 aš pats naudojau 10win nuo pat išleidimo , viskas buvo ok , bet kai prasidėjo upd'eitai features tai sulėtėjo gana stipriai kompas ir po paskutinio april update mano desktope dingo visi failai tada supykau pasidariau go back previous build  persikėliau failus į įšorinį hdd ir persirašiau į win7 esu patenkintas , kad ir nėra modernumo , bet stabiliai veikia ;)

prieš 3 valandas(-ų), Bad Boy® parašė:

O neitų tau downgradint windowsus? Nes man po april update irgi daugumą žaidimų ir programų neatsidariau, downgradinau ir vėl viskas ok.

Man visi failai dingo tai turėjau daryt go back previous build persikėliau failus į įšorinį hdd ir 7 įsirašiau nėr problemų :) windows 10 labai apkrauti ir visokių cirkų atsitinka

prieš 3 valandas(-ų), Ugniokas parašė:

Ir žaidimai man kaip tik geriau tvarkosi su windows 7 gal dėl to ir yra fps dropas ant win10 nes nelabai išvežą

Forumo bernelis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...