Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, Nemix parašė:

Nuo kada mokslai kažkam pradėjo rūpėt ? Svarbiausia atsiskaitai ir laisvas. Vis tiek chicken fabrike visi dirbsim, tai realiai koks skirtumas. O dar čia tik PUPP tai vpš pofik turėtų būt, nes jis visiškai nieko nereiškia.

Kalbėk už save,fabrike,tu gal ten ir dirbsi.

37 minutes prieš, AYY parašė:

Nu žinai kai tu į profke eini tau gal tie PUPP nieko nereiškia.

Baigiau profkę,ką prieš profesines turi? baigiau paklausią specialybę,ir man nusišikt ant univerų.

(redaguota)
7 minutes prieš, - Blaack parašė:

Tendencijos,bet ne planai kiekvieno žmogaus,aš neišvariau,jei ir varyčiau tektų turėt pirma jau susiradus ten butą,darbą,gatvėje nemiegosi.

Na, šiais laikais visi turi kontaktus, o ypač tokioj emigrantų šalį kaip Lietuva. Per gimines, draugus, draugų gimines nesunku susirast užsienyje darbą ir laikinai kur nors pagyvent, kol pats užsidirbsi būstui.

Redaguota , nario Nemix

OVnJhvf.png

Prieš 1 valandą, AYY parašė:

Nu žinai kai tu į profke eini tau gal tie PUPP nieko nereiškia.

No offense, bet šis tavo išsireiškimas man davė tavo fizinį paveikslą. Tai turbūt, kad nešioji akinius, sveri 50kg, mokykloj draugų neturi, tėvai verčia mokintis todėl nesugebi galvot daugiau nei tau leidžia tėvai. Manau pataikiau į dešimtuką?

28 minutes prieš, Nemix parašė:

Na, šiais laikais visi turi kontaktus, o ypač tokioj emigrantų šalį kaip Lietuva. Per gimines, draugus, draugų gimines nesunku susirast užsienyje darbą ir laikinai kur nors pagyvent, kol pats užsidirbsi būstui.

Kas tie visi? Nenaudok žodžio visi nes tu nežinai ar visi turi ryšių,aš neturiu,giminės ne užsienyje,draugai užsienyje,bet ne ten kur noriu,kažkaip tau lengva kalbėt,padaryt yra žymiai sunkiau,+ be kalbos nieko nepadarysi.

15 minutes prieš, Barz parašė:

No offense, bet šis tavo išsireiškimas man davė tavo fizinį paveikslą. Tai turbūt, kad nešioji akinius, sveri 50kg, mokykloj draugų neturi, tėvai verčia mokintis todėl nesugebi galvot daugiau nei tau leidžia tėvai. Manau pataikiau į dešimtuką?

Pats tikriausiai ne ką geresnis,kad sugebi žmogaus nepažystant jį įžeidinėti.

17 minutes prieš, - Blaack parašė:

Kas tie visi? Nenaudok žodžio visi nes tu nežinai ar visi turi ryšių,aš neturiu,giminės ne užsienyje,draugai užsienyje,bet ne ten kur noriu,kažkaip tau lengva kalbėt,padaryt yra žymiai sunkiau,+ be kalbos nieko nepadarysi.

Pats tikriausiai ne ką geresnis,kad sugebi žmogaus nepažystant jį įžeidinėti.

Vien dėl tokių žioplių kaip tu, savo sakinį uždėjau žodį "turbūt" kuris turi savo reikšme.

1 minute prieš, - Blaack parašė:

Neturėčiau patirties - nešnekėčiau. Gal ir per palčiai paėmiau, bet bent jau mano pačio aplinkoje daugelis vasarą važiuoja dirbti (įskaitant ir save patį), svajoja apie gyvenimą ten arba jau yra įsikūrę svetur visam laikui. Aišku galima vaidinti čia patriotus, bet ar tikrai apsimoka ? Nedaugelis (pvž. kaip tu šiuo atveju) bando skintis kelią Lietuvoje. Aš nekalbu apie tuos, už kurių nugarų stovi tėveliai su savo storom piniginėm ir, kurie gali leisti savo brangiems vaikučiams viską.

OVnJhvf.png

prieš 3 valandas(-ų), Nemix parašė:

Neturėčiau patirties - nešnekėčiau. Gal ir per palčiai paėmiau, bet bent jau mano pačio aplinkoje daugelis vasarą važiuoja dirbti (įskaitant ir save patį), svajoja apie gyvenimą ten arba jau yra įsikūrę svetur visam laikui. Aišku galima vaidinti čia patriotus, bet ar tikrai apsimoka ? Nedaugelis (pvž. kaip tu šiuo atveju) bando skintis kelią Lietuvoje. Aš nekalbu apie tuos, už kurių nugarų stovi tėveliai su savo storom piniginėm ir, kurie gali leisti savo brangiems vaikučiams viską.

Aš ne patriotas nee,tegu eina n* tą visa Lietuva,tiesiog dabar nėra sąlygų.

prieš 3 valandas(-ų), Barz parašė:

Vien dėl tokių žioplių kaip tu, savo sakinį uždėjau žodį "turbūt" kuris turi savo reikšme.

Žioplių:) nepažysti tai nešnekėk,labai jau visi viską apie visus žino daugiau nei pats žmogus apie save;)

prieš 1 valandą, - Blaack parašė:

Aš ne patriotas nee,tegu eina n* tą visa Lietuva,tiesiog dabar nėra sąlygų.

Žioplių:) nepažysti tai nešnekėk,labai jau visi viską apie visus žino daugiau nei pats žmogus apie save;)

Tiesiog gali susidaryt pirma įvaizdį vien iš jo sakinio ir kaip jis jį suformuluoja. Tai yra paprasčiausi pagrindai kuriuos jau turėtum žinot.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...