Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Oficiali "Sony" žinia: Playstation 5 nematysime bent trejus metus


lie

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2156 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Trečiadienį „Sony“ vadovai investuotojus informavo, kad žaidimų kompiuteris „Playstation 4“ „artėja link savo gyvavimo ciklo pabaigos“.

„Wall Street Journal“ žurnalistai išsiaiškino, ką tiksliai reiškia tokia formuluotė: pasirodo, PS4 dar mažų mažiausiai trejus metus nebus keičiamas naujesniu „Sony“ žaidimų kompiuteriu, rašo „Ars Technica“.

„Ateinančius trejus metus ruošimės naujam žingsniui, pritūpsime, kad ateityje galėtume pašokti aukščiau“, – sakė „Sony Interactive Entertainment“ generalinis direktorius Tsuyoshi Kodera.

O jeigu naujasis „Playstation“ kompiuteris pasirodys 2021 metais, vadinasi, nuo „Playstation 4“ išleidimo bus praėję aštuoneri metai – kiek daugiau, nei skiria ankstesnes šio žaidimų kompiuterio kartas (apie 6–7 metus). Tačiau tai neturėtų per daug stebinti – šiame gyvenimo ciklo etape „Playstation 4“ prekyba vyksta sėkmingiau nei bet kurios kitos ankstesnės kartos „Sony“ kompiuterio. Tikėtina, kad „Playstation 4“ gyvavimo ciklą pailgino ir „Playstation 4 Pro“ išleidimas 2016 metų gale – šis kiek galingesnis, tačiau su originaliuoju 2013 m. išleistu kompiuteriu programinės įrangos požiūriu visiškai suderinamas įrenginys teikia galimybę žaisti žaidimus 4K raiška. Kol kas nėra aišku, ar „Sony“ naująją žaidimų kompiuterių kartą kurs „nuo nulio“, ar išlaikys tą pačią suderinamą programinės įrangos ir žaidimų platformą, tačiau papildys ją techninėmis galimybėmis.

Anksčiau svetainė „SemiAccurate“ buvo paskleidusi gandą, kad naują žaidimų kompiuterį „Sony“ gali pristatyti net ir šiais metais, tačiau oficiali informacija tokius gandus paneigia.

Šaltinis: https://www.15min.lt/mokslasit/straipsnis/zaidimai/sony-oficiali-zinia-playstation-5-nematysime-bent-trejus-metus-1106-976660

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2156 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...