Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SANLIFE.lt | Forumo startas šiandien 19:00H, laukiami visi!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

PROJEKTO KOMANDA

Lukas (Įkūrėjas) (Mark_Collins) 16 metų - Projekto savininkas, atsakingas už projekto plėtra, tinklapio tvarką bei rinkimus.
Martynas (Savininkas) (Ron) 17 metų - Projekto savininkas, atsakingas už modifikacijos darbus bei jos veiklą.

 

Sveiki, šiandien noriu jums pristatyti į lietuvos SAMP serverių tinklus įžengiantį projektą pavadinimu SANLIFE.lt. Mūsų tikslas užtikrinti jums gerą bei patogų žaidimą.

 

GAUJŲ SISTEMA - gaujų sistema yra gan paprasta. Gaują galės susikurti kekvienas norintis žaidėjas už tam tikra serverio valiutos sumą. Gaujos galės grobti pastatus tokius kaip - bankas, vyriausybė, lažybų punktas bei daug kitų. Taip pat gaujos turės ir nuosavus sandelius kuriame galės pasiimti reikiama ginklų bei narkotikų sumą, aišku tam reikia pačio gaujos lyderio leidimo. Per komandą /paslaugos, gaujos lyderis galės pirkti įvairius patobulinimus savo gaujai t.y gaujų teleportą į bazę, po virvę kekvienam gaujos nariui bei gaujos įsodinima į mašiną.

GINKLŲ BEI NARKOTIKŲ SANDELIO SISTEMA - kaip ir visur gaujos turės kovoti dėl sandelio serveryje. Sandelys atsidarys nuo 19:00 iki 21:00 valandos, gaujos ten kariaus dėl ginklų bei narkotikų, o teisėsauga turės naikinti narkotikus. Už paimta bei sunaikinta paketa bus duodama tam tikra piniginė suma gaujiniui arba teisėsaugos nariui.

TRANSPORTO SISTEMA - paprastai žaidėjas galės turėti dvi transporto priemones bet kreditų pagalba per komandą /paslaugos (/kreditai), galės nusipirkti ir trečia mašinos slotą.

BANKO SISTEMA - ši sistema serverio darbam paįvairins žaidimą t.y jei jūs neturi banko saskaitos neleis įsidarbinti į betkokį darbą, parašę komanda /gps (/navigacija) - bankas, ir nuvykę ten galėsi atsidaryti banko saskaitą už tam tikrą pinigų sumą.

DIREKTORIAUS VALDYMO SISTEMA - kekvienas darbas su pakvietimu turės savo direktorius. Direktorius turės visiškai pilną firmos valdymas su komanda /fvaldymas (/dkomandos). Direktorius galės sukurti arba ištrinti darbo rangą, priskirti jam algą, išvaizdą ir transporto priemonę. Direktorius galės nustatyti kokių teisių reikia įsidarbinimui, ar reikia pažymos bei nuo kiek patirties taškų žaidėjas galės įsidarbinti darbe.

 

POLICIJOS DARBAS - ginti. saugoti. padėti. policijos šūkis. Kaip ir visur policija turės gaudyti nusikaltusius žaidėjus dalinti jiems baudas arba nuvežti bei pasodinti į kalėjimą. (Šis darbas randasi SANFIERRO mieste)

MEDIKŲ DARBAS - medikai privalės gydyti, blaivinti bei prikelti žmones iš mirties t.y jei žmogus bus pašaunamas kaip ir realybėje jis merdės kol neatvažiuos medikai, medikai paspaudus „N“ mygtuką galės jį prikelti, parduoti šarvų bei gyvybių. (Šis darbas randasi BLUEBERRY miestelyje)

TAKSISTŲ DARBAS - kaip ir dažniausiai takistai turės vežioti žaidėjus į jų paprašytą vietą iš taško A į tašką B, taip pat taksistai turės ir budėjimo vietas į kurias įvažavę ir parašė komanda /budėti (/budejimas), visiems serverio žaidėjams praneš žinutė jog jūs būdite , kažkurioje iš būdėjimo vietų.

MECHANIKŲ DARBAS - be mechanikų, nebūtų ir serverio mašinų. Serveryje mechanikai yra mašinų angelai sargai, jie galės tiuninguoti, sutvarkyti, bei montuoti ratus. Mechanikai nevietoje pastatytas mašinas privalės nutepmti į KMA (Konfiskuotų mašinų aikštelė).

DYLERIŲ DARBAS - turbūt pavojingiausias bet pelningiausias darbas serveryje, dyleriai galės pardavinėti tokias prekes kaip - ginklus, kanapes, heroina, kokaina bei opiju.

LOGISTIKOS (FŪRISTŲ) DARBAS - fūristai taip pat pavojingas bei pelningas darbas. Kodėl pavojingas?, nes fūristai galės vešti narkotikus bei ginklus į sandelį, policija privalės sugauti bei sunaikinti narkotikų arba ginklų krovinį. Taip pat fūristai galės vežti ir neutralius krovinius tokius kaip maisto prekės, baldus, transporto priemones į turgų arba saloną ir t.t

 

PROJEKTO INFORMACIJA

Tinklapis - www.SANLIFE.lt (UŽRAKINTAS) Startas šiandien 19:00 valandą!

Serveris - samp.SANLIFE.lt (IŠJUNGTAS)

Teamspeak serveris - ts.SANLIFE.lt (GREITU METU VEIKS)

PROJEKTE LAUKIAMI VISI FORUMO STARTAS JAU ŠIANDIEN 19:00 VALANDĄ!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

nieko naujo, banalus lietuviškas projektas (net nežinau ar galėčiau tai vadinti projektu). Laikas į sampą kažką naujo įnešti, o ne tą pačią monotoniją + Aivaras parašė savo serverio pristatyme metus, vardą tai ir dabar jūs visi iš paskos rašysit? Laikas nustot badaut mokykloje, kad nusipirkt domeną, hostingus, kažką paveikit įdomesnio yra kas tikrai nustebins labiau sampą nei jūsų išeikvotas laikas ir platinta modifikacija. Sėkmės!

-

btw logistika nėra darbas, logistika yra mokslas.

Citata

Logistika – praktinės ir mokslinės veiklos sritis, apimanti įvairius materialinių srautų, ypač prekių, judėjimo, prekybinės veiklos organizacinių procesų klausimus. Taip pat planavimo, įgyvendinimo ir kontroliavimo priemonės, įskaitant optimalaus krovinių srauto organizavimą, transportavimo, sandėliavimo ir kitų materialinių ir nematerialinių operacijų valdymą nuo žaliavų ir medžiagų įsigijimo iki pristatymo gamybos įmonei, vidinės gamybinės žaliavos ir medžiagų bei pusfabrikačių perdirbimo, gatavos produkcijos, atitinkančios jo interesus ir reikalavimus, pristatymo vartotojui, taip pat reikiamos informacijos perdavimas, saugojimas ir apdorojimas.

-

ir dar nepaminėjau begalės rašybos klaidų

Redaguota , nario intrigantas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
5 minutes prieš, intrigantas parašė:

nieko naujo, banalus lietuviškas projektas (net nežinau ar galėčiau tai vadinti projektu). Laikas į sampą kažką naujo įnešti, o ne tą pačią monotoniją + Aivaras parašė savo serverio pristatyme metus, vardą tai ir dabar jūs visi iš paskos rašysit? Laikas nustot badaut mokykloje, kad nusipirkt domeną, hostingus, kažką paveikit įdomesnio yra kas tikrai nustebins labiau sampą nei jūsų išeikvotas laikas ir platinta modifikacija. Sėkmės!

-

btw logistika nėra darbas, logistika yra mokslas.

-

ir dar nepaminėjau begalės rašybos klaidų

paminėk „begalę“ rašybos klaidų, ištaisysiu :) p.s logistika reiškia ir siuntų pervežimą bei krovinių taip kad stfu :)

Redaguota , nario Lukas S.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Lukas S. parašė:

kolkas radau 1 klaidą, seneliukai negaišk sau ir man laiko :)

  1. lietuvos;
  2. sunaikinta, paketa;
  3. trečia;
  4. jei jūs neturi, ir nuvykę ten galėsi;
  5. turės visiškai pilnas darbo valdymas;
  6. ginti. saugoti. padėti.;
  7. būdėjimo;
  8. heroina, kokaina, bei opiju;
  9. vešti narkotikus.

Siūlau likusius metus mokykloje paversti naudingais, nes Lietuvių kalbos egzamino išlaikymas neatrodo realus.

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nenoriu įžeisti bet būk žmogus pateik nors viena savo projekto maždaug punktą ar maždaug nors viena sistema kuri išsiskirs iš visu kitu ir atrodys orginaliau už kitus projektus? Ta prasme manau supranti jog paleidi projektą kuris neturi jokiu skirtumu tarp kitu čia tas pats kaip visi kiti kurie startavo sulauke 20/40 žmoniu susidomėjimo artėjant vasarai ir maždaug užsidarę dėl beviltiško nesusidomėjimo iš žaidėju puses nes na aš nesuprantu kam veltui leisti savo pinigus jeigu žadi paleisti tapati ką kiekvienas snarglynas paleido ir toliau apie savo projektą jokiu ateities planu nepateikę.. Patarimas greičiau keisk viską ir darykis tvarkingai nuo 0 nes jeigu galvoji kad paleisi tapati kaip visi ir turėsi kažkokiu išsiskyrimu nuo kitu tai klysti juodai nes gaujų ir visos kitos sistemos neduoda jokiu susidomėjimų jokio maždaug įspūdžio čia tas pats kaip paleisti paplatinta GM iš savo pinigu ir sakyti va mes busim orginalesni už kitus nes mūsų serveris turi gera pavadinimą (supranti mane kaip tai kvailai skamba?)...

Ir dar 110% statau kad aprašymą parašę tas Chill kur maždaug neturi jokios idėjos kaip pateikti orginalu aprašymą o jus tokie blankai imat tokio frukto paslaugas už ačiu ir galvojat jog atrodysit kažkuom geresni už kitus projektus...

Redaguota , nario Ryan'Sound
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

" GAUJŲ SISTEMA - gaujų sistema yra gan paprasta. Gaują galės susikurti kekvienas norintis žaidėjas už tam tikra serverio valiutos sumą. Gaujos galės grobti pastatus tokius kaip - bankas, vyriausybė, lažybų punktas bei daug kitų. Taip pat gaujos turės ir nuosavus sandelius kuriame galės pasiimti reikiama ginklų bei narkotikų sumą, aišku tam reikia pačio gaujos lyderio leidimo. Per komandą /paslaugos, gaujos lyderis galės pirkti įvairius patobulinimus savo gaujai t.y gaujų teleportą į bazę, po virvę kekvienam gaujos nariui bei gaujos įsodinima į mašiną.

GINKLŲ BEI NARKOTIKŲ SANDELIO SISTEMA - kaip ir visur gaujos turės kovoti dėl sandelio serveryje. Sandelys atsidarys nuo 19:00 iki 21:00 valandos, gaujos ten kariaus dėl ginklų bei narkotikų, o teisėsauga turės naikinti narkotikus. Už paimta bei sunaikintą paketą bus duodama tam tikra piniginė suma gaujiniui arba teisėsaugos nariui."

 

sistemos ir taip, jau matytos galejot kazka naujesnio padaryti del projekto kazka naujo imesti ar del gauju ar del kazko? ir kas jums su tais life? sanlife? greenlife, grandlife kitu pavadinimu nebegalit padaryti ar kas jau yra? darbus sumetet komanda suraset, gauju sist imetet is 2015 metu kai tokios dar sistemos buvo nieko, gero tikrai neparodet.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

PROJEKTO KOMANDA

Lukas (Įkūrėjas) (Mark_Collins) 16 metų - Projekto savininkas, atsakingas už projekto plėtra, tinklapio tvarką bei rinkimus.
Martynas (Savininkas) (Ron) 17 metų - Projekto savininkas, atsakingas už modifikacijos darbus bei jos veiklą.

 

čia naujas trendas kurt serverius tik kad pasirodyt kad esi savo serverio savininkas?xdd

 

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...