Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras,

Op, op, op.

Taip esu Lukas_Fiesta, minėjau jog kurdamas paskutinį projektą pasitrauksiu iš SAMP'o, bet supratau jog be jo nebegaliu, turi kažkas užimti laisvą laiką, o kaip kitų žaidimų esu ne mėgėjas, tad tenka gryžti prie to pačio prie kurio geriausiai ir sekasi bei esu apsipratęs. Turėjau projektą lasPuerto, nebuvo modifikacija paruošta iki galo, vis žadėjau projekto vartotojams jog greitai startuosime, bet viską sutrugdė skripterių keitimas, taip tai buvo mano klaida niekieno kito negaliu kaltinti, kadangi projekte iš administracijos likau vienas, nežinojau ko griebtis kaip taisyti klaidas, juk visiems sunku, daug vartotojų piktų laukė skripterio normalaus, modifikacijos didelio progreso bei pagaliau serverio starto, na bet man išties nesisekė, nežadu kažko neigti ar tiesio slėpti savo klaidas, taip pripažinsiu dėl visko buvau kaltas, dėl skripterių keitaliojimo, dėl progreso nerašymo, kur ant galo projektą su viskuo pardaviau, žinoma ir suprantama manau jog kitaip nebūtų įmanoma ir sugryžti ir sutvarkyti šios klaidos, tad sekite toliau.

Truputi apie mane informacijos

Mane daugelis žino kaip Lukas_Fiesta, šiame forume jau esu nuo 2013 metų (senbūvis), nuo to laiko ir žaidžiu SAMP'ą. Draugiškas, principingas, komunikabilus, ištiesiantis pagalbos ranką, neatsuku niekuomet nugaros, mėgstantis bendrauti, kupinas įdėjų bei plačios fantazijos, linksmas, ne nuobodus, mėgstantis naujus išbandymus ( naują darbą ), greitai mokinuosi, stengiantis venkti konfliktų, šaltų nervų, geros širdies žmogelis. ;) Trumpai papasakojau apie save, jei kažko trūksta prižadu atsakyti į jūsų kiekvieną klausimą.

Kaip ir kiekvienoje temoje manau kiekvienas nori rasti, ką vartotojas gali ir ką moka ? 

• Šiek tiek moku CSS/HTML kalbą.
  • Sugebu rašyti didelius tekstus t.y serverio aprašymus, sistemų ir kt.
  • Užsiimu įgarsinimais, galiu įgarsinti jūsų norimus tekstus t.y projekto pristatymą, sistemas ir kitus tekstus, pagal jūsų normas.
  • Kaip žinia esu ne menkas reklamuotojas, galiu išties ne mažai vartotojų atvesti į jūsų tinklapį, pakelti lankomumą, susidomėjimą projektu.
  • Galiu tartis su hostingų tiekėjais dėl jūsų serverio paramos t.y už jūsų projektą atstovauti.
  • Dirbu su IPS ir IPB forumais, neužsiimu kodavimu dizainų, galiu tik juos redaguoti, gilintis ir koreguoti kodą pagal jus.

Manau čia yra viskas ką aš sugebu, jei reikės viską plačiau galėsiu išplėsti asmeninę žinute.

Ko tikiuosi iš projekto ?

• Tikiuosi iš projekto šiokio tokio atlyginimo jei neišeis galima atsiskaityti projekto privilegijomis t.y ( sukurti kažkokį rangą arba priimti į komandą ).
  • Projekto norėčiau su domenu.
  • Jog finansai būtų ne problema.
  • Pilnai surinktos ir patikimos komandos.
  • Subrendusių savininkų.

Kontaktai

el.paštas - [email protected]
skype - lukas.bestukas ( su tašku ).

Iki pasimatymo :hi:
Lauksiu jūsų žinučių. :taika:

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
  • ,
1 minute prieš, Hodge parašė:

Šitas žmogus patikimas, rekomendacija.

Dėkoju tau. ;)

1 minute prieš, Aurimas. parašė:

Manau daug kam kylantis klausimas, kaip tau neužkniso kurti tų projektų? :D 

Kodėl taip manai ? Mano projektas buvo tik vienas, o per visą gyvenimą esu kūręs su paskutiniu pažiekime ką, jog visiems būtų aišku. ;)

2016 metais buvo pradėtas kurti projektas mStories.lt ( ne reklama ), užsidarė dėl bugų didelių, kaip žaidėjų nesaugojimas, skinų, pinigų, transporto priemonių. Teko uždaryti projektas užsidarė, domeną atidaviau darydamas konkursą.

2018 metais, buvo pradėtas kurti projektas tuo pačiu pavadinimu mStories.lt ( ne reklama ), po neilgo laiko pavadinimą teko pakeisti į lasPuerto ( ne reklama ). Buvo parduotas visa kita informacija aprašyme paminėta. ;)

Ir toliau kalbant, mane ne bent esi matęs kaip bendra savininką kituose projektuose, arba kitą komandos narį, nes štai šie du projektai buvo manieji. Ačiū jog teiraujiesi ir beje aš ne kuriu, o ieškau viską pasako temos pavadinimas, kitą kartą būk atidesnis. :P

1 minute prieš, Anthonis parašė:

Patikimas žmogus, nepaves. Rekomenduoju

Dėkoju tau !

Dabar, Lukas_Fiesta parašė:

Dėkoju tau. ;)

Kodėl taip manai ? Mano projektas buvo tik vienas, o per visą gyvenimą esu kūręs su paskutiniu pažiekime ką, jog visiems būtų aišku. ;)

2016 metais buvo pradėtas kurti projektas mStories.lt ( ne reklama ), užsidarė dėl bugų didelių, kaip žaidėjų nesaugojimas, skinų, pinigų, transporto priemonių. Teko uždaryti projektas užsidarė, domeną atidaviau darydamas konkursą.

2018 metais, buvo pradėtas kurti projektas tuo pačiu pavadinimu mStories.lt ( ne reklama ), po neilgo laiko pavadinimą teko pakeisti į lasPuerto ( ne reklama ). Buvo parduotas visa kita informacija aprašyme paminėta. ;)

Ir toliau kalbant, mane ne bent esi matęs kaip bendra savininką kituose projektuose, arba kitą komandos narį, nes štai šie du projektai buvo manieji. Ačiū jog teiraujiesi ir beje aš ne kuriu, o ieškau viską pasako temos pavadinimas, kitą kartą būk atidesnis. :P

Dėkoju tau !

Aš neturiu prieš tave nieko blogo, puiku, jog bandai kažko siekti, kažką sukurti. Bet kiek daug kartų atrodo mačiau tavo nikc'ą projektuose, todėl man taip ir susidėjo, jog tu daug kuri/prisidedi prie projektų. :D Realiai siūlyčiau mesti šitą reikalą su SA:MP'u, geriau žaist populiariam serveryje - pasieksi tikrai daugiau kažko. Anyway sėkmės :D

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

1 minute prieš, Aurimas. parašė:

Aš neturiu prieš tave nieko blogo, puiku, jog bandai kažko siekti, kažką sukurti. Bet kiek daug kartų atrodo mačiau tavo nikc'ą projektuose, todėl man taip ir susidėjo, jog tu daug kuri/prisidedi prie projektų. :D Realiai siūlyčiau mesti šitą reikalą su SA:MP'u, geriau žaist populiariam serveryje - pasieksi tikrai daugiau kažko. Anyway sėkmės :D

Ačiū tau labai už patarimus, bet galima visuomet viską išbandyti, daugelis žaidėjų mėgsta mano nick kopijuoti, tad manau todėl daug kur ir esi matęs, pats nesiregistruoju į naujus projektus. 

2 minutes prieš, LAIMIS A. parašė:

tiesiog greit pasiduoti viskam, tiek projektų pažadų. KAM?! :D

Na dėl pasidavimo nesakysiu nieko, bet išties pasiduoti ne mano sritis, tiesiog viską taip užbaigiau dėl to jog per daug skripterių pakeista buvo, žaidėjai nesuprato ko dar iš projekto tikėtis. ;)

1 minute prieš, rsrytis parašė:

lol nėra kuo laiko užpildyt :DDDDD nežaisk žaidimų ir susirask veiklos, žaidimai nėra išeitis susirast veiklos, aišku kurk tu tą sampą, gal kada nors būsi pro samp krijeitor, o tuo tarpu žmonės kals milijonus ir mėgausis gyvenimu.

Na aš kalbu apie laisvą laiką kurį galiu skirti žaidimams, tai kalba eina apie SAMP, nes daugiau nėra ką žaisti asmeniškai man. :D

3 minutes prieš, RyanasG parašė:

Nepažįstu pilnai žmogaus bet man asmeniškai patikimas, rekomenduočiau tikrai bent aš asmeniškai.

Ačiū tau, manau dar proga kažkada bus susipažinti. ;)

prieš 2 valandas(-ų), rsrytis parašė:

lol nėra kuo laiko užpildyt :DDDDD nežaisk žaidimų ir susirask veiklos, žaidimai nėra išeitis susirast veiklos, aišku kurk tu tą sampą, gal kada nors būsi pro samp krijeitor

Sutinku, su rychka, esmė tame, kad parduodamas laspuerto, sakei, kad neturi laiko, darbas, draugai ir pan., ir kitas dalykas, kad pasiliksi laspuerte ir grįši su dar daugiau jėgų ir stipresnis. Aš nesuprantu ir man atrodo, kad pas tave lygiai tiek pat IQ, kiek ir pas mindaugėlį, kur su maikonu maudosi prieš visą kauną XDDDD

prieš 1 valandą, Deivis'V parašė:

Šitaaa tai 100% rekomenduoju prigriebt į projekta, patikimas ir malonus žmogelis, kad ir nepaėjo su laspuerto nors ir taip tikėjausi jog startuosim.. :/ ždž sėkmės seniūzas ieškant projekto :P

Ačiū tau Deivi :taika:

prieš 1 valandą, blankas? parašė:

tai *Myliu SuperGames.lt* skype boto ieskojot 2k18 tai samp serverio iesko kur atsistoti kur padaryti gera administracija sukurti masterpiece projekta su ahuenom sistemom kaip viskas ok bus baltijos rekordas XD 2k18 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

p.s laukiu 20 euru skoloj

Apie kurį baltijos šalių rekordą kalbame, taip pat gali plačiau ? Nebežiūrėk tų savo animacijų ir atsigauk juk čia yra realybė. :oho: 

Kokių 20 eurų ? Plačiau taip pat gali ? ;)

prieš 1 valandą, Rodžeris2007 parašė:

hey ho dar vienas kuris tik sampa ir tegrajina su masina ratais besisukdamas. sekmes kuriant tikroviskiausia serveri naudojant 2005 technologijas! ir svaistyk saibas ant savo unikalaus menesinio projekto

Hey ho ho ho, taip dar vienas iš šimtų tūkstančių kuris žaidžiu sampą ir mąsto protingai kur laisvą laiką padėti. Ačiū tau, bet tu neskaitai temos turinio tiek pavadinimo, aš ieškau projekto, o ne jį kuriu dar vienas veikėjas kuris sėdi kiaurai parą prie kompo ir raidės visos gliūčinasi ( so sad )... Švaistysiu viską kur norėsiu, kaip tu užsidirbsi ir turėsi savų pinigų, o ne tėvų kišenes kratysi ar savo pietų pinigus leisi ( again so sad ). :bebe:

9 minutes prieš, Funkis parašė:

Sutinku, su rychka, esmė tame, kad parduodamas laspuerto, sakei, kad neturi laiko, darbas, draugai ir pan., ir kitas dalykas, kad pasiliksi laspuerte ir grįši su dar daugiau jėgų ir stipresnis. Aš nesuprantu ir man atrodo, kad pas tave lygiai tiek pat IQ, kiek ir pas mindaugėlį, kur su maikonu maudosi prieš visą kauną XDDDD

rsrytis, o ne rychka, ką parašiau prie to pačio susideda, žinoma kaip negali pasilikti savo kurtame projekte ? :o Ką be padarysi, kaip parduodi projektą ir žmogus nieko su juo nebedaro, juk aš ne savininkas, aš ten dabar niekas aš negaliu nieko paspartinti, tiesa ? :) Matau, kad tu nieko nesupranti, bandai dabar man kažkaip įgelto jog į skripterius nepriėmiau ? :mucha: Funki ( Lukai ), nors ir esi bendravardis, bet pas tave very very low level, you know this, ye ? Manau supranti, bet bandai toliau savo jėgą užhujarinti ir vėl bandysi kažkai įgelti, bet suprask, kad ne ant manęs panaudosi savo šitas visas shit nesamones. Kalbi apie IQ gal nori pasidalinti savuoju IQ viešai, taip pat ir aš pasidalinsiu, žmogau juk tavęs neskriaudžiau, jau kad nepriėmiau nereikia taip šokti ir draskyti akių, atsigauk, suprantu, kad žiaurus pasaulis, bet nereik čia rašyt kažkokių vėjų. :taika: Pričiom čia tas "Mindaugėlis" ??

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...