Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Society parašė:

O kaip kituose žaidimuose pvz: cs:go ir pnš?

Cs go laggina, bet aš jo nelošiu, tad man reikia lol'o susitvarkyti, kad taip nebūtų.

3 minutes prieš, Violet Evergarden parašė:

jeigu vaizdo plokstes nera, tai del to, kad sudinas procesorius, jeigu yra vaizdo plokste, tikriausiai todel, kad ir procesorius ir vaizdo plokste - sudini

Realei beprasmiškas tavo komentaras

1 minute prieš, Dovydas// parašė:

Cs go laggina, bet aš jo nelošiu, tad man reikia lol'o susitvarkyti, kad taip nebūtų.

realiai tai as pasakiau ka tu norejai isgirsti, priezasti del ko tau lagina lolas, 8gb ramu nereiskia, kad kompiuteris geras, ypac kai su tokiu procesoriumi ir jeigu dar naudoja integruotas grafikas

Dabar, Violet Evergarden parašė:

realiai tai as pasakiau ka tu norejai isgirsti, priezasti del ko tau lagina lolas, 8gb ramu nereiskia, kad kompiuteris geras, ypac kai su tokiu procesoriumi ir jeigu dar naudoja integruotas grafikas

Aš ir nesakau, kad tie ramai, tai čia jau WOW. Pas pažįstama 2GB ram'ų, bet pas jį lol'as 50-60 fps. 

1 minute prieš, Violet Evergarden parašė:

bonus:

Čia tipo nelagina jam? :D Buvau pasidaręs gal net panašius settingus, vistiek truputį lagino.

Dabar, Violet Evergarden parašė:

nu vat katik pats parodei, kad nieko nenusimanai, as tau katik paaiskinau, kad RAM'ai nieko neduoda jeigu kitos dalys sudas, kur tavo procesorius yra totalus crap'as

Tai todėl aš ir sukūriau tema, nes aš visiškai žalias tame. ;) Pas jį procas 2,30

4 minutes prieš, Dovydas// parašė:

:Dddd beprasmiski tavo atsakinejimai, nes niekas tau nepades stebuklingai sufixinti lagu ^^ jei jau csgo laggina tai ka ir bekalbet apie lola, kur daug daugiau visokiu efektu ir kitu nesamoniu, kas reiskia didesne apkrova ir rip. Esme tame, kad turi darbini laptopa, ant kurio rimtesniu geimu nepazaisi, tai jei nepatinka laginantis lolas jau nieko nepadarysi.

(redaguota)
3 minutes prieš, liight parašė:

:Dddd beprasmiski tavo atsakinejimai, nes niekas tau nepades stebuklingai sufixinti lagu ^^ jei jau csgo laggina tai ka ir bekalbet apie lola, kur daug daugiau visokiu efektu ir kitu nesamoniu, kas reiskia didesne apkrova ir rip. Esme tame, kad turi darbini laptopa, ant kurio rimtesniu geimu nepazaisi, tai jei nepatinka laginantis lolas jau nieko nepadarysi.

ka lengviau pavilktu ar lola ar csa galima gincytis, nes palei mane lolas labiau optimizuotas zaidimas, taciau tai nieko nekeicia, kai laptopas yra sudas su pilna prikistu ramu is kuriu naudos 0, kai procesorius yra sudinas ir jeigu nera vaizdo plokstes, o naudoja integruotas grafikas tai cia isvis nera net ka sneketi apie zaidimus, dziaugtis reikia, kad isvis paleidzia tuos zaidimus, o ne kiek fps duoda lul

Redaguota , nario Violet Evergarden
3 minutes prieš, Violet Evergarden parašė:

ka lengviau pavilktu ar lola ar csa galima gincytis, nes palei mane lolas labiau optimizuotas zaidimas, taciau tai nieko nekeicia, kai laptopas yra sudas su pilna prikistu ramu is kuriu naudos 0, kai procesorius yra sudinas ir jeigu nera vaizdo plokstes, o naudoja integruotas grafikas tai cia isvis nera net ka sneketi apie zaidimus, dziaugtis reikia, kad isvis paleidzia tuos zaidimus, o ne kiek fps duoda lul

Pasidariau normalei settingus kaip tam video, nebelagina :) Dekui :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...