Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3052 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki dar kartą, susidūriau su problema kuri labai nervina, kai eini šaudytis, tai pelės jautrumas sampe, kai nueinu į setingus, kur yra parašytą sensitivity aš pasikeičiu vos ne į mažiausia, tai viskas ok, nueinu į žaidimą kai suku į šonus taikydamas su ginklu viskas būna kaip nusistačiau setinguose, o kai į viršų ir apačia, man labai didelis sensitivity ir jis nepasikeičia, gal žinot kas gali būt, gal kažkam tas pats buvo?

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

(redaguota)
3 minutes prieš, Raise parašė:

nemanau, kad adminams eis pasižiūrėt kokius cleo naudoji.. :D beto jo neįmanoma prigaut, tad naudok tik ir vargo nematyk :funny:

nu jeigu taip jau sakai :soka: Bet reik cleo folderi susikurt tai kaip neprigaus jei reiks pc duot tikrint? :DD

Redaguota , nario Aurimasxxx1

(redaguota)
5 minutes prieš, Aurimasxxx1 parašė:

nu jeigu taip jau sakai :soka: Bet reik cleo folderi susikurt tai kaip neprigaus jei reiks pc duot tikrint? :DD

nereikia, tiesiog atsisiusk is cleo.li, suinstalink jį į pagrindinę GTA direktoriją ir poto į cleo folderį isikelk .cs failiuką.. rasi googlėj manau tą sens.cs

Redaguota , nario Raise

Feel.

2 minutes prieš, Raise parašė:

nereikia, tiesiog atsisiusk is cleo.li, suinstalink jį į pagrindinę GTA direktoriją ir poto į cleo folderį isikelk .cs failiuką.. rasi googlėj manau tą sens.cs

as parsisiunciau kazkoki folderi ir tas failas yra su .cs galune tai as tik susikuriau folderi CLEO pavadinimu ir ikeliau ta faila ten tai man veiks ar ne? :D nesu tokiu dalyku isirasinejas

2 minutes prieš, Aurimasxxx1 parašė:

as parsisiunciau kazkoki folderi ir tas failas yra su .cs galune tai as tik susikuriau folderi CLEO pavadinimu ir ikeliau ta faila ten tai man veiks ar ne? :D nesu tokiu dalyku isirasinejas

Neužtenka vien sukurti aplankalo, taip neveikia niekas. Štai čia gali atsisiųsti „Cleo“ - http://cleo.li/

(redaguota)

Yra tikrai nebloga programa SA:MP'eriams - GTA: San Andreas Downgrader. Padeda, jei sudiegi su SA:MP'u nesuderinamas versijas, pavyzdžiui, Steam'inę. Su šio soft'u galima lengvai padaryti downgrade'ą. Vis dėlto, siūlau, nes čia galima lengvai įsidiegti kai kuriuos mod'us, vienas jų - SilentPatch, kuris turėtų sutvarkyti tavo problemą (bandyta su Steam'ine versija, švariai įdiegus).

Redaguota , nario Tautedorus
11 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Yra tikrai nebloga programa SA:MP'eriams - GTA: San Andreas Downgrader. Padeda, jei sudiegi su SA:MP'u nesuderinamas versijas, pavyzdžiui, Steam'inę. Su šio soft'u galima lengvai padaryti downgrade'ą. Vis dėlto, siūlau, nes čia galima lengvai įsidiegti kai kuriuos mod'us, vienas jų - SilentPatch, kuris turėtų sutvarkyti tavo problemą (bandyta su Steam'ine versija, švariai įdiegus).

per teamwiever gal padetum, nes nelabai susigaudau su tokiais dalykais :/

20 minutes prieš, Raise parašė:

pakviesk į skype: dievas.gg padėsi jei gali, nesigaudau aš :/

2 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Tai tiesiog atsisiųsk, pažymėk "SilentPatch", ir "Install Mods Without Patching", jei tau veikia SA:MP'as, t.y. San Andreas'o versija yra tinkama SA:MP'ui.

Pabandysiu, ziuresiu kas gausis 

8 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Tai tiesiog atsisiųsk, pažymėk "SilentPatch", ir "Install Mods Without Patching", jei tau veikia SA:MP'as, t.y. San Andreas'o versija yra tinkama SA:MP'ui.

kur ta silentpach rasti?

5 minutes prieš, Aurimasxxx1 parašė:

o kai parsisiunti, kur ji instaliuot GTA-SA folderi kur sampas yra?

Čia įrankis, jo instaliuoti niekur nereikia. Atsidarai jį ir kur parašyta „Game Path“, tai paspaudi mygtuką „Browse“, ten ir nurodai žaidimo aplankalą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3052 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...