Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2675 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Esu Andrius man 23 metai, esu Architektas, scripteris, svetainių kūrėjas. Tačiau ne apie tai. Siųlau jums savo Architektūros paslaugas.

Apie Architektūras:

• Architektūra užsiimu 7 metus;
  • Statau viską bet kur ir kada norite;
  • Textūrinu;
  • Kainos priklauso nuo Architektūros darbo;
  • Reikalui esant prisijungčiau prie projekto;
  • Architektūros darbai atliekami užsakymų eilės tvarka, nustatoma data kada jie bus pagaminti, jeigu vėluojama dėl darbo pranešama. Užsakymas yra priimas ir patvirtinamas tekstu:

„Architektūros darbas priimtas jūsų eilės numeris pvz 9. Dabar atliekamas Architektūros darbas. Užsakymo numeris pvz 6“

Darbų pavyzdžiai:

1.  Los Santos Autobusų stotis: https://imgur.com/a/SkIzI - Laisvas, mastoma naudoti asmeniniame projekte. Textūros pataisytos bus.
  2. Kaimeliai Autobusų stotis/Spwnas + AFK Zona: https://imgur.com/a/Gjd2C - Parduotas nežinomam projektui.
  3. Spawnas RPG-LIFE: https://imgur.com/a/N8uLa - Parduotas neaišku ar naudotas

Susiekti A.Ž. arba skype: andriusa52

Redaguota , nario DeshawnT

f6aaa205b78a0e606fb4b3d405226b01526.gif

• ,
44 minutes prieš, Arminass parašė:

Žmogus dėl kiekvienos detalės stengiasi ir atiduoda 100 procentų darbo, darbai gražus ir kokybiški, nepraleista nei viena detalė, viskas čiki piki, REKOMENDACIJA.

Nusišneki. Darbai labai, labai silpni, tekstūros random sudėtos (kurios vietomis net nelogiškos :D ) darbai atlikti kaip ~2012m :/ silpna, dar reiktu daug praktikos norint teikti paslaugas :D

CInk2yQ.jpg

Tokius MAPP darbus mes atlikinėdavome prieš 5-6 metus, tada gal jie ir buvo gražūs, bet dabar norisi daugiau tikroviškumo ir detalumo žemėlapyje. Silpnas maperis, jeigu per septynis metus sugebi tik tokį progresą parodyti, nemanau, kad verta tave samdyti, nes tokiu darbelius kiekvienas bent kažkiek susipažinęs su programa galėtų padaryti.

1 minute prieš, Eimantas // parašė:

Nusišneki. Darbai labai, labai silpni, tekstūros random sudėtos (kurios vietomis net nelogiškos :D ) darbai atlikti kaip ~2012m :/ silpna, dar reiktu daug praktikos norint teikti paslaugas :D

šiaip pavyzdžių pateiktų net nežiūrėjau, nes žmogus šiuo metu man teikia "mepinimo" paslaugas ir esu viskuo patenkintas, nors šiaip esu labai priekabus prie visko, bet šį kartą neturiu prie nieko prikibti, kaip ir minėjau, patikimas.

(redaguota)
5 minutes prieš, Arminass parašė:

šiaip pavyzdžių pateiktų net nežiūrėjau, nes žmogus šiuo metu man teikia "mepinimo" paslaugas ir esu viskuo patenkintas, nors šiaip esu labai priekabus prie visko, bet šį kartą neturiu prie nieko prikibti, kaip ir minėjau, patikimas.

Būtų manau tiek man, tiek kitiem smagu pamatyti tuos darbus į kuriuos yra įdėta 100proc darbo, nes šituose matosi ne 7-metų patirtis, o 7 valandų :funny:

Redaguota , nario Eimantas //

CInk2yQ.jpg

Gerai pasakysiu paprastai, jūs įsikabinate į vieno Maperio, gerai kalbėsiu lietuvių kalba, Architekto darbus ir sakote kitų blogai. Man įdomu, kas privedą prie tokių žodžių, aj va, mažai reiškiasi tai blogas, dirbu ilgai, kaip galiu nebandau niekam nieko įpiršti, sunku mapinti tikri darbai ir yra tokie, saot va čia šitas negerai šitas negerai, jeigu sakot tikroviškumo nėra, tikroviškumas ir tame kaip realybėje, viskas keičiasi, naujinasi, gerinasi. Ir be to apie naujinimus. Pristatai serverį kaip tikrą gyvenimą, dirbi prie serverio ilgai bandai kažką sukurti panašų į tikrą gyvenimą su kodeksai, konstituctucijom merais ir visą kitą ir jūs sakot per realu neįdomu žaist, tai jūs neįdomūs nes nepriimat nieko naujo jum įdomu DM'inti ir važinėti, o taisyklės ir kiti normatyvai jums neaktualu. Kam nepatiko mano postas praeikit, čia tik mano nuomonė ir ją išreiškiu kritika tik susitiprins mane. :)

f6aaa205b78a0e606fb4b3d405226b01526.gif

1 minute prieš, DeshawnT parašė:

Gerai pasakysiu paprastai, jūs įsikabinate į vieno Maperio, gerai kalbėsiu lietuvių kalba, Architekto darbus ir sakote kitų blogai. Man įdomu, kas privedą prie tokių žodžių, aj va, mažai reiškiasi tai blogas, dirbu ilgai, kaip galiu nebandau niekam nieko įpiršti, sunku mapinti tikri darbai ir yra tokie, saot va čia šitas negerai šitas negerai, jeigu sakot tikroviškumo nėra, tikroviškumas ir tame kaip realybėje, viskas keičiasi, naujinasi, gerinasi. Ir be to apie naujinimus. Pristatai serverį kaip tikrą gyvenimą, dirbi prie serverio ilgai bandai kažką sukurti panašų į tikrą gyvenimą su kodeksai, konstituctucijom merais ir visą kitą ir jūs sakot per realu neįdomu žaist, tai jūs neįdomūs nes nepriimat nieko naujo jum įdomu DM'inti ir važinėti, o taisyklės ir kiti normatyvai jums neaktualu. Kam nepatiko mano postas praeikit, čia tik mano nuomonė ir ją išreiškiu kritika tik susitiprins mane. :)

ką čia nusišneki ? Apie kokį tikroviškumą šneki, WTF? Mes kalbam apie tavo stilių, M8.

CInk2yQ.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2675 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...