Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Atidarymas Best-City.eu.lt 2018-02-15 14:00


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

    Best-City.us.lt

Sveiki visi taigi jau rytoj 2018-02-14 14:00 bus išleistas naujas serveris Best-City.us.lt         

Taigi mes esame isikure Los Santos mieste. Serverio savininkas yra : Skaidrius_Killer tad kilus klausimams kreiptis i mane.Taip pat turimę teamspeak paslaugą bei turimę forumą kuriame jau galyte pildyti anketas i direktorius                Serveryje turime daug veiklos pradedant nuo kazino baigiant smagiais eventais.Taip pat yra surašytos anti c-bug bei anti-cheat tad serverije nebus galima cheatinti.Taip pat turime idomiu darbu kurie neleis jums nuobodžiauti serveryje bet apie darbus aprašymas toliau.Taip pat mūsų serveryje yra vienas privalumas kurio nerasite dauguma serveriu tai yra ,,sporto sistema" galėsite kiekvieną diena sportuoti bei taip stiprinti rankas kad būtų stipresnis jūsų smugis.

            O DABAR PLAČIAU APIE SERVERI 

 Darbai :

1.Policijos departamentas:Policijos departamento pagrindine misija šiame serverije yra tokia kad turi palaikyti tvarką miestę,vykti i reidus,kovoti su gaujomis,malšinti streikus.Norint patekti į PD jums pirmiausia reiks užpildyti anketą forumę o paskui išlaikyti klasifikacija mūsų teamspeake tad noredami isidarbinti i policija jums taip pat reiks turėti teamspeak.Taip pat direktorius galės nustatyti nuo kokio rango galės darbdavis nešioti kokia uniforma bei vairuoti automobilius.Tad jei patiks šis darbas ateikyte ir pabandykitę.

2.Dyleriai-Dyleriu veiklą serveryje yra labai svarbi nes be ju turbut butu sunku laikytis visiems bei apsiginti.Dyleriai pardavinėją ginklus bei narkotikus.Dyleriai gan neblogai uždirbą nes narkotikai ir ginklai nėra pigus dalykas.Tad jei jums patinka pardavinėti nelegalius daiktus šis darbas kaip tik jums

3.Taxi-Taxi tai labai smagus bei nesunkus darbas kuris reikalauja geru vietu žinojimo.Šiame darbę reikia mokėti gražiai bendrauti su savo klientais.Būdami taxi vairuotoju būtinai reikia turėti TS nes be jo tikrai bus sunku dirbti.Pagrindinė misija turbut aiški vežioti žmones iš A į B tašką bei taip uždirbti gražius pinigus.

4.Medikai- Medikai tai turbut svarbiausi šiame projekte nes jug visiems reikia mediku pagalbos.Medikai visada turi padėti ligotiems žaidėjams.Jei patinka mediku darbas tad nieko nelaukes skubinkis darbintis ten

5.Fūristai- Fūristu darbas yra labai atsakingas jis reikalauja labai gero pasiruošimo vietu žinojimas nėra labai jau būtinas nes viskas yra parodyta žemėlapyje.Tad jei patinka ilgos keliones ateik pas mus.

6.Aras-Aro darbuotojams turi būti labai stiprus pasiruošymas nes tai sunkiausiausias bet geriausiai apmokamas darbas.Aro pagrindinė misija yra tokia kad turi padėti PD darbuotojams atlikti sunkias misijas bei aro darbuotojai turi visada vykti i streikus nes PD darbuotojai nėra tokie stiprus kaip aras

7.Mechanikai- Be mechaniku turbut musu mašinos neatrodytu tokios gražios bei tvarkingos.Norėdami atlikti TUNE būtinai reikia kviesti mechanikus nes tik jie gali padaryti jūsų automobili toki gražu.Tad jei tau patinka Tiuninguoti gražiai mašinas darbas tada tavo.

 

        Darbai be pakvietimu

1.Pašto darbuotojas      2.Picerija         3.Autobusu vairuotojas       4.Šlavėjas

5.LS geležinkeliu vairuotojas  6.Šiukšlevežiai  7.Pilotai  8.pakrantės apsauga 9.Gaisrinė

 

 

   Trumpai apie gaujas

 

Mūsų serveryje taip pat yra gauju.Jos kovoja pries ARO bei PD paregunus.Daro streikus,grobia,kovoja dėl plotu.Jei jums patinka blogi dalykai t.y žudimai,grobimai,karai darbas kaip tik jums.

 

 

            Valdžia

 

Serverije žaidėjai patys išrenka valdžia(NEGALI IŠRINKTI TIK SAVININKĄ) forume.Valdžios tipai yra 3

1.Meras-atsakingas už žaidimo veikla bei pasiulymus serverio gerėjimui

2.Administrorius-atsakingas už serverio darbą serverije

3.Savininkas-Atsakingas už pirkimus bei viso serverio bugus bei scriptus

Serverio informacija       

(Svarbi informacija-Jau šitą mėn.pasikeisime iš justhost į VPS tad tikrai patariame ateiti į mūsų serveri ir pradėti savo žaidimą o dėl justhost nesijaudinkite mespasikeisime i VPS)

Serverio ip: s2.justhost.lt:8888

Teamspeak: ts.justhost.lt:1166

Savininko skype: Skaidrius_Killer 17

 

 

KAS BUVO ATĖJE I SERVERI TIKRAI NEPASIGALĖJO TAD LAUKIAM JŪSŲ RYT

                

Redaguota , nario skaidrius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...