Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2650 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Yo taigi šiuo metu devintokas esu, po 10kl žadu eit į darbo biržą kursus įgyt, tektų aišku pusmetį atidirbt būtinai pasirinktoje specialybėje, skaičiavau jog sutaupau laiko ir pinigų.

Šios temos tikslas - Ar galika mokytis ir dirbti vienu metu?

Po 10kl (prieš rugsėjį) bus 17 su pusmečiu metų taigi galvoju palaukt iki 18 įstot į darbo biržą praeit kursus, ir kai jau bus laiko t.y kai teks būtinai pusmetį atidirbt žadu mokytis jog vidurinį išsilavinimą gaučiau. Taigi ar viduryje mokslo metų priima kas į mokyklą ar reiktų iškart po 10kl eit įsirašyt į profkę? Kaip su neakivaizdiniu mokymu jau būnant 18 ir DIRBANT 8:00-17:00 vidurinį išsilavinimą įgyt papraščiau(išvis profkėj dirbant neakivaizdiniu priema mokytis?)būtų profkėje ar suaugusiujų vakarinėje mokykloje? Kaip atsiskaitomos užduotys jeigu visas 5 dienas dirbi? Vakarais varai ne savaitgaliais užduočių pasiimt/priduot ar savaitgaliais būna kas?

P.s Dirbt ir mokytis žadu tuo pačiu metu, kas ir kaip vyksta kur neakivaizdžiai mokytis priema ir kaip atsiskaitomos visos užduotys?

Redaguota , nario Nesocialas

Daug reikalauk iš savęs ir nesitikėk nieko iš kitų.

Čia tik šiaip (Nebūk durnas kas čia per mada dabar pasidarė. Visi čia tik ir kalba, kad tas akademinis išsilavinimas yra š vertas nahuj ta mokyklą ir ta gimnazija ir tt vistiek norgėj uždirbsiu 2k euru..  Realiai jug ir namuose gali atsiėdęs skaityti knygą ir mokytis, bet vistiek tai yra ne tas pats gausi ta jibana poperėlį ir daryk ką nori.)

Eik į profkę, jeigu neimsi gimnazinės klasės tai ten pohuj bus galėsi kokiam 1mėnesiui išvykti į UK pasidarbuot ir gryžti ir baigti laimingai mokslus.

Ką tėvai sako? pasitark su jais

Daryk taip, kaip tau atrodo yra geriausia.

(redaguota)
29 minutes prieš, #Justasino parašė:

Čia tik šiaip (Nebūk durnas kas čia per mada dabar pasidarė. Visi čia tik ir kalba, kad tas akademinis išsilavinimas yra š vertas nahuj ta mokyklą ir ta gimnazija ir tt vistiek norgėj uždirbsiu 2k euru..  Realiai jug ir namuose gali atsiėdęs skaityti knygą ir mokytis, bet vistiek tai yra ne tas pats gausi ta jibana poperėlį ir daryk ką nori.)

Eik į profkę, jeigu neimsi gimnazinės klasės tai ten pohuj bus galėsi kokiam 1mėnesiui išvykti į UK pasidarbuot ir gryžti ir baigti laimingai mokslus.

Tėvai nelenda į mano ateitį, nes tikrai jie niekaip nepakeis mano tolimesnių planų, esu tas kuris labai nemėgsta mokytis, taigi mėginu atrasti tą balansą ateityje, kad galėčiau mokytis ir dirbti, nes pinigų labai daug reikės :) 

Matai kalbu ne apie mėnėsį, aš turiu omenyje visus tuos 2 metus ar įšeina mokytis ir dirbti(lietuvoje) ? Tarkim nuo rugsėjo į 11kl profkėje einu iki kol sueina 18 po to einu į darbo biržą(priema į biržą kai mokaisi?) Jeigu taip tada pasiemu kursus įgaunu specialybę ir dirbu bei mokausi(neakivaizdžiai) mokykloje, čia tokie planai pas manęs.

Bei šiuo atvėju į profkę ar į vakarinę suaugusiujų eit geriau būtų?

21 minutes prieš, Nesocialas parašė:

Tėvai nelenda į mano ateitį, nes tikrai jie niekaip nepakeis mano tolimesnių planų, esu tas kuris labai nemėgsta mokytis, taigi mėginu atrasti tą balansą ateityje, kad galėčiau mokytis ir dirbti, nes pinigų labai daug reikės :) 

Matai kalbu ne apie mėnėsį, aš turiu omenyje visus tuos 2 metus ar įšeina mokytis ir dirbti(lietuvoje) ? Tarkim nuo rugsėjo į 11kl profkėje einu iki kol sueina 18 po to einu į darbo biržą(priema į biržą kai mokaisi?) Jeigu taip tada pasiemu kursus įgaunu specialybę ir dirbu bei mokausi(neakivaizdžiai) mokykloje, čia tokie planai pas manęs.

Bei šiuo atvėju į profkę ar į vakarinę suaugusiujų eit geriau būtų?

Ką žinau jug irgi iki 18 metų negalėsi dirbti bent jau legaliai, mokydamas per darbo birža tu dar turėsi atidirbti jiems už ta stipendiją ar kažką panašaus vienu žodžiu dar turėsi nemokamai dirbti vėliau jau igyjęs specialybę(tiksliai nežinau bent jau kiek man atrodo)

kažkada skaičiau diskutavo žmogus šia tema ir turėjo nusiskundimų... paieškok per google gal rasi dar ta temą.

Ką galiu pasakyti apie profkę, tai jei nori dirbti ir ten mokytis, tai 11 klasę einant gali suderinti darbą ir mokymąsi, bet kai eisi 12 klasę, apie darbą negali būti jokių kalbų, tiesiog profkei draudžiama dirbti, kai esi 12-tokas. Bet 11-toj klasei, tikrai galima suderint. O apie 10 klasę nieko nežinau, ir ar išvis apsimoka dirbti nepilnu etatu? 

13 minutes prieš, #Justasino parašė:

Ką žinau jug irgi iki 18 metų negalėsi dirbti bent jau legaliai, mokydamas per darbo birža tu dar turėsi atidirbti jiems už ta stipendiją ar kažką panašaus vienu žodžiu dar turėsi nemokamai dirbti vėliau jau igyjęs specialybę(tiksliai nežinau bent jau kiek man atrodo)

kažkada skaičiau diskutavo žmogus šia tema ir turėjo nusiskundimų... paieškok per google gal rasi dar ta temą.

Darbo biržoje jau gali dirbti nuo 16 metų, tik aišku nepilnu etatu t.y kelias valandas :) 

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), #Justasino parašė:

Dėl to ir mastau jog geriausias variantas sulaukus 18 stot į darbo biržą dėl kursų, per 2-3mėn apmoko jeigu ”išlaikai duodamas užduotis pusę metų reikia atidirbt ir tau neprivalo mokėt kur tu dirbi(jei neklystu) O dėl mokslų manau vakarinė mokykla turbūt būtų geriausias variantas, galbūt žinot kuris kaip ten viskas? 

prieš 17 valandas(-ų), #Justasino parašė:

Jei norgėj uždirbi tik 2k eurų gali grįžt į Lietuvą bus same shit.

Nebuk kvailas, baik profke kaip normalus zmogus.. Susirask specialybe kuri tave domina.. Kai buvau 10.

Pasirinkau 4 linijas kurios mane domino. Ir issiunciau prasyma i mokyklas pagal tas linijas. Jos apziurejo mano duomenis, ir tos kurios mane prieme susisieke su manim. Ir as turejau pasirinkt ar mane tenkina ar ne. Bet cia Norway tho'. Kad ir pats nelabai megstu mokytis bet radau galimybes turet gera issilavinima su fiziniu mokymu o ne teorisku.

1.gimnazijoj Muzika, sokius ir drama. Man muzika patinka, delto si buvau issirinkes, pasirinkau privacia gimnazija ir ten i pazymius neziuri, tiesiog turi praeiti atranka.

2. Dizaina, mena, arhitektura. Profke As nuo mazens arhitektas, tai pasirinkau sita kaip antra. Irgi profkei labiau fizinis mokymas, ne vien matieka ir panasiai. O gauni isbandyt ta specialybe.

3. Media ir komunikacijos. Profke Jeigu nesupratot kas cia, tai cia kaip reporteris, zurnalistas, filmuotojas, fotografas and all that shit. Profkei visai neblogai toki imt, dar gali toliau i univera eit profke baiges. Cool right?

4. Gydymas. (Greitoji) Profke Greituskes darbas smagiai atrodo, del to paemiau. Bet nepatekau nes moksliukas turi but Norgei, nes daug norinciu sitos specialybes :D

Gal ir nepadejo kad as cia Norvegijos sistema isvardinau, bet tiesiog pasiskaityk gal kazkas pades. Ir tikrai neik dirbt tokiu metu, nebuk kvailas jopapa. Paskui sedesi su buteliu prie pardes. Eik bent i profke, susirask specialybe kuri patinka ir mokykis. O jeigu net profkes nebaiges varysi i uzsieni niekas taves nenores. Nenores rizikuot i kokius dazytojus paiimt, dar ne to zmogaus tvora nudazysi.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2650 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...