Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
7 minutes prieš, GaDzas parašė:

Čia labai svarbu kategorija į kurią reiktu simbolizuotis, ar tai pranešimas visuomenėj, ar tai reklama, ar kas?

Na, nežinau kaip pavadinti, tačiau kompanijos tikslas yra internetinė pagalba emociškai sutrikusiems paaugliams.

11 minutes prieš, Antanas940 parašė:

Joks. 

6 minutes prieš, K0smosas parašė:

Pagalvojau ir man vis galvoje sukasi, kad simbolyje turėtų būti 2 žmonės.

4 minutes prieš, Blancas parašė:

2 žmones, vienas kažką duoda - kitas ima, mano nuomone pagal idėja geriausiai logotipas atrodytu taip.

3 minutes prieš, SweetNothing parašė:

sutinku, jog pasitikejima labiausiai atspindi 2 zmones, manau daugiau nelabai kas ka ir pasiulys.

Ačiū, paveikslėlių pasiūlymų/pavyzdžių?

Su SuperGames nuo 2013.11.10!

16 minutes prieš, MartynasP._ parašė:

Na, nežinau kaip pavadinti, tačiau kompanijos tikslas yra internetinė pagalba emociškai sutrikusiems paaugliams.

Ačiū, paveikslėlių pasiūlymų/pavyzdžių?

gal kazkas panasaus -

e1655942d464e151e4cf42ae49e79bba41.png

arba toks - 

6f723a58b8229dc81e0ed54c3ac6508d401.png

aisku angliskas kazi ar tiks, bet cia kaip ideja, vietoj Can't galetu kazkoks toki panasu nupiesti su zodziu "negaliu" ir ta ranka plestu zodzio pradzia "ne" .. nu jc esme supratai :D  

gucc1 gang

3 minutes prieš, GaDzas parašė:

Manau nėra labai svarbu kas, bet aišku būtu į temą, svarbiausia manau yra šiltos spalvos ir būdas/forma kaip jūs jį padarysite, šiltos spalvos traukia akį todėl labai lengvai gali paauglys susižavėti tuom

Dėl spalvų tai visi pritariame, tačiau tikrai yra svarbu kokį paveikslėlį/simbolį uždesime. Juk yra skirtumas tarp tarkime daugiabučio ir povo icon’ėlės?

4 minutes prieš, SweetNothing parašė:

gal kazkas panasaus -

e1655942d464e151e4cf42ae49e79bba41.png

arba toks - 

6f723a58b8229dc81e0ed54c3ac6508d401.png

aisku angliskas kazi ar tiks, bet cia kaip ideja, vietoj Can't galetu kazkoks toki panasu nupiesti su zodziu "negaliu" ir ta ranka plestu zodzio pradzia "ne" .. nu jc esme supratai :D  

Ačiū, puikios įdėjos.

Prieš 1 valandą, MartynasP._ parašė:

Sveiki.

Visi kompanijoje pasitarėme ir priėjome prie šių 3 variantų.

Kurį rinktumėtės jūs?

1. aMeUb86.jpg

2. c97JakO.jpg

3. ZJ9iK23.jpg

Nei vieną,nes nei vienas neatspindi pasitikėjimo.  Būtų mano valia tai ar kažkaip iškiltumėt,kažko pasiektumėt ir jūsų paklaustų ką jūsų pačių logotipas reiškia? nes nei pirmas nei antras nei trečias neatrodo jog turėtų didelę prasmę + nereiktų imti iš kitų darytų,visi turim galvas ant pečių ir galim patys pasidaryti

prieš 4 valandas(-ų), EdgarasJ parašė:

Nei vieną,nes nei vienas neatspindi pasitikėjimo.  Būtų mano valia tai ar kažkaip iškiltumėt,kažko pasiektumėt ir jūsų paklaustų ką jūsų pačių logotipas reiškia? nes nei pirmas nei antras nei trečias neatrodo jog turėtų didelę prasmę + nereiktų imti iš kitų darytų,visi turim galvas ant pečių ir galim patys pasidaryti

Čia tiesiog logotipas, jis nelemia visos kompanijos sekmės. Paklausk Google ką reiškia jų logotipas ir kokią prasmę jie jame mato:

Bilderesultat for google logotype

prieš 4 valandas(-ų), EdgarasJ parašė:

35 minutes prieš, Fantazistas parašė:

Čia tiesiog logotipas, jis nelemia visos kompanijos sekmės. Paklausk Google ką reiškia jų logotipas ir kokią prasmę jie jame mato:

Bilderesultat for google logotype

27 minutes prieš, #Justasino parašė:

Tai ji nori padaryti logotipą kuris simbolizuotu pasitikėjimą.

Google išvis čia neprieko 

Draugai, nepradėkime peštis.

Mano klaida, galbūt ne taip parašiau klausimą. Neprivalo ženkliukas/paveiksliukas/simbolis prezentuoti pasitikėjimą, tereikia jo akcento.

Pavydžiui aš savo pateiktuose pasirinkimuose pasitikėjimo akcentą matau/jaučiu.

Tarkime:

1. Šeima. Šeimoje turi vyrauti santarvė, pagarba ir pasitikėjimas vienas kitu. Jei trūksta bent vieno, šeimoje nebus pilna laimės.

2. Šį variantą įsivaizduoju kaip draugų grupę kurioje visi palaiko vienas kitą ir gali vienas kitu pasitikėti.

3. Vaikų grupelė šokančių/žaidžiančių jaunuolių, pasitikinčių pačiais savimi ir kitais, kad nesuklystų ir neužsigautų nei savęs, nei ko kito. 

prieš 15 valandas(-ų), Fantazistas parašė:

Ką aš turiu omeny, kad tu aiškini, jog logotipas turi kažką reprezentuoti, bet yra krūva įmonių logotipų, kurie neturi nieko bendro su įmonės veikla arba tai tiesiog paprastas tekstas.

Naudoja tekstus tada kai nėra jokių variantų kurie simbolizuotų projekto veikla tada naudoja tekstus. Gali nueit į youtube pažiūrėt kaip pro dizaineriai daro logotipus, turbūt 90% sudaro vectro stilius. Temos autorio vietoj laikyčiau vectro stiliaus kuris yra vienas populiariausių.

1.Simbolis kuris atvaizduoja projekto veikla    2. Projekto pavadinimas

Untitled.png

Kiek turiu patirties ir kiek galiu patart jei aš daryčiau logo tai turbūt būtų rankų "sukirtimas" ir tekstas, tik galbūt reiktų pagalvot kitokį išdėstymą, bet priklauso koko stiliaus vectro logotipą ripinsi. Tokiu variantu pasiektum profesionalumą, mintį, paprastumą.

Raktas į gera logotipą yra paprastumas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...